Προς το περιεχόμενο

Κάθετη πτώση καταγράφουν οι πωλήσεις των Xbox

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά δεν βγήκα εγώ να πω ότι η Χ εταιρεία εχει τους ποιοτικότερους τίτλους και κανένας δεν έγραψε ακόμα ποια είναι αυτά τα exclusives τα οποια είναι καλύτερα τελος παντων από τα last of us,uncharted,nioh,shadow of the colosus,bloodborne,god of war,death stranding,ghost of tsushima

edit δεν ξέρω αν πρέπει να πιάσουμε και το προσφατο helldivers 2 που είναι της σονυ

Επεξ/σία από chrisxkar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Μάλλον έχει μείνει έκθαμβος από τις γραφικάρες του PS5 και των παιχνιδιών του. Φαίνεται και από την κλάψα στο console section τι γραφικάρες έχουν οι κονσόλες.

Η μία μεριά κλαίει για τις γραφικαρες, η άλλη με την δυνατότερη κονσόλα και τα 30αρια 

• Haha 1

2 hours ago, chrisxkar said:

Οταν θές να χαρακτηρίσεις σαν ποιοτικό ένα παιχνίδι δεν θα πρέπει να χωρίσεις σε κατηγορίες τα χαρακτηριστικά του?

-Gameplay

-Γραφικά

-Στόρυ

Gameplay check

Γραφικά και στόρυ που είναι τα ποιοτικά στοιχεία του mario?Γραφικά εντάξει είναι στους περιορισμούς μίας παλαιότερη κονσόλας αλλά δεν μπορουν να μην συγκριθούν όταν βγεί το σουιτσ 2 θα μιλήσουμε για το σουιτσ 2 τώρα έχουμε αυτό.Ναι βιντατζιά ναι αναμνήσεις άλλων εποχών σε καινούργιο πακέτο αλλά δεν βρίσκω κάτι σε στόρυ που να πω οκ κάποιος ίδρωσε γιαυτο το αποτέλεσμα

Πέρα από το πολύ καλό art direction μια χαρά είναι τα γραφικά του Odyssey για παράδειγμα και τεχνικά στα πλαίσια του μηχανήματος που έχει βγει. 

Το story σε ένα platform παιχνίδι είναι αδιάφορο. 

Ούτε για το story του Uncharted για παράδειγμα ίδρωσε κανένας αλλά βλέπω το έχεις στα ποιοτικά παιχνίδια. 

Αντίστοιχα το story του Shadow of the Colossus, απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια, είναι 5 γραμμές. 

Βέβαια όταν διαβάζω για "βιντατζιά και αναμνήσεις άλλων εποχών σε καινούργιο πακέτο" μου δίνεις την εντύπωση πως δεν έχεις παίξει παιχνίδι της Nintendo για τα τελευταία πολλά χρόνια. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, NickTG said:

Βέβαια όταν διαβάζω για "βιντατζιά και αναμνήσεις άλλων εποχών σε καινούργιο πακέτο" μου δίνεις την εντύπωση πως δεν έχεις παίξει παιχνίδι της Nintendo για τα τελευταία πολλά χρόνια. 

Το παιδί δεν ξέρει το Xenoblade Chronicles, οπότε δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με Νιντέντο τουλάχιστον από το 2010.

Έχει χάσει άπειρα παιχνίδια που θα του άρεσαν.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1

Που είναι όλοι αυτοί που ήταν υπέρ της εξαγοράς της activision από την MS; Έβλεπα συνέχεια στο φόρουμ να γράφουν ότι όταν η ms θα πάρει την activision θα εξαφανίσει την sony και όλοι θα πάνε στην ms.  Επίσης ότι το gamepass είναι βιώσιμο και κορόιδευαν τον πρώην επικεφαλής του ps. Είμαι κάτοχος του xbsx και ο λόγος που το πήρα ήταν γιατί τότε δεν μπορούσα να βρω ps5 με τίποτα και γιατί τότε δεν είχε η sony αντίστοιχη υπηρεσία. Έχω ευχαριστηθεί την κονσόλα και έχω παίξει πολλά παιχνίδια με το gamepass αλλά μου λείπουν τα games της sony. Αν αγόραζα τώρα κονσόλα θα έπαιρνα ps5. Η διαφορά μεταξύ sony και ms είναι ότι στην sony έχει μείνει έστω και λίγο από το μεράκι για καλά παιχνίδια ενώ στην ms την ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά και όχι τα ποιοτικά παιχνίδια, στην ms κάνουν κουμάντο μόνο οι μέτοχοι στο τμήμα του xbox.

• Haha 1

5 ώρες πριν, logistoulis είπε

Το PC είναι υπερβολικά ακριβό, τι να σου πω προσωπικά το έχω αφήσει εδώ και χρόνια και δεν το μετανιώνω

Το switch από την άλλη αν βγάλει την επόμενη γενικά σχετικά δυνατή συσκευή (επίπεδα κοντά PS4 ) θα πουλήσει δίχως αύριο

Το PC ήταν ακριβό όταν γινόταν ο χαμός με τις κάρτες γραφικών.

Τώρα που φτιάχνεις με 600ε αντίστοιχων δυνατοτήτων με ένα PS5 και μπορείς να έχεις και game pass / steam sales κτλ. και στην τελική να έχεις και έναν υπολογιστή για ότι άλλο θελήσεις , γνώμη μου είναι ότι είναι φθηνότερο όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον (πιθανότατα μόνο με μία κάρτα γραφικών χτυπάς και την νέα γενιά κονσολών)

• Like 1

Μπορεί το PC hardware να είναι γενικά ακριβότερο αλλά μακροχρόνια βγαίνει η διαφορά σε φτηνότερα games λόγω ελεύθερης αγοράς (διαφορετικά stores/κλειδάδικα) και απουσίας συνδρομής για multiplayer.

Εκτός αυτού είναι και θέμα πρακτικότητας. Δεν περιορίζεται κυρίως σε games και ταινίες όπως οι κονσόλες. Είναι ελεύθερο λειτουργικό και κάνεις ότι σου κατέβει. Είναι αρκετοί αυτοί που αγοράζουν κονσόλα + ένα φτηνό λαπτοπ για να κάνουν την δουλειά τους.

5 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Το τι πουλάει με το τι είναι το καλύτερο είναι δυο άσχετα στατιστικά το εχουμε πει και σε αυτο το φορουμ ενα κάρο φορες το corolla ειναι το πιο πετυχημένο μοντελο όλων των εποχων με τεράστια διαφορά από το δεύτερο τι σημαίνει οτι ειναι το καλύτερο ?(σίγουρα για κάποιους θα είναι και το καλύτερο)

Το παράδειγμα με το Corolla δεν θεωρείς πως είναι τουλάχιστον κακό στην περίπτωση αυτή ; 

Ενα Corolla έχει 20-30K οπότε λογικό να είναι χειρότερο απο ενα άλλο αυτοκίνητο τον 100-200κ του ενώς εκατομμυρίου κλπ κλπ.

Του switch τα παιχνίδια έχουν ίδια τιμή , που μάλιστα δεν πέφτει. Οπότε η επιλογή σε αντίθεση με το Corolla δεν γίνεται επειδή είναι value for money. Έχει κάποιος 50-60€ και έχει να επιλέξει μεταξύ Nintendo game ή κάτι άλλο. Απο τη στιγμή που επιλέγει της Nintendo κάτι θα θεωρεί σημαντικό.

Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο τώρα. Ας πάρουμε παράδειγμα τίτλους της Sony. Τα καλύτερα της exclusive έχουν πουλήσει μεταξύ 10-20 εκατομμυρίων , σε μια βάση παικτών 110 εκατομμυρίων…. Τι παίζει εκεί ; Δεν είναι ποιοτικά ; 

Γενικά η ποιότητα στο gaming είναι λίγο παρεξηγημένη έννοια. Ποιοτικό για κάποιο λόγο θεωρείται μόνο το ultra cinematic , realistic 3rd person shooter με 15 ώρες διαλόγους….απο την άλλη multiplayer - family κλπ games είναι η δευτεράτζα για παιδάκια που το έχουμε για side game…..

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.Το gaming είναι λίγο διαφορετικό απο άλλες τέχνες. 

Μπορεις να πεις απλά πως δεν σου αρέσουν κάποια  παιχνίδια του switch(όπως δεν αρέσουν και σε εμένα) χωρίς να προσπαθείς να βγάζεις 130 εκατομμύρια κατόχους beta gamers..

• Like 3

Καλά, ας αφήσει μια πόρτα ανοιχτή στο OS του Xbox η ms, και ας το διαρρεύσει στα κατάλληλα κανάλια ώστε να πάρει μπρος η homebrew/jailbreak σκηνή, και θα δεις μετά πως θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πωλήσεις των κονσολών, αλλά αναπόφευκτα θα επηρεάσει και ανοδικά τις πωλήσεις retail τίτλων. 

Όλα γίνονται, λίγη καλή θέληση να δείξει όπως τα προηγούμενα χρόνια….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έν έτη 2024 να στήσεις pc για να παίζεις σε 1080p ανάλυση όταν ακόμα και οι κονσόλες με 500 ευρώ παίζουν σε μεγαλύτερες αναλύσεις?

Είναι σαν να μου λέτε πάνε πάρε ένα fiat cinquecento απλά να γίνει η δουλειά σου άλλωστε τι είναι το αυτοκίνητο, ένα μέσο μετακίνησης?

Αν είναι να στήσω pc θα το κάνω ισχυρότερο από κονσόλα αλλιώς θα πάω να πάρω κονσόλα, δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσω για να παίζω παιχνίδια.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πτώση είναι αναμενόμενη αφού πουλήθηκαν τόσες κονσόλες. Δηλαδή να πάρουμε και από μια δεύτερη για να μην πέσουν οι πωλήσεις; Προφανώς και οι πωλήσεις του PS5 έχουν πέσει.

Αμέσως τρέξατε οι ειδικοί να πείτε ότι πατώνει το XBOX.

Εγώ ένα θα πω. Το XBOX έχει λαμπρό μέλλον. Με 1-2 exclusives (που έχει το PS5) δεν πας πουθενά. Αφού στο τέλος όλοι παίζουν παιχνίδια που υπάρχουν και στις 2 κονσόλες.

Καθίστε να κάνουν το COD ΧΒΟΧ exclusive και θα δειτε πως θα χάσει κόσμο το PS5.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Έν έτη 2024 να στήσεις pc για να παίζεις σε 1080p ανάλυση όταν ακόμα και οι κονσόλες με 500 ευρώ παίζουν σε μεγαλύτερες αναλύσεις?

Είναι σαν να μου λέτε πάνε πάρε ένα fiat cinquecento απλά να γίνει η δουλειά σου άλλωστε τι είναι το αυτοκίνητο, ένα μέσο μετακίνησης?

Αν είναι να στήσω pc θα το κάνω ισχυρότερο από κονσόλα αλλιώς θα πάω να πάρω κονσόλα, δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσω για να παίζω παιχνίδια.

Ίσως όχι με 500, αλλά μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω και να παίζεις με dlss/fsr, upscaling κτλ που με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουν οι κονσόλες το 4κ. 

Πχ ίσως να είναι προτιμότερο να δώσεις 1000, αντί 500+συνδρομή+αυξημένη τιμή των games+κάνα 500αρι ακόμα αν θες να έχεις γενικά κάποιο pc για browing/ταινίες κτλ. 

Ο μόνος λόγος για να πάρεις ps είναι να έχεις τα exclusives νωρίτερα. 

Σκέψου υπάρχουν games σε κονσόλα που πιάνουν μόνο 30 fps. Οπότε μια φθηνή gpu μπορεί να πετύχει 30/4k με τις παραπάνω λειτουργίες 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tsofras είπε

Το PC ήταν ακριβό όταν γινόταν ο χαμός με τις κάρτες γραφικών.

Τώρα που φτιάχνεις με 600ε αντίστοιχων δυνατοτήτων με ένα PS5 και μπορείς να έχεις και game pass / steam sales κτλ. και στην τελική να έχεις και έναν υπολογιστή για ότι άλλο θελήσεις , γνώμη μου είναι ότι είναι φθηνότερο όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον (πιθανότατα μόνο με μία κάρτα γραφικών χτυπάς και την νέα γενιά κονσολών)

Έχω χάσει επεισόδια στο PC το παραδέχομαι, τελευταία φορά όμως που το έψαχνα για 4Κ έστω και ψεύτο 4Κ ήθελα αρκετό χρήμα

Επεξ/σία από logistoulis

38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ίσως όχι με 500, αλλά μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω και να παίζεις με dlss/fsr, upscaling κτλ που με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουν οι κονσόλες το 4κ. 

Πχ ίσως να είναι προτιμότερο να δώσεις 1000, αντί 500+συνδρομή+αυξημένη τιμή των games+κάνα 500αρι ακόμα αν θες να έχεις γενικά κάποιο pc για browing/ταινίες κτλ. 

Ο μόνος λόγος για να πάρεις ps είναι να έχεις τα exclusives νωρίτερα. 

Σκέψου υπάρχουν games σε κονσόλα που πιάνουν μόνο 30 fps. Οπότε μια φθηνή gpu μπορεί να πετύχει 30/4k με τις παραπάνω λειτουργίες 

Επειδή όμως στο PC σου δίνεται η δυνατότητα να φτιάξεις κάτι δυνατότερο τότε με την δημιουργία ενός συστήματος εφάμιλλου με κονσόλα, πετάς αυτήν την ευκαιρία στα σκουπίδια..ευχαρίστως δλδ θα αγόραζα δυνατότερο κινητήρα για το αυτοκίνητο μου αν υπήρχε δυνατότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...