hariskane Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Πηγα στον γερμανο εχθες να πληρωσω την συνδεση και να βγαλω μια εξτρα σιμ και μου ειπαν πως εχουν κανει παυση εκδοσεων τον απριλιο και περιμενουν νεοτερα. Συνεβη σε κανεναν κατι παρομοιο; Επισης εφοσον ειχα δυνατοτητα μεχρι 4 εξτρα σιμ κατα ποσο νομιμο (ξερω δεν ειναι το καλυτερο μερος να ρωτησω για νομικα) ειναι να μην με αφηνουν να βγαλω (προφανως με εξτρα χρεωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου το εχω ακουσει και εγω οτι εχει καταργηθει.. εγω προλαβα και εβγαλα 2, τη 1 χρειαζομαι μονιμα, την αλλη περιστασιακα. και μαλιστα ειχε ρωτησει φιλος εδω Πατρα και του ειπαν το ιδιο. δεν ξερω αν θα επανελθει ή οχι, αλλα υποθετω εχει χασει αρκετα χρηματα απο τα σταθερα και καταλαβε οτι το δινει φτηνα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskane Δημοσ. 30 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, emperor4her είπε το εχω ακουσει και εγω οτι εχει καταργηθει.. εγω προλαβα και εβγαλα 2, τη 1 χρειαζομαι μονιμα, την αλλη περιστασιακα. και μαλιστα ειχε ρωτησει φιλος εδω Πατρα και του ειπαν το ιδιο. δεν ξερω αν θα επανελθει ή οχι, αλλα υποθετω εχει χασει αρκετα χρηματα απο τα σταθερα και καταλαβε οτι το δινει φτηνα .. ειχα ηδη μια εξτρα για σπιτι και πηρα κινητο για χοτσποτ για τις διακοπες με την προοπτικη να βγαλω αλλη μια.... πως μου την φεραν ετσι οι ατιμουληδες Επεξ/σία 30 Απριλίου από hariskane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Δεν σου την έφεραν. Απλά από αρχές Φλεβάρη φέτος καταργήθηκε η έκδοση extra sim και απλά όσες υπάρχουν ενεργές πριν από την κατάργηση, θα εξακολουθούν να λειτουργούν στο διηνεκές. Είχε μάλιστα δώσει δυνατότητα αζημίως διακοπή της σύμβασης για όποιον ήθελε να το κάνει λόγω της κατάργησης αυτής. Υπάρχει από τότε σχετικό θέμα στο φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα