Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Armoral είπε

Γιατί δημόσιες υπηρεσίες δεν υπαρχουν και θα πρέπει να γίνω εγώ καταδότης για κάτι που τελικά δε θα έπρεπε καν να ασχοληθώ.

Ευχαριστώ δε θα πάρω. Ότι μπορούσα να κάνω και πριν σαν υπεύθυνος πολίτης θα το κάνω και τώρα.

Να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους, να προσλαβουν υπαλλήλους τια να τις  στελεχώσουν επαρκώς, για αυτό πληρώνουμε φόρους και όχι για να τα βγάζουν διπλά και τριδιπλα οι "Ευρωπαίοι".

αν προσλαβουν υπαλληλους θα φωνασκεις για τον αριθμο των Δ.Υ. αποφασίστε ομως ναι?

• Like 4
  • Confused 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Armoral είπε

Δύο διαφορετικά άτομα είπατε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν είμαστε χαζοί, αυτά τα επιχειρήματα είναι της πλάκας.

Εσύ τα ξεκίνησες! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, butters said:

Να μην πάει ο επιχειρηματίας τότε. Ξέρει πόση έκταση μπορεί να καταλαμβάνει η επιχείρησή του εξ' αρχής. Απλό δεν είναι; 

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι η εφαρμογή του νόμου.

Κάπου στο 2000 ήμουν στο Λονδίνο με την γυναίκα μου. Τουρίστες. Καθήσαμε στο Starbucks της  Leicester Square ΕΞΩ. Είχε 2 τραπεζάκια και 2 καρέκλες το καθένα. Χώρος άφθονος, αλλά μόνο 2.

Πίνοντας τον καφέ, βλέπω ενα αυτοκολλητο στο τζάμι που έλεγε:

CITY OF WESTMINSTER (ετσι το λενε το Λονδινο εκεί)

Σχεδιάγραμμα με ΑΚΡΙΒΩΣ τον χώρο που επέτρεπαν στο συγκεκριμενο μαγαζί για τα τραπεζάκια.

Μήκος, Πλάτος, τα ΠΑΝΤΑ.

Ούτε καταγγελίες ουτε τίποτα. Το κράτος τα ελέγχει και αν τολμάς βάλε ενα τραπέζι παραπάνω. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (κανονικός ή του Δημου) θα το δει και θα βαλει τα πρόστιμα και θα αφαιρέσει την αδεια κλπ κλπ.

Επεξ/σία από endeavour
  • Like 5
Δημοσ.
1 hour ago, toxoths73 said:

το καρφί - του καρφιού - το καρφί - καρφί - τα καρφιά - των καρφιών - τα καρφιά - καρφιά.

Δεν είναι θέμα καρφιού φίλε. 

Σε μία παραλία ένα στρέμμα, ο άλλος έχει νοικιάσει πχ τα 600τμ, άρα τα υπόλοιπα 400τμ είναι για να μπορείς να πας εσύ και εγώ με την οικογένειά μας να απλώσουμε πετσετούλα όπως κάνει ΟΛΟΣ ο κόσμος και να χαρούμε ένα μπάνιο με τα παιδιά μας. Όταν λοιπόν εκείνος κάνει κατάχρηση της παραλίας, και σε τραμπουκίζει να φύγεις, εσύ τί θα κάνεις? 

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ξύστα με γκασμά γιατί η χτένα αφήνει κενά. Αυτές οι εφαρμογές είναι το κάτι άλλο και είμαι σίγουρος οτι και αυτή δε θα διαφέρει ως προς την αποτελεσματικότητά της. Έχω κάνει από τον Αύγουστο του 23 αίτηση στην εφαρμογή novoville ανεβάζοντας και φωτο για να έρθουν απλά να κλαδέψουν τα δέντρα στο πεζοδρόμιο. Οπότε δεν έχω ελπίδες για κανενός είδους παρόμοιο απ.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, NTC Labs said:

αν προσλαβουν υπαλληλους θα φωνασκεις για τον αριθμο των Δ.Υ. αποφασίστε ομως ναι?

Φωνασκούμε για το αν κανουν την δουλειά τους και τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ τους και όχι και ισως για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αριθμό.

Αυτό το παραμύθι για έλλειψη προσωπικού δεν το καταπίνουμε πλεον, έχει παλιώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι όντως πάντα υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις καταγγελία γραπτώς είτε αυτοπροσώπος είτε ταχυδρομικώς, όπως πάντα υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις αίτημα στο Δήμο για Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης κτλ. Το ότι πλέον μπορείς να το κάνεις ηλεκτρονικά από το κινητό σου ξαπλωμένος στην ψάθα σου, είναι θέμα ευκολίας για αυτόν που θέλει να το κάνει. Επίσης, το ότι έκανες παλιά μια έγγραφη καταγγελία και το χαρτί αυτό μπορεί να γύριζε απο υπηρεσία σε υπηρεσία και από υπάλληλο σε υπάλληλο χωρίς να φτάνει ποτέ σε αυτόν που οφείλει να ασχοληθεί, εδώ λύνεται αφού υπάρχει συγκεκριμένος λόγος χρήσης της εφαρμογής, οπότε βοηθάει και στην οργάνωση της αντίστοιχης υπηρεσίας. Τέλος, σε όλους όσους λένε ότι "Αφού ποτέ δεν δούλεψε, δεν θα δουλέψει ούτε τώρα" θα τους πρότεινα να έχουν πιο θετική στάση καθώς η εξέλιξη της ανθρωπότητας βασίστηκε στο trial and error. Αν ο άνθρωπος των σπηλαίων δοκίμαζε να ανάψει φωτιά με βρεγμένα κλαδιά και τα παρατούσε, θα ζούσαμε ακόμη σε σπηλιές. Τίποτα δεν λύνεται μαγικά και όσοι είναι κατά, ας προτείνουν πρώτα τη δική τους λύση χωρίς γενικότητες. Μπορεί αυτή να μην είναι η λύση, αλλά είναι μια πρόταση που θα βοηθήσει στην επίλυση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Vlad27 said:

. Έχω κάνει από τον Αύγουστο του 23 αίτηση στην εφαρμογή novoville ανεβάζοντας και φωτο για να έρθουν απλά να κλαδέψουν τα δέντρα στο πεζοδρόμιο. Έχω πάρει τα @@ μου οπότε δεν έχω ελπίδες για κανενός είδους παρόμοιο απ.

2,5 χρόνια μας πήρε για το ίδιο, τα δένδρα ειχαν φτάσει έναν ΟΡΟΦΟ ΠΑΝΩ απο την ΤΑΡΑΤΣΑ. Ειχαν μπει στα μπαλκονια μας.

Οι δικαιολογιες οι ίδιες, δεν έχουμε λεφτά για εργολάβους κλπ κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εσύ τα ξεκίνησες! 😛 

Όχι φίλε εσύ το ξεκίνησες εξισώνοντας ένα έγκλημα μπροστά στα μάτια σου με κάτι που θα πρέπει να το ψάξεις για να δει αν ισχύει και που τελικά δεν είναι και δική σου δουλειά αλλά δουλειά αρμοδιων υπηρεσιών.

Δεν πας απλά να καταλάβεις μια παραλία, δεν είναι έβαλα μια απλώστρα και κάθισα.

Αυτά να τα πεις σε κάνα δεκαπεντάχρονο που τώρα βγαίνει στη ζωή μπας και σε πιστέψει.

Βέβαια πως αλλιώς θα δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα, σε νιώθω.

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, endeavour είπε

Φωνασκούμε για το αν κανουν την δουλειά τους και τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ τους και όχι και ισως για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αριθμό.

Αυτό το παραμύθι για έλλειψη προσωπικού δεν το καταπίνουμε πλεον, έχει παλιώσει.

Υπάρχουν ελλείψεις τρανταχτςς παντού.

Το πρόβλημα είναι ότι προσλαμβανονται πολλοί ρουσφετολογικα σε τομείς που δε χρειάζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ βλέπεις κόσμο στα κόμμεντς να μιλάει για κάρφωμα και ρουφιάνους και καταδότες και απορείς τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί.

Θα μου πεις δεν πρέπει να σκεφτεί κανείς τους μπράβους των beach bar που νοικιάζουν το 50% του αιγιαλού και καταπατούν το υπόλοιπο 50% και σε αναγκάζουν να πληρώσεις ένα σωρό λεφτά την ξαπλώστρα γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή; Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι είναι, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει*, πως θα ζήσουν οι άνθρωποι;

*κάθε μήνας περιλαμβάνει την αγορά μιας Porsche Cayenne/BMW X5

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 5
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Vlad27 είπε

Έχω κάνει από τον Αύγουστο του 23 αίτηση στην εφαρμογή novoville ανεβάζοντας και φωτο για να έρθουν απλά να κλαδέψουν τα δέντρα στο πεζοδρόμιο. Έχω πάρει τα @@ μου οπότε δεν έχω ελπίδες για κανενός είδους παρόμοιο απ.

Στη δική μου περίπτωση το Novoville παραδόξως λειτούργησε άψογα 4 φορές που χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω μεσα σε ένα διάστημα 2 ετών. 2 για καθαρισμό οικοπέδου ανάμεσα σε 2 πολυκατοικίες, 1 για παρατημένο όχημα στο δρόμο και 1 για μόνιμα παρκαρισμένο όχημα. Σε όλες τις περιπτώσεις λάμβανα αρχικά ενημέρωση μεσα σε 2 ημερες πως κάποιος το είδε και στη συνέχεια μέσα σε μια εβδομάδα ερχόταν τα σχετικά συνεργεία για έλεγχο κλπ. Και στο τελος ερχόταν και αναλυτικό report της υπηρεσίας που το ανέλαβε, περιγράφοντας τις ενέργειες που έγιναν! 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 minutes ago, polaki said:

Δεν είναι θέμα καρφιού φίλε. 

Όταν λοιπόν εκείνος κάνει κατάχρηση της παραλίας, και σε τραμπουκίζει να φύγεις, εσύ τί θα κάνεις? 

Φίλε, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ επειδή ΜΠΟΡΟΥΝ. Επειδή ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν σωματικά, οικονομικά, γενικά ....

Περιμένεις λοιπόν από τον πολίτη να τα βάλει με τον υπόκοσμο, έτσι; Ονομαστικά κιόλας;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, squalor είπε

Τέλος, σε όλους όσους λένε ότι "Αφού ποτέ δεν δούλεψε, δεν θα δουλέψει ούτε τώρα" θα τους πρότεινα να έχουν πιο θετική στάση καθώς η εξέλιξη της ανθρωπότητας βασίστηκε στο trial and error. Αν ο άνθρωπος των σπηλαίων δοκίμαζε να ανάψει φωτιά με βρεγμένα κλαδιά και τα παρατούσε, θα ζούσαμε ακόμη σε σπηλιές. Τίποτα δεν λύνεται μαγικά και όσοι είναι κατά, ας προτείνουν πρώτα τη δική τους λύση χωρίς γενικότητες. Μπορεί αυτή να μην είναι η λύση, αλλά είναι μια πρόταση που θα βοηθήσει στην επίλυση.

Απλά υπέροχο...Μπράβο ρε φίλε. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...