johnny_pane Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 Παιδιά από day one έχω το πρόβλημα εδώ και χρόνια. Όταν ξαναμπαίνω στην εφαρμογή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα και φεύγει αφού το πατήσω καμιά 10-20 φορές Γιατί συμβαίνει αυτό;
kormos Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, johnny_pane είπε Παιδιά από day one έχω το πρόβλημα εδώ και χρόνια. Όταν ξαναμπαίνω στην εφαρμογή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα και φεύγει αφού το πατήσω καμιά 10-20 φορές Γιατί συμβαίνει αυτό; Υποθέτω έχεις δοκιμάσει να κάνεις απεγκατάσταση/εγκατάσταση την εφαρμογή... Όταν μένει στο παρασκήνιο ανοιχτή είναι λογικό στην προσπάθεια επανασύνδεσης πάντως να το βγάζει, για λόγους ασφαλείας κάνει "έξοδο".
johnny_pane Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, JakeKaufman είπε H τράπεζα τι σου είπε για το θέμα; Τίποτα δεν έχω ρωτήσει ακόμα 4 ώρες πριν, kormos είπε Υποθέτω έχεις δοκιμάσει να κάνεις απεγκατάσταση/εγκατάσταση την εφαρμογή... Όταν μένει στο παρασκήνιο ανοιχτή είναι λογικό στην προσπάθεια επανασύνδεσης πάντως να το βγάζει, για λόγους ασφαλείας κάνει "έξοδο". Ναι συμφωνώ σε αυτό απλά μου κάνει εντύπωση που για να φύγει πρέπει να πατήσω το οκ ακόμα και 20-30 φορές
JakeKaufman Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 18 minutes ago, johnny_pane said: Τίποτα δεν έχω ρωτήσει ακόμα ωραίος. τι να ξέρουν αυτοί μπροστά στο insomnia.
filipprin Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.Μαλλον δεν ειναι προβλημα ετσι λειτουργει η εφαρμογη.Την κλείνεις απο το μπαγκραουντ που λειτουργει και την ξανάνοιγεις κανονικα
JPaxilleas Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gorge18 είπε Ποση ωρα την εχετε ανοικτη την εφαρμογη; Πολύ σωστά. Όλες οι Web Banking εφαρμογές έχουν συγκεκριμένο session timeout, με τη λήξη του οποίου τερματίζεται η οποιαδήποτε σύνδεση με τα τραπεζικά συστήματα για την προστασία μας (εάν παραμείνουμε αδρανείς, δηλαδή δε χρησιμοπούμε περαιτέρω την εφαρμογή). Προφανώς η εφαρμογή μένει στο παρασκήνιο ενεργοποιημένη, όποτε τρέχει και ο χρόνος που αντιστοιχεί στο timeout. Είτε αποκτούμε πρόσβαση από το κινητό, είτε από τον υπολογιστή ο χρόνος της σύνδεσης είναι συγκεκριμένος και μετά τη λήξη του παίρνουμε το προειδοποιητικό μύνημα, ότι δεν μπορούμε να προβούμε σε περαιτέρω διαδικασίες. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2024 από JPaxilleas 1
lector Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Μηπως ειναι καποια ασυμβατοτητα με το κινητο; Σε μενα, παρ'ολο που η συσκευη μου ειναι 6ετιας, ναι μεν εμφανιζεται το μηνυμα (λογικο) μετα απο καποια ωρα αδρανειας, αλλα παταω 1 φορα το ΟΚ, ξαναβαζω το πιν και λειτουργει κανονικα.
l3ft3r1s Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Το πρόβλημα που παρατηρώ εγώ με το συγκεκριμένο μήνυμα είναι, όταν πρέπει να εγκρίνεις μια συναλλαγή, σου έρχεται notification κανονικά, το πατάς, και αντί να σου εμφανίσει την οθόνη της έγκρισης, σου εμφανίζει το παραπάνω, καθώς έχει προτεραιότητα απ' ότι φαίνεται. Αφού πατήσεις οκ, δε σου δίνει τη δυνατότητα πλέον της έγκρισης, έχει χαθεί, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψεις στον browser που κάνεις τη συναλλαγή και να ζητήσεις να σου αποσταλεί νέο notification έγκρισης. Το "workaround" είναι κάθε φορά που δουλεύεις στην εφαρμογή στο τέλος να κάνεις logout manually, ώστε να μην την αφήνεις να λήγει ο χρόνος και να κρατάει αυτό το μήνυμα.
Engimek Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 9 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Το πρόβλημα που παρατηρώ εγώ με το συγκεκριμένο μήνυμα είναι, όταν πρέπει να εγκρίνεις μια συναλλαγή, σου έρχεται notification κανονικά, το πατάς, και αντί να σου εμφανίσει την οθόνη της έγκρισης, σου εμφανίζει το παραπάνω, καθώς έχει προτεραιότητα απ' ότι φαίνεται. Αφού πατήσεις οκ, δε σου δίνει τη δυνατότητα πλέον της έγκρισης, έχει χαθεί, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψεις στον browser που κάνεις τη συναλλαγή και να ζητήσεις να σου αποσταλεί νέο notification έγκρισης. Το "workaround" είναι κάθε φορά που δουλεύεις στην εφαρμογή στο τέλος να κάνεις logout manually, ώστε να μην την αφήνεις να λήγει ο χρόνος και να κρατάει αυτό το μήνυμα. Σε app άλλης τράπεζας (εθνική) εαν για το χ ψ λόγο χαθεί η έγκριση, μπορείς από την αρχική σελίδα του app να κάνεις παρατεταμένο scroll down, το οποίο κάνει refresh (όπως και στους browsers) και εμφανίζεται ξανά η έγκριση. Μήπως γίνεται κάτι παρόμοιο με alpha? Αν όχι και δεν μπορείς να ανακτήσεις τη σελίδα την έγκρισης με άλλο τρόπο μιλάμε για πάρα πολύ κακό UX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα