Προς το περιεχόμενο

Πως σπάμε το FILMNET με CINERGY600άρα?? Τζάμπα τη φορτώθηκα?

MACARDU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα! Πήρα πρόσφατα μια CINERGY600άρα με το ενδεχόμενο να σπάσω το FILMNET, όμως... τζίφος!!! Δοκίμασα ένα παλιό πρόγραμμα (RonnysDecoder) ομως μου λέει πως δεν βλέπει το chip της κάρτας!!! Μάλλον θα σπάσω τον Η/Υ..! Ας βοηθήσει παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι... Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Δημοσ.

Η κάρτα που έχεις έχει chipάκι Philips ενώ τα προγραμματάκια που τρέχεις είναι για άλλο chipάκι ΒΤ878 ή κάτι τέτοιο.

Δές ακριβώς πιο είναι το chipάκι που έχει η κάρτα σου και ψάξε κανένα προγραμματάκι για αυτό.

Το ραδιόφωνο σου δουλεύει κανονικά γιατί σε εμένα έτρωγε κάτι φλασιές

Δημοσ.

Mexri stigmhs mono kartes me chip bt*** mporoun na "spasoun" to filmnet. Profanws h karta sou exei allo chip kai gia auto sou bgazei auto to mynhma.Kai egw thn exw pathsei etsi ! H karta mou exei chip cx881 kai den ginete na dw filmnet. O arithmos tou chip einai gramenos panw sthn karta alla sunithos mporeis na to breis kai meso tou software tis kartas sou. Pantos an breis tipota pou den nomizw, enimerwse...

Δημοσ.
Η κάρτα που έχεις έχει chipάκι Philips ενώ τα προγραμματάκια που τρέχεις είναι για άλλο chipάκι ΒΤ878 ή κάτι τέτοιο.

Δές ακριβώς πιο είναι το chipάκι που έχει η κάρτα σου και ψάξε κανένα προγραμματάκι για αυτό.

Το ραδιόφωνο σου δουλεύει κανονικά γιατί σε εμένα έτρωγε κάτι φλασιές

O λόγος που πήρα την CINERGY φίλε μου ήταν ακριβώς γιατί ΕΧΕΙ το chipάκι της PHILIPS που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σπάει το FILMNET!!! Απλά νόμιζα πως το ΒΤ878 είναι PHILIPS... Όσο για το radio, θα φανεί αύριο που θα πάρω εσωτερική κεραία! Βλέπεις η.. φθηνή PixelView Pro που έχω στο γραφείο μου, είχε ΚΑΙ κεραία στο πακέτο(!!!) ενω η TERRATEC... μας έγραψε! :X
Δημοσ.
Mexri stigmhs mono kartes me chip bt*** mporoun na "spasoun" to filmnet. Profanws h karta sou exei allo chip kai gia auto sou bgazei auto to mynhma.Kai egw thn exw pathsei etsi ! H karta mou exei chip cx881 kai den ginete na dw filmnet. O arithmos tou chip einai gramenos panw sthn karta alla sunithos mporeis na to breis kai meso tou software tis kartas sou. Pantos an breis tipota pou den nomizw, enimerwse...
Λοιπόν, το chipάκι της είναι SAA-7134... τώρα ή την πάτησα ή ίσως υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε... πάντως, επιμένω πως υποστηρίζουν πως τα chipάκια της PHILIPS ΣΠΑΝΕ το FILMNET! Είδωμεν... :?:
Δημοσ.

Βλέπετε filmnet μιά χαρά. Τι ακούτε όμως; Έχει βγει κανα πρόγραμμα που να φτιάχνει και τον ήχο; Αν ναι, πείτε το να το ξέρω.

(Για αποφυγή παρεξηγήσεων με τους moderator, έχω NOVA, οπότε έχω πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα για το filmnet. Οπότε δεν είναι κακό να μπορώ να βλέπω filmnet όπου θέλω χωρίς να κουβαλάω τον panasat μαζί.)

Δημοσ.

Πάντως, επειδή, απ'όσο ξέρω τα chipset BT** θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα, θα χαιρόμουν πολύ αν μάθενα πως υπάρχει κάποιος decoder για το SAA-7134... Κατα τα άλλα, η κάρτα είναι ΑΡΙΣΤΗ! Ίσως βρεθεί κάποιος γάτος...! Οψώμεθα.. :?

Δημοσ.

Για ηχο θελει ψαξιμο σε MW ραδιοσυχνοτητες γιατι ο ηχος ειναι κωδικοποιημενος

αναλογικα, ενω η εικονα ψηφιακα (αν δεν κανω λαθος)...

Δημοσ.

(Για αποφυγή παρεξηγήσεων με τους moderator' date=' έχω NOVA, οπότε έχω πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα για το filmnet. Οπότε δεν είναι κακό να μπορώ να βλέπω filmnet όπου θέλω χωρίς να κουβαλάω τον panasat μαζί.)[/quote']

χωρις να ειμαι σιγουρος αυτο δεν πρεπει να ειναι και απολυτα ακριβες. ας μην επεκταθουμε ομως. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...