Προς το περιεχόμενο

Dell U2722DE και πρόβλημα με diasy chain

Psyber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Είμαι κάτοχος της u2722de. Για λόγους διαχείρισης των καλωδίων θέλω να χρησιμοποιήσω την επιλογή daisy chain. Δίνω σήμα στην οθόνη μέσω display port και από το dp out της οθόνης δίνω σήμα στη δεύτερη οθόνη, την παλιά μου dell u2412m. Παίζει κανονικά αλλά στην πρώτη επανεκκίση η δεύτερη οθόνη ρίχνει την ανάλυση σε 640x480 και το nvidia control panel την βλέπει ως nv failsafe. Έχει κανείς λύση να προτείνει; Το γνωρίζω ότι μπορώ και τις δύο να της συνδέσω στην κάρτα γραφικών κατευθείαν αλλά θέλω να το αποφύγω

Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...

Παιδιά επαναφέρω το θέμα γιατί δεν έχω βρει απάντηση. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Συνοπτικά θέλω από την RTX 4070 να δώσω σήμα μέσω display port στην u2722de και από το dp out αυτής να πάει σήμα στην u2412m. Αν το καλώδιο μεταξύ των οθονών είναι displayport 1.4, θα παίξει κανονικά;

Με το μαμά καλώδιο δεν έχω κανένα θέμα. Σχεδόν plug and play η εγκατάσταση.

Από laptop δίνω εγώ (Τ4/usb 3.2) με 3050ti.

Μέσα από Nvidia control panel δεν είχα πειράξει τίποτα απολύτως. Δες από τις ρυθμίσεις της οθόνης (από την πρώτη οθόνη αν θυμάμαι) να έχει ακριβώς τις ίδιες και η δεύτερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, mercator84 said:

Με το μαμά καλώδιο δεν έχω κανένα θέμα. Σχεδόν plug and play η εγκατάσταση.

Από laptop δίνω εγώ (Τ4/usb 3.2) με 3050ti.

Μέσα από Nvidia control panel δεν είχα πειράξει τίποτα απολύτως. Δες από τις ρυθμίσεις της οθόνης (από την πρώτη οθόνη αν θυμάμαι) να έχει ακριβώς τις ίδιες και η δεύτερη.

η σειρά σου είναι laptop προς u2722de και μετά; To μαμά καλώδιο πάει από τη 4070 προς την u2722de στη δική μου περίπτωση. Από τη u2722de προς την u2412m έχω aftermarket καλώδιο.

Επεξ/σία από Psyber

Δοκίμασα και άλλο καλώδιο και το πρόβλημα μετά από την επανεκκίνηση επανήλθε. Πρέπει και η τελευταία οθόνη της αλυσίδας να υποστηρίζει MST;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...