bikey77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Καλησπέρα Έχω το ρολόι του τίτλου και θέλω να σεταρω τις ανέπαφες πληρωμες. Μέσω του Mi fitness app, όταν πατάω Xiaomi Pay, πετάει error (9004 Bad Request) με αποτέλεσμα να μη προχωρά η διαδικασία. Έχει καταφέρει κάποιος να σεταρει ανέπαφες συναλλαγές με το συγκεκριμένο ή άλλο ρολόι Xiaomi?
bikey77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Τελικά το βρήκα και γράφω μήπως και βοηθήσω άλλους που θα συναντήσουν το ίδιο θέμα. Είχα ενεργοποιήσει τα developer options στο κινητό και αυτό λογίζεται ως security threat, αυτό σημαίνει και το error code 9004. Εν συνεχεία, το έκανα disable και η διαδικασία προχωρά κανονικά. 1
Giannhs_Md Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Στις 1/5/2024 στις 12:05 ΠΜ, bikey77 είπε Τελικά το βρήκα και γράφω μήπως και βοηθήσω άλλους που θα συναντήσουν το ίδιο θέμα. Είχα ενεργοποιήσει τα developer options στο κινητό και αυτό λογίζεται ως security threat, αυτό σημαίνει και το error code 9004. Εν συνεχεία, το έκανα disable και η διαδικασία προχωρά κανονικά. Πως Κάνω Disable Κ Απο Που; Και 2ον Τι Ειναι Το Security Threat;
Giannhs_Md Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Στις 3/6/2024 στις 7:09 ΜΜ, Giannhs_Md είπε Πως Κάνω Disable Κ Απο Που;
ElexorienGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 4/6/2024 στις 9:41 ΜΜ, Giannhs_Md είπε Πως Κάνω Disable Κ Απο Που; Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου, αν είναι στα ελληνικά «Ρυθμίσεις Προγραμματιστή» ή στα αγγλικά «Developer Options». Μπαίνεις μέσα και το απενεργοποιείς από την 1η επιλογή. Αλλά αν δεν το είχες ενεργοποιήσει εσύ, είναι κλειστό εξ' αρχής, οπότε δύσκολο να σου φταίει αυτό όπως στον φίλο παραπάνω. Στην περίπτωσή μου (Nothing Phone (2) και Xiaomi Watch S1 Pro) προχώρησα μετά το 9004 error όπως διάβασα σε ένα Σλοβένικο forum: Κλείσιμο του Bluetooth Κλείσιμο της εφαρμογής από το παρασκήνιο Άνοιγμα της εφαρμογής Απομάκρυνση άλλων συσκευών Bluetooth (π.χ ακουστικά) για να μην συνδεθούν στο τηλέφωνο Άνοιγμα του Bluetooth και γρήγορα κλικ στο κουμπί Xiaomi Pay μέσα στην εφαρμογή Για κάποιον μαγικό λόγο έπαιξε! 🤔 Βέβαια, όπως ενημερώθηκα μετά από την εφαρμογή, το Xiaomi Pay στην Ελλάδα υποστηρίζει μόνο κάρτες Mastercard Alpha Bank και Mastercard Εθνικής. Κι εγώ έχω Eurobank... 🫠
bill2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα Σας δουλεύει εσάς ;; Εγώ με το s3 και με alphabank δεν μπορώ ενώ πέρασε τη κάρτα κανονικά ακουμπαω στο pos και δεν την εγκρίνει τη συναλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα