Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 9 λεπτά πριν, mercast είπε Τέλεια! Η χαρά του ρουφιάνου (δλδ δικιά μου) Αρχικά η εφαρμογή θα μπορεί να σου δείξει άμεσα αν στην παραλία που βρίσκεσαι υπάρχει καταγεγραμμένη επίσημη εκμετάλλευση του χώρου, μαζί με τον αριθμό αδείας κλπ. Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση να ενημερώνεται σωστά η εφαρμογή για όλα τα σημεία στα οποία έχουν εκδοθεί σχετικές άδειες. Ήδη με μια πρόχειρη ματιά βρήκα 2 παραλίες στις οποίες συχνάζω εκτός Αθηνών που δεν έχουν καμία καταχώριση, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργούν εκεί οργανωμένες ξαπλώστρες με σερβιτόρους κλπ... Για να υποβάλεις αναφορά πάντως, θα πρέπει να βρίσκεσαι στην περιοχή ή σε ακτίνα μέχρι 10km. 1
basilis_k6 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου placebo δηλαδη αφου οι ελενγτες πανε αφου πρωτα παρουν τηλέφωνο τον λαδεμπορα για να μαζεψουν τις εξτρα ομπρελες και μετα τον ελεγχο τις ξαναβαζουν. οπου στάζει λαδι δεν γινετε τιποτα. αν δουλεψει ποτε ο ελεγχος ιιιιιισως πιασουν κανεναν που δεν λάδωσε. απιθανο για ελλαδα αυτο βεβαια. γελοιες εφαρμογες για τα ματια του κοσμου. καποιοι βεβαια ειναι αρκετά αγαθοι ή απλως αφελείς και χαιρονται, νομιζουν οτι γιναμε ευρωπη με το μαιπετσετααππ.
KyrGR Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Ωραία όλα αυτά αλλά οι "ελεύθερες" παραλίες είναι σε άθλια κατάσταση. Μήπως μεταξύ ρακέτας και σουβλακίου το " κίνημα " να πάει να καθαρίσει μερικές ; 2
polaki Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 37 minutes ago, endeavour said: Φίλε, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ επειδή ΜΠΟΡΟΥΝ. Επειδή ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν σωματικά, οικονομικά, γενικά .... Περιμένεις λοιπόν από τον πολίτη να τα βάλει με τον υπόκοσμο, έτσι; Ονομαστικά κιόλας; Δεν περιμένω αυτό. Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ατάκες περί "καρφιού".
panagiotou Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Χρειαζεται καταγγελεια? για να λειτουργήσει το κρατος? οι πεςριφερεις και η τοπικη αυτοδιοικηση τι κανουν? Δεν υπαρχει ντροπη ............... ουτε ελπιδα για κατι καλο απο κανεναν δυστυχώς 1
Finn Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 30 minutes ago, basilis_k6 said: placebo δηλαδη αφου οι ελενγτες πανε αφου πρωτα παρουν τηλέφωνο τον λαδεμπορα για να μαζεψουν τις εξτρα ομπρελες και μετα τον ελεγχο τις ξαναβαζουν. οπου στάζει λαδι δεν γινετε τιποτα. αν δουλεψει ποτε ο ελεγχος ιιιιιισως πιασουν κανεναν που δεν λάδωσε. απιθανο για ελλαδα αυτο βεβαια. γελοιες εφαρμογες για τα ματια του κοσμου. καποιοι βεβαια ειναι αρκετά αγαθοι ή απλως αφελείς και χαιρονται, νομιζουν οτι γιναμε ευρωπη με το μαιπετσετααππ. Κανένα τηλέφωνο δε παίρνουν. Έχουν έρθει σε εμένα πολλάκις επειδή γειτονική βίλα είχε μάθει στο πριβε πόσα χρόνια, έκαναν τον έλεγχο τυπικότατα και έφευγαν επειδή δεν έβρισκαν κάτι το μεμπτό. Με τη σειρά μου έκανα καταγγελία για βάρκα που είχαν στον αιγιαλό οι καταγγέλοντες κι εκεί έπεσε πρόστιμο. 1
CyanBlue Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σε ένα Ευρωπαϊκό (και όχι μόνο, αλλά οργανωμένο) κράτος υπάρχουν έλεγχοι για την εφαρμογή των νόμων, με τις ανάλογες ποινές. Αν αφαιρέσεις τις λέξεις "Ευρωπαϊκό", "οργανωμένο" και "κράτος" προκύπτουν οι... ρουφιάνοι που θα κάνουν τη δουλειά, φθηνά και ακούραστα. Βάλε και πιασάρικες λέξεις όπως "App" "Ai" για να φανεί πως κάτι hi-tech κάνουν (Ελλάδα Beta 2.0). Περί ποινών... το "κράτος" τις επιβάλει αναλόγως με το ποιος είναι ο παραβάτης. Επεξ/σία 29 Απριλίου από CyanBlue 3 1
Devil9697 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Ωραιο φαινεται! Τρομερη εφαρμογη εκαναν, θα το χρησιμοποιησω!
verylife78 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, Armoral είπε Γιατί δημόσιες υπηρεσίες δεν υπαρχουν και θα πρέπει να γίνω εγώ καταδότης για κάτι που τελικά δε θα έπρεπε καν να ασχοληθώ. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Ότι μπορούσα να κάνω και πριν σαν υπεύθυνος πολίτης θα το κάνω και τώρα. Να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους, να προσλαβουν υπαλλήλους τια να τις στελεχώσουν επαρκώς, για αυτό πληρώνουμε φόρους και όχι για να τα βγάζουν διπλά και τριδιπλα οι "Ευρωπαίοι". οχι να προσλαβουν αλλα να επανατοποθετησουν υπαλληλους σε ποστα που χρειαζονται. θα σου πω ενα παραδειγμα, ταμιας σε εφορια. Υπηρχαν τουλαχιστον 10 ταμιες σε καθε εφορια. Τωρα η ταμιας ΔΕΝ εχει κανενα αντικειμενο. Αντι λοιπον να την βαλουν καπου αλλου καθεται εκει και κανει καμια κουτσοδουλεια. Αστυνομικοι που περνουν συνταξη απο τα 45 και μετα κανουν και αλλες δουλειες. Να καθονται στα γραφεια να κανουν δουλεια γραφειου και να βγουν οι νεοι στο δρομο. Και φυσικα να ελευθερωθουν πολλοι απο φυλαξη προσωπων. Οσο για την εφαρμογη... εγω καταδοτης δεν γινομαι !!!! Ας βρουν αλλον τροπο. Θελουν να μας που δηλαδη οτι ΟΥΤΕ ενας δημοτικος υπαλληλος δεν εχει παει για μπανιο σε παραλια? Ας το κανει αυτος αυτο που πρεπει και οχι εγω σαν πολιτης.
anonymous999 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Οι μεν λέτε για ρουφιανιλικια, οι δε, διαμαρτυρεστε γιατί οι δήμοι και το κράτος δεν κάνουν ελέγχους, και οι τελευταίοι ότι αυτά μόνο στο εξωτερικό γίνονται, εδώ μπανανία κλπ. Έχει ζήσει κανείς σας στο εξωτερικό; Να ζήσει, όχι τουρίστας. Ο πρώτος που θα σε καρφώσει είναι ο γείτονας και ο δεύτερος ο περαστικός, την ίδια μέρα μη σας πω ώρα που θα σε πάρουν χαμπάρι. Ή νομίζατε ότι κυκλοφορούν οι "αρμόδιοι" με βανακια να ελέγχουν κάθε μέρα; Και να σας πω κάτι φοβερό; Ακριβώς επειδή όλοι το ξέρουν ότι θα γίνει, όλοι είναι σούζα. Το βουρδουλα δεν χρειάζεται να τον χρησιμοποιήσεις, αλλά χρειάζεται να φαίνεται. Μια καλή αρχή λοιπόν. 8
toxoths73 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Μαλλον θα ειστε στην αλλη πλευρα εσεις οποτε για εσας ειναι καρφι κλπ κλπ κλπ, δεν πειραζει αφηστε εμας να καταγγελουμε την παρανομια και ασ ειμαστε καρφια κλπ κλπκ κλπ! Οχι δεν είμαι στην άλλη πλευρά και ούτε θα πάω απλός μας βάζουν να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας ενώ θα έπρεπε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα κάποιοι άλλοι που είναι και οι δουλειά τους.
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στη Γερμανια στην Autobahn αν καποιος σε προσπερασει με υπερβολικη ταχυτητα απευθειας ο αλλος οδηγος παιρνει την αστυνομια και καποια χιλιομετρα πιο κατω τον εχουν σταματησει γιατι το σκεπτικο τους ειναι οτι μπορει να ειναι μεθυσμενος και να σκοτωσει κοσμο, εδω αν πας στην Κρητη οταν εχει μπλοκο αναβοσβηνουν οι παντες τα φωτα για να σε προειδοποιησουν να κοψεις ταχυτητα οποτε αυτος που τρεχει δεν προκειται να σταματησει να το κανει αφου δεν θα εχει τιμωρηθει και οι πιθανοτητες να σκοτωσει καποιον ειναι κατα πολυ αυξημενες... Δυσκολο το θεμα τι ειναι ρουφιανια και τι οχι... στην Ελλαδα και μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας υπαρχουν παρα πολλοι που θα κανουν καταγγελια μονο και μονο επειδη δεν τους αρεσε κατι στην εξυπηρετηση η δεν πανε τη φατσα του ιδιοκτητη... ξερετε ολοι πολυ καλα τι λεω... αυτους τους απεχθανομαι και εγω και τους θεωρω σκουληκια. Θα πεσει πολυ γελιο φετος στις παραλιες, προβλεπω ομηρικους καβγαδες μεταξυ ιδιοκτητων και λουομενων. Επεξ/σία 29 Απριλίου από ScorpioX777
butters Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Πολλά σχόλια επίσης περί καρφιού ρουφιανιά κτλ. Η δολιότητα είναι στην καταπάτηση, όχι στην αναφορά αυτών των παραβατών που αισχροκερδούν εις βάρος μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι τραμπούκοι είναι από τη μια πλευρά. Αν δεν μιλάμε εμείς, ξέρουμε τι γίνεται με τους παραβάτες και τις αρχές, υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα. Δύσκολο, αλλά μακάρι το app να βοηθήσει έστω και σε αυτό. 5
kurkosdr Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Armoral είπε Γιατί δημόσιες υπηρεσίες δεν υπαρχουν και θα πρέπει να γίνω εγώ καταδότης για κάτι που τελικά δε θα έπρεπε καν να ασχοληθώ. Το δημόσιο δεν μπορεί να είναι παντού. Μου θυμίζεις κάτι τύπους που-είναι-το-κράτος™ που κλαίγονται ότι θα καεί το σπίτι τους και βλέπεις στο background κλαδιά δέντρων να χαϊδεύουν την ξύλινη πέργκολα και να έχουν κάτσει πάνω στην ξύλινη κεραμοσκεπή και δεν πάνε έστω την ύστατη στιγμή να τα κλαδέψουν. Αν λειτουργήσει αυτό το σύστημα με το MyCoast θα πρόκειται για θετικό νέο, με την προϋπόθεση να λειτουργήσει, όχι δηλαδή να έρχονται στο τέλος της σεζόν να διαπιστώσουν τις παραβάσεις για να πουν ότι κάτι κάνουν (που μάλλον αυτό το τελευταίο θα γίνει). Αλλά comments για "καταδότες" και "κάρφωμα" και "γιατί θα πρέπει να κάνω εγώ αυτή τη δουλειά", δηλαδή να εναντιωνόμαστε ιδεολογικά σε κάτι που είναι ωφέλιμο για εμάς, είναι τουλάχιστον άστοχο. Σε άλλες χώρες της ΕΕ έχουν σύστημα για να αναφέρεις παράνομο παρκάρισμα. Επεξ/σία 29 Απριλίου από kurkosdr 2
endeavour Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 hours ago, Finn said: Κανένα τηλέφωνο δε παίρνουν. Έχουν έρθει σε εμένα πολλάκις επειδή γειτονική βίλα είχε μάθει στο πριβε πόσα χρόνια, έκαναν τον έλεγχο τυπικότατα και έφευγαν επειδή δεν έβρισκαν κάτι το μεμπτό. Με τη σειρά μου έκανα καταγγελία για βάρκα που είχαν στον αιγιαλό οι καταγγέλοντες κι εκεί έπεσε πρόστιμο. Σιγα μην έπεσε τοσο εύκολα πρόστιμο. Δεν δίνουν φιλε μου ετσι τα πρόστιμα, με το παραμικρό και για τέτοια θεματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα