Προς το περιεχόμενο

Κάθετη πτώση καταγράφουν οι πωλήσεις των Xbox

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να ζήσω εποχή όπου θα δω:

Xbox Marketplace for Sony Playstation 

Το Xbox να καταργείται και το PC να κάνει Sync με PS5.

Τότε θα καταλάβουμε ποια κονσόλα πραγματικά νίκησε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, MariosX είπε

Θέλω να ζήσω εποχή όπου θα δω:

Xbox Marketplace for Sony Playstation 

Το Xbox να καταργείται και το PC να κάνει Sync με PS5.

Τότε θα καταλάβουμε ποια κονσόλα πραγματικά νίκησε.

Ναι από την άλλη αυτό σημαίνει μηδέν ανταγωνισμός και αυτό σημαίνει ότι η Σόνυ θα μας γλεντήσει κανονικά.

Δεν είναι καλό σενάριο να υπάρξει απόλυτος νικητής, ειδικά με τις πρακτικές που εφαρμόζονται στις μέρες μας

• Like 1

27 minutes ago, logistoulis said:

Ναι από την άλλη αυτό σημαίνει μηδέν ανταγωνισμός και αυτό σημαίνει ότι η Σόνυ θα μας γλεντήσει κανονικά.

Δεν είναι καλό σενάριο να υπάρξει απόλυτος νικητής, ειδικά με τις πρακτικές που εφαρμόζονται στις μέρες μας

Θα έχεις PC και Super Nintendo Switch 

12 ώρες πριν, panther_512 είπε

Ενώ το PS5 σκοτώθηκε στα πολλά exclusives.......

Νομίζω το XsX έχει πιό πολύ νόημα αν το σκεφτείς σαν φθηνό PC με φτηνή συνδρομητική υπηρεσία. Εγώ τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι.

Τώρα αν κάποιος θέλει πραγματικά να παίξει πολλά και ποιοτικά exclusives, ξέρει ποιό σύστημα τα προσφέρει.

Ξεκινάει από Ν και τελειώνει σε intendo.

Συμφωνώ απόλυτα. 

Το θέμα είναι πως η MS πρέπει να δώσει ενα κίνητρο και στους pc χρήστες να αγοράσουν Xbox. 
Αυτή τη στιγμή πρακτικά δεν έχεις λόγο αγοράς series αν έχεις ενα μέτριο pc.

Άνω είναι ποιοτική κονσόλα , όμορφη και με μια τρομερή συνδρομητική , χάνει πωλήσεις απο το το PC.

• Like 2

11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Μα γιατί, δεν ψάχνεις και 'συ τι να πρώτο παίξεις από τις τόσες παιχνιδάρες που έχει μαζεμένες το GP? 🤣

Απογοήτευση σκέτη που με τόσα studios θα έπρεπε να έχει πετάξει τα μάτια της Sony έξω..Και το λέω αυτό έχοντας XSX αλλά λόγω καλού PC το τρώει η σκόνη.

PS: Όσες φατσούλες και να βάλετε τα fanboys, η αλήθεια είναι δυστυχώς γνωστή σε όλους.

Μάλλον έχει μείνει έκθαμβος από τις γραφικάρες του PS5 και των παιχνιδιών του. Φαίνεται και από την κλάψα στο console section τι γραφικάρες έχουν οι κονσόλες.

2 ώρες πριν, logistoulis είπε

Κανείς δε θα μας γλεντήσει ,υπάρχει πάντα το pc το σουιτς και τα παλιά συστηματα με άπειρο περιεχόμενο . Επίσης το θεωρώ απίθανο να αποσυρθεί η Microsoft από την αγορά στο κομμάτι του software. Μπορεί να μην υπάρχει το Xbox σαν κονσόλα , αν και αυτό απίθανο το θεωρώ. Θα διατηρήσουν σίγουρα ένα piece of hardware και ας μην κάνει τρομερές πωλήσεις ,όπως κάνει και η valve με το ντεκ ,ως είσοδο στο gamepass 

Σκοτώσανε το Kinect αντί να το αναβαθμίσουν,  και έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις Xbox αντί για Switch, PS5 ή gaming PC. Ας πρόσεχαν.  

Κρατάω ακόμα το XBOX 360 μόνο και μόνο για το Kinect, το γέλιο που βγάζεις με παρέα και η γυμναστική που σε αναγκάζει να κάνεις δε συγκρίνονται. 

• Like 4

Προβλέπω το Xbox να γίνεται συνδρομητική υπηρεσία full time a la GeForcenow διαθέσιμη ΜΟΝΟ για PC. Και θα έχει διαφορά "tiers". Με 50 ευρώ παίρνεις 3 παιχνίδια επιλογής σου και έχεις 2 μήνες να τα λιώσεις. Με 70 έχεις 5 παιχνίδια και 4 μήνες κ.ο.κ. 

• Like 1

1 ευρώ να είχα κάθε φορά που διάβαζα τα ίδια κάθε φορά που η Nintendo σε κάποια στιγμή δεν πήγαινε καλά...

1 ευρώ... :D 

14 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

Προβλέπω το Xbox να γίνεται συνδρομητική υπηρεσία full time a la GeForcenow διαθέσιμη ΜΟΝΟ για PC. Και θα έχει διαφορά "tiers". Με 50 ευρώ παίρνεις 3 παιχνίδια επιλογής σου και έχεις 2 μήνες να τα λιώσεις. Με 70 έχεις 5 παιχνίδια και 4 μήνες κ.ο.κ. 

Μολις καταφέρει η τεχνολογία να δίνει ΜΑΖΙΚΑ χωρίς πρόβλημα 500άρες γραμμές με σωστό ping. Δεν νομίζω οτι θα ξαναδούμε συσκευές όπως Playstation, XBOX, Gaming Pc's.

Η Microsoft ή Nvidia κλπ το βλέπουν πάντως...

• Like 1

1 ώρα πριν, Choronzoon είπε

Κανείς δε θα μας γλεντήσει ,υπάρχει πάντα το pc το σουιτς και τα παλιά συστηματα με άπειρο περιεχόμενο . Επίσης το θεωρώ απίθανο να αποσυρθεί η Microsoft από την αγορά στο κομμάτι του software. Μπορεί να μην υπάρχει το Xbox σαν κονσόλα , αν και αυτό απίθανο το θεωρώ. Θα διατηρήσουν σίγουρα ένα piece of hardware και ας μην κάνει τρομερές πωλήσεις ,όπως κάνει και η valve με το ντεκ ,ως είσοδο στο gamepass 

Το PC είναι υπερβολικά ακριβό, τι να σου πω προσωπικά το έχω αφήσει εδώ και χρόνια και δεν το μετανιώνω

Το switch από την άλλη αν βγάλει την επόμενη γενικά σχετικά δυνατή συσκευή (επίπεδα κοντά PS4 ) θα πουλήσει δίχως αύριο

• Like 1

14 hours ago, panther_512 said:

Ε, εντάξει, γιατί έχουμε σοβαρά visuals στα δίδυμα? Και να παίζει και καλά το game?

Καταλαβαίνω τί εννοείς, κάποιος που θέλει να δεί τις νέες τεχνολογίες στα γραφικά δεν θα τις βρεί στη Νιντέντο, αλλά, νομίζω αν κάποιος θέλει visuals με αξιοπρεπές performance, το τούμπανο PC είναι μονόδρομος. Πήρα το Hogwarts Legacy στο XsX, και ούτε ένα 30άρι δεν μπορεί να κρατήσει σταθερό. Έλεος ρε κουμπάρε που λένε και στην Κύπρο.

Από την άλλη, η Νιντέντο τους βλέπει όλους από πολύ ψηλά, αναφορικά με αριθμό ποιοτικών exclusives ανα σύστημα.

Ωπα κουμπάρε μην με παρεξηγήσεις θα το παίξω και το Μάριο μου αλλά δεν το λες και ποιος ξέρει τι ποιοτικό έχει βγάλει μια χαρά χαροπα ευχάριστα παιχνιδάκια για χαλαρό gaming η nintendo αλλά βγάζοντας το ζελντα και κανένα δυο ακόμα τι ποιοτικά exclusive έχει?

Δεν μπορεί να βάζεις σε συγκριση Gow,tsushima,uncharted,bloodborne και άλλα ακόμα και μικρά exclusives σε σύγκριση με ποια το kirby?pokemon?

52 minutes ago, Volga said:

1 ευρώ να είχα κάθε φορά που διάβαζα τα ίδια κάθε φορά που η Nintendo σε κάποια στιγμή δεν πήγαινε καλά...

1 ευρώ... :D 

Μολις καταφέρει η τεχνολογία να δίνει ΜΑΖΙΚΑ χωρίς πρόβλημα 500άρες γραμμές με σωστό ping. Δεν νομίζω οτι θα ξαναδούμε συσκευές όπως Playstation, XBOX, Gaming Pc's.

Η Microsoft ή Nvidia κλπ το βλέπουν πάντως...

Το τι πουλάει με το τι είναι το καλύτερο είναι δυο άσχετα στατιστικά το εχουμε πει και σε αυτο το φορουμ ενα κάρο φορες το corolla ειναι το πιο πετυχημένο μοντελο όλων των εποχων με τεράστια διαφορά από το δεύτερο τι σημαίνει οτι ειναι το καλύτερο ?(σίγουρα για κάποιους θα είναι και το καλύτερο)

Μεχρι να έρθει η στιγμή αυτή που λές (που πάλι μιλάμε για κονσόλα όμως απλά με διαφορετικη λειτουργεία) είμαστε δεμένοι με τις κονσόλες.Και είναι αρνητικό για όλους να εξαφανιστεί το xbox γιατί μετά το ps θα αποτελεί μονοπώλειο(το switch δεν αποτελεί ανταγωνιστή γιατι δεν ξέρω κανέναν που να έχει το switch για κυριο gaming ολοι έχουν είτε ps και switch ή gaming pc και switch) και δεν θα έχει φρένο στις τιμές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...