Προς το περιεχόμενο

CentOS 7 repair πως ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα centos 7 συστημα το οποιο στα ξανφικα μου εμφανιζει μαυρη οθονη μετα απο την επιλογη του συστηματος μου ειναι vps server. τι μπορω να κανω ;

2024-04-30080006.png.c089d5cfbf5647b3a085b4294c2b3fd4.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι σε κάποιο update το GRUB εγκατέστησε επιπλέον πυρήνες και σου ξεκινάει με μενού επιλογών μεταξύ τους (μαζί με επιλογές rescue). Συνήθως επιλέγει τον πιο καινούργιο από αυτούς και υπάρχει αντίστροφη μέτρηση για να μην μπεις καν στον κόπο να πατήσεις enter.

Δημοσ.
Στις 27/5/2024 στις 6:01 ΠΜ, nikolaos_ είπε

Η γνώμη μου είναι ότι σε κάποιο update το GRUB εγκατέστησε επιπλέον πυρήνες και σου ξεκινάει με μενού επιλογών μεταξύ τους (μαζί με επιλογές rescue). Συνήθως επιλέγει τον πιο καινούργιο από αυτούς και υπάρχει αντίστροφη μέτρηση για να μην μπεις καν στον κόπο να πατήσεις enter.

Το επιλεγει αυτοματα το Linux ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάτι τέτοια post μας κάνουν "bad and toxic linux community" γιατί αμα απαντήσεις όπως πρέπει θα γίνεις κακός..

όποιος κατάλαβε, κατάλαβε χωρίς παρεξήγηση στον ts.

@thelos257 σε "πρόσφατο" update, περάστηκε νεότερη έκδοση kernel. Σε ρωτάει με ποια έκδοση θες να μπουτάρει;

$ rpm -qa kernel

Επεξ/σία από tuxpower
Δημοσ.
Στις 30/5/2024 στις 3:14 ΜΜ, tuxpower είπε

Να κάτι τέτοια post μας κάνουν "bad and toxic linux community" γιατί αμα απαντήσεις όπως πρέπει θα γίνεις κακός..

όποιος κατάλαβε, κατάλαβε χωρίς παρεξήγηση στον ts.

@thelos257 σε "πρόσφατο" update, περάστηκε νεότερη έκδοση kernel. Σε ρωτάει με ποια έκδοση θες να μπουτάρει;

$ rpm -qa kernel

Ναι με ρωταει.

Δημοσ.
Στις 29/5/2024 στις 2:03 ΜΜ, thelos257 είπε

Το επιλεγει αυτοματα το Linux ?

Αν έχεις επιλέξει αυτόματη εγκατάσταση των updates, ενδεχομένως ναι.

Σε μένα κάθε τρεις-τέσσερις εβδομάδες βγαίνει κι από μια βελτίωση του Kernel, αλλά όπως και τα άλλα updates, μόνο όταν την επιλέξω για εγκατάσταση μπαίνει στη διαδικασία να ξαναφτιάξει το GRUB.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σταματησε η υποστηριξη για το Cent Os? Νομιζα οτι ειναι νεκρο πλεον.

Επεξ/σία από benign

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...