leonidasgr2003 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Γεια σας Προσπαθω να μπω στο opera.com αλλά φαίνεται εδώ κ μέρες να έχει πέσει η σελίδα. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Μια χαρά δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου και σε εμενα δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BertaJourdan Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Να παιζει ψαρεμα κλικ δεν παιζει ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Από περιέργεια δοκίμασα και εγώ και όντως δεν μπαίνει στην σελίδα ενώ το https://downforeveryoneorjustme.com/ λέει ότι η σελίδα λειτουργεί κανονικά. Δοκίμασα 2 διαφορετικούς browsers, κινητό με wifi και με δεδομένα και δύο διαφορετικούς υπολογιστές σε άλλους χώρους με απομακρυσμένη πρόσβαση. Σε όλους αυτή την στιγμή 15:00, εμφανίζει ότι η σελίδα δεν λειτουργεί... 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου https://www.opera.com/ μια χαρά μου δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Έμενα μου δείχνει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukasgr2 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 11 λεπτά πριν, Maitre είπε Έμενα μου δείχνει αυτό: Μπείτε από edge και ανοίγει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidasgr2003 Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαϊου Το έφτιαξαν μπαίνει κανονικά πλέον.. μπορεί να τους είχαν χακαρει τη σελίδα και να ήταν offline. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα