Nos20VT Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Δυστυχώς είναι κατάντια η microsoft, είχε λεφτά να κάνει πολλά αλλά και exclusives...ωστόσο η λογική του νετφλιξ χωρίς τα παραπάνω...δεν νομίζω ότι φτουραει. Κακό πάντως να μείνει μονο η Σόνυ σαν παίχτης στο χώρο...πέφτει ο ανταγωνισμός, το nintendo ενώ είναι ανταγωνιστής είναι άλλη φάση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Το PC είναι υπερβολικά ακριβό, τι να σου πω προσωπικά το έχω αφήσει εδώ και χρόνια και δεν το μετανιώνω Το switch από την άλλη αν βγάλει την επόμενη γενικά σχετικά δυνατή συσκευή (επίπεδα κοντά PS4 ) θα πουλήσει δίχως αύριο Δε χρειάζεται δυνατό πισι εκτός και αν θες 3a σε υψηλές αναλύσεις . Με 5-6 κατοσταρικα( ειδικά αν πάρεις και second hand ) φτιάχνεις ικανο σύστημα για 1080p που χάρη σε fsr / dlss κλπ σε βγάζει και για 1440p με κάποιες παραχωρήσεις ( όχι περισσότερες από το series s σε πρόσφατα παιχνίδια πχ) Τα τελευταία δύο χρόνια το ντεκ μαζί με ένα laptop με I 3 και intel iris Xe με καλύπτει πλήρως στο pc gaming με ελάχιστες εξαιρέσεις από αυτά που θέλω να παίξω ( cyberpunk και baldurs gate 3) που στη τελική εξαιτίας του τεράστιου backlog μπορώ να τα παίξω στο επόμενο φτηνό λάπτοπ που θα πάρω σε δύο χρόνια πχ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrins Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβα. Τον ήπιανε ? 6 minutes ago, Choronzoon said: Δε χρειάζεται δυνατό πισι εκτός και αν θες 3a σε υψηλές αναλύσεις . Με 5-6 κατοσταρικα( ειδικά αν πάρεις και second hand ) φτιάχνεις ικανο σύστημα για 1080p που χάρη σε fsr / dlss κλπ σε βγάζει και για 1440p με κάποιες παραχωρήσεις ( όχι περισσότερες από το series s σε πρόσφατα παιχνίδια πχ) Τα τελευταία δύο χρόνια το ντεκ μαζί με ένα laptop με I 3 και intel iris Xe με καλύπτει πλήρως στο pc gaming με ελάχιστες εξαιρέσεις από αυτά που θέλω να παίξω ( cyberpunk και baldurs gate 3) που στη τελική εξαιτίας του τεράστιου backlog μπορώ να τα παίξω στο επόμενο φτηνό λάπτοπ που θα πάρω σε δύο χρόνια πχ Φτηνό 280-340 € https://refurbished24.gr/product/lenovo-thinkpad-t480s-14-quot-refurbished-grade-a-i5-8250-16gb-256gb-ssd-intel-uhd-graphics-620-w10-pro/ Αν θες δίνεις ακόμα μια 500άρα και βάζεις εξωτερική κάρτα γραφικών στο thunderbold Επεξ/σία 30 Απριλίου από dimitrins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 1 hour ago, chrisxkar said: Ωπα κουμπάρε μην με παρεξηγήσεις θα το παίξω και το Μάριο μου αλλά δεν το λες και ποιος ξέρει τι ποιοτικό έχει βγάλει μια χαρά χαροπα ευχάριστα παιχνιδάκια για χαλαρό gaming η nintendo αλλά βγάζοντας το ζελντα και κανένα δυο ακόμα τι ποιοτικά exclusive έχει? Δεν μπορεί να βάζεις σε συγκριση Gow,tsushima,uncharted,bloodborne και άλλα ακόμα και μικρά exclusives σε σύγκριση με ποια το kirby?pokemon? Από πότε δεν είναι ποιοτικά τα Mario? Γιατί δεν μπορείς να τα βάλεις σε σύγκριση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Θα περίμενε κανείς ότι θα γινόταν το αντίθετο με την εξαγορά 70 δις της Activision Blizzard αλλά δυστυχώς απότι φαίνεται κοντεύει προς κατάργηση των κονσολών της. Τελείως κάκιστη διαχείριση από την MS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stryder Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Να έχεις αγοράσει τις μισές εταιρείες παραγωγής gaming και να έρχεσαι πάλι δεύτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 1 hour ago, chrisxkar said: Ωπα κουμπάρε μην με παρεξηγήσεις θα το παίξω και το Μάριο μου αλλά δεν το λες και ποιος ξέρει τι ποιοτικό έχει βγάλει μια χαρά χαροπα ευχάριστα παιχνιδάκια για χαλαρό gaming η nintendo αλλά βγάζοντας το ζελντα και κανένα δυο ακόμα τι ποιοτικά exclusive έχει? Είσαι σίγουρος ότι ασχολείσαι με συστήματα της Nintendo και ειδικά τώρα με το Switch? Δηλαδή έχεις Νιντεντο Switch και είχες έλλειψη από σοβαρά exclusives? Τα παιχνίδια της Sony που ανέφερες τα έχω όλα αγορασμένα, αν και αναφέρεσαι στην προηγούμενη γενιά. Διότι έχω καί gaming PC, καί PS4 Pro, που αφού το ξεζούμιξα το χάρισα στον πατέρα μου, καί XsX με game pass Ultimate μέχρι το 2025, καί Nintendo Switch. Οπότε χαίρομαι τα καλύτερα από το κάθε σύστημα, και επαναλαμβάνω ότι τα περισσότερα ποιοτικά και σοβαρά exclusives τα έχει η Νιντεντο. Ειδικά σε αυτή τη γενιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 6 minutes ago, NickTG said: Από πότε δεν είναι ποιοτικά τα Mario? Γιατί δεν μπορείς να τα βάλεις σε σύγκριση? Οταν θές να χαρακτηρίσεις σαν ποιοτικό ένα παιχνίδι δεν θα πρέπει να χωρίσεις σε κατηγορίες τα χαρακτηριστικά του? -Gameplay -Γραφικά -Στόρυ Gameplay check Γραφικά και στόρυ που είναι τα ποιοτικά στοιχεία του mario?Γραφικά εντάξει είναι στους περιορισμούς μίας παλαιότερη κονσόλας αλλά δεν μπορουν να μην συγκριθούν όταν βγεί το σουιτσ 2 θα μιλήσουμε για το σουιτσ 2 τώρα έχουμε αυτό.Ναι βιντατζιά ναι αναμνήσεις άλλων εποχών σε καινούργιο πακέτο αλλά δεν βρίσκω κάτι σε στόρυ που να πω οκ κάποιος ίδρωσε γιαυτο το αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με συστήματα της Nintendo. Αυτά που γράφεις τα έχουμε ξαναδιαβάσει δεκαετίες τώρα. Πετάμε ένα Μάριο, ένα Pokemon και ισοπεδώνουμε την βιβλιοθήκη της Νιντέντο ότι είναι για παιδάκια. Που σχεδόν ένα χρόνο όλα τα gaming συστήματά μου έτρωγαν σκόνες, για να παίζω το απίστευτου μεγέθους Xenoblade Chronicles 3. Η πλάκα είναι ότι ούτε εγώ ασχολούμαι με Μάριο παιχνίδια. Αλλά δεν κάθομαι να γράφω ότι ναναι για να εξορθολογήσω ότι απλώς δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών. Προχωράμε παρακάτω.... Επεξ/σία 30 Απριλίου από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 4 minutes ago, panther_512 said: Είσαι σίγουρος ότι ασχολείσαι με συστήματα της Nintendo και ειδικά τώρα με το Switch? Δηλαδή έχεις Νιντεντο Switch και είχες έλλειψη από σοβαρά exclusives? Τα παιχνίδια της Sony που ανέφερες τα έχω όλα αγορασμένα, αν και αναφέρεσαι στην προηγούμενη γενιά. Διότι έχω καί gaming PC, καί PS4 Pro, που αφού το ξεζούμιξα το χάρισα στον πατέρα μου, καί XsX με game pass Ultimate μέχρι το 2025, καί Nintendo Switch. Οπότε χαίρομαι τα καλύτερα από το κάθε σύστημα, και επαναλαμβάνω ότι τα περισσότερα ποιοτικά και σοβαρά exclusives τα έχει η Νιντεντο. Ειδικά σε αυτή τη γενιά. τα exclusives θα τα βάλω και του 4 και του 5 μαζί γιατί και όταν βγεί το switch 2 θα δώσω σαν exclusive παλι τα παιχνίδια του 1 πρωτον γιατί είναι/θα είναι συμβατά δεύτερον γιατί δεν είναι/θα είναι unplayable με τα δεδομένα/νέα δεδομένα της κονσόλας και τρίτων γιατί είναι και οι τίτλοι οι οποιοί θα βασίζονται όλα τα επόμενα. Και πάλι η nintendo δεν βλέπω πως έχει τα περισσοτερα ποιοτικά και σοβαρά exclusives εγω τα βρίσκω απλά ως ωραία fun games(εξαιρεση το ζελντα παντα) αλλά μέχρι εκεί. Σε ένα θεωρητικό επίπεδο δηλαδή αν κάποιος σου έλεγε διάλεξε μία κονσόλα και θα έχεις μόνο εκείνη για gaming εσυ θα διάλεγες το σουιτς?Εγω την θεωρώ εξαιρετική για side gaming αλλα αυτό 13 minutes ago, panther_512 said: Δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με συστήματα της Nintendo. Αυτά που γράφεις τα έχουμε ξαναδιαβάσει δεκαετίες τώρα. Πετάμε ένα Μάριο, ένα Pokemon και ισοπεδώνουμε την βιβλιοθήκη της Νιντέντο ότι είναι για παιδάκια. Που σχεδόν ένα χρόνο όλα τα gaming συστήματά μου έτρωγαν σκόνες, για να παίζω το απίστευτου μεγέθους Xenoblade Chronicles 3. Η πλάκα είναι ότι ούτε εγώ ασχολούμαι με Μάριο παιχνίδια. Αλλά δεν κάθομαι να γράφω ότι ναναι για να εξορθολογήσω ότι απλώς δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών. Προχωράμε παρακάτω.... δεν έχω παίξει το xenoblade αλλά έχωντας παίξει τα περισσότερα final fantasy δυσκολεύομαι να πιστεψώ πως μπορεί να τα ξεπερνάει τόσο ωστε να το προσπερνάς ως exclusive του ps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 7 minutes ago, chrisxkar said: δεν έχω παίξει το xenoblade αλλά έχωντας παίξει τα περισσότερα final fantasy δυσκολεύομαι να πιστεψώ πως μπορεί να τα ξεπερνάει τόσο ωστε να το προσπερνάς ως exclusive του ps Φίλε μου, τί θές να συζητήσουμε? Δεν ασχολείσαι με Νιντέντο. Δεκτό. Άσε το εκεί. Παίζω games από το 1991. Την πρώτη θέση των πιό αγαπημένων μου παιχνιδιών ever έχει το Xenoblade Chronicles 1 και το Witcher 3. Πραγματικά δεν έχει νόημα η συζήτηση που κάνεις. Είναι επιφανειακή η γνώση σου για τα παιχνίδια της Νιντέντο και βασίζεται σε ταμπέλες που έχουν μπεί πρίν από δεκαετίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 1 ώρα πριν, dimitrins είπε Δεν κατάλαβα. Τον ήπιανε ? Φτηνό 280-340 € https://refurbished24.gr/product/lenovo-thinkpad-t480s-14-quot-refurbished-grade-a-i5-8250-16gb-256gb-ssd-intel-uhd-graphics-620-w10-pro/ Αν θες δίνεις ακόμα μια 500άρα και βάζεις εξωτερική κάρτα γραφικών στο thunderbold Έτσι είναι , με 200 πςρνεις refurbished εταιρικό tower με ssd ,8 γιγα ραμ και i5 6-8 gen. Με 90 ευρώ του πετάς μια arc 310 και παίζεις σε low- high settings σχεδόν ότι κυκλοφορει σε 1080 p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetroStar Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Αν θέλουν να αναστήσουν το XBox ας το προωθήσουν σαν αυτό που πραγματικά είναι, ένα φτηνό gaming PC. Ας το πουλάνε με Windows 11 και θα εκτοξευτεί. Θα μπορείς να το έχεις και στο γραφείο και στο σαλόνι, και για δουλειά και για παιχνίδι. Και ας φέρει όλα τα παιχνίδια του μόνο σε PC και όχι σε PlayStation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 4 minutes ago, panther_512 said: Φίλε μου, τί θές να συζητήσουμε? Δεν ασχολείσαι με Νιντέντο. Δεκτό. Άσε το εκεί. Παίζω games από το 1991. Την πρώτη θέση των πιό αγαπημένων μου παιχνιδιών ever έχει το Xenoblade Chronicles 1 και το Witcher 3. Πραγματικά δεν έχει νόημα η συζήτηση που κάνεις. Είναι επιφανειακή η γνώση σου για τα παιχνίδια της Νιντέντο και βασίζεται σε ταμπέλες που έχουν μπεί πρίν από δεκαετίες. Δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι αμυντικός μπορείς απλά να αναφαίρεις τα exclusives της μίας και της άλλης που σε κάνουν να πιστεύεις οτί είναι πιο ποιοτική.Μεταξύ ps4 και switch γιατί αυτές είναι οι γενειες των κονσολών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου I'll 48 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Οταν θές να χαρακτηρίσεις σαν ποιοτικό ένα παιχνίδι δεν θα πρέπει να χωρίσεις σε κατηγορίες τα χαρακτηριστικά του? -Gameplay -Γραφικά -Στόρυ Gameplay check Γραφικά και στόρυ που είναι τα ποιοτικά στοιχεία του mario?Γραφικά εντάξει είναι στους περιορισμούς μίας παλαιότερη κονσόλας αλλά δεν μπορουν να μην συγκριθούν όταν βγεί το σουιτσ 2 θα μιλήσουμε για το σουιτσ 2 τώρα έχουμε αυτό.Ναι βιντατζιά ναι αναμνήσεις άλλων εποχών σε καινούργιο πακέτο αλλά δεν βρίσκω κάτι σε στόρυ που να πω οκ κάποιος ίδρωσε γιαυτο το αποτέλεσμα Όπως σου έγραψαν και ποιο πάνω και χωρίς να θέλω να σε πρόσβαλω μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά με παιχνίδια της νιτεντο για να ξέρεις . Είναι σαν να μου λες ότι το MacBook air δεν είναι ποιοτικό επειδή έχει 8 γιγα ραμ η ότι πχ μια ταινία του Zak snyder είναι ποιοτική επειδή έχει πανάκριβα εφέ και δε μπορεί να συγκριθεί πχ με μια ταινία του lynch επειδή του δεύτερου είναι low budget . Γενικά πολύς κόσμος παίζει παιχνίδια για το gameplay που στη τελική είναι και το πλεον σημαντικό και βάση ;υτου και της συνολικής εμπειρίας αξιολογεί τα παιχνίδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα