piccolino Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το ειχα κανει εγω προπερσι. Το προβλημα με την φιλοξενια που ακριβως ειναι; Να χτυπήσω ξύλο δεν έχει χρειαστεί να το κάνω για κανένα λόγο, απλά θυμάμαι που το είχα διαβάσει. Αν το ξαναβρώ κάποια στιγμή μπορώ να στο στείλω να το δεις. Στη φιλοξενία, πρέπει πρώτα αυτός που σε φιλοξενεί να σε δηλώσει φιλοξενούμενο και μετά να κάνεις εσύ τη δήλωση σου και να βάλεις οτι φιλοξενείσαι, δε γίνεται το αντίστροφο (το ξέρω από τους γονείς που δηλώνουν φιλοξενούμενο τον αδερφό μου οτι γίνεται με αυτή τη σειρά). Αν ρωτάς για το θέμα της υποχρέωσης, αν αυτός που θα σε δηλώσει σαν φιλοξενούμενο παίρνει κάποιο επίδομα με οικονομικά κριτήρια, αυτομάτως ανεβάζεις το οικογενειακό του εισόδημα (αφού μετράνε όλων όσων μένουν στην ίδια οικεία) και μπορεί να βρεθεί εκτός, αν δε το γνωρίζει αυτό. Ή απλά να θεωρήσει οτι σου κάνει μεγάλη χάρη και του χρωστάς ανταπόδοση. Φορολογικά δε γνωρίζω αν υπάρχει άλλο πρόβλημα, να πω την αλήθεια.
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, piccolino είπε Να χτυπήσω ξύλο δεν έχει χρειαστεί να το κάνω για κανένα λόγο, απλά θυμάμαι που το είχα διαβάσει. Αν το ξαναβρώ κάποια στιγμή μπορώ να στο στείλω να το δεις. Εγω το ειχα κανει,μετα απο συζητηση με το λογιστη μου,για να μη χασουμε το επιδομα ( μενω με την κοπελα μου ) . 1 ώρα πριν, piccolino είπε αν αυτός που θα σε δηλώσει σαν φιλοξενούμενο παίρνει κάποιο επίδομα με οικονομικά κριτήρια, αυτομάτως ανεβάζεις το οικογενειακό του εισόδημα (αφού μετράνε όλων όσων μένουν στην ίδια οικεία) και μπορεί να βρεθεί εκτός, αν δε το γνωρίζει αυτό. Ή απλά να θεωρήσει οτι σου κάνει μεγάλη χάρη και του χρωστάς ανταπόδοση. Εννοειται οτι πρεπει να το προσεξεις αυτο,εγω ειχα ρωτησει ενα φιλο αν παιρνει επιδομα και αν μπορουν να με δηλωσουν ως φιλοξενουμενο,αλλα επειδη μπορουσα να δηλωθω ως αστεγος,το εκανα. Αλλιως,το ζητας απο καποιο φιλο σου με κοινη λογικη. Επειδη ειμαι πολυ δοτικος ανθρωπος,βοηθαω οσο μπορω σε οτι εχει να κανει με επισκευες λογω επαγγελματος,οποτε κατα κυριο λογο μου χρωστανε παρα πολλες χαρες,οποτε αστους να νομιζουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα