gbras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Εχω το Sony DR U14A to οποιο ειναι 4χ ταχυτητας. Το ιδιο και τα δισκακια μου τα οποια ειναι τα κοκκινα Datawrite 4x. Οταν γραφω με το Nero ενω λεει οτι γραφει 4χ κανει 30 λεπτα για να τελειωσει ενα δισκακι. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?
madsc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Το μισάωρο σαν x2 μου ακούγεται σε γεμάτο dvd. Αφού κάνεις αυτό που σου είπε ο Μάριος, τσέκαρε στο device manager στον controller που έχεις το dvdr αν τρέχει σε κάποιο dma mode. Το pio δεν σου κάνει. /sc
kogos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 φίλε μου, σου προτύνω να βλέπεις την πραγματική ταχύτητα εγγραφής με το nero... Για να το κάνεις αυτό, δες οδηγίες εδώ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=389639 Το πρόβλημά σου πάντος το έχουν αρκετοί και κατά την γνώμη μου δεν έχει να κάνει με το aspi... Μάλλον με την ταχύτητα μετάδοσης του σκληρού σου έχει να κάνει... Τουλάχιστον, έχω δοκιμάσει σε διάφορα συστήματα που είχαν το πρόβλημα αυτό όλες τις εκδόσεις aspi που υπάρχουν διαθέσημα, αλλά τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε έτσι... Απλά, κάνε defrag, άδειασε κιόλας όσο μπορείς τον σκληρό σου, και είσαι έτοιμος...
gbras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 λοιπον εχουμε και λεμε : Οταν εβαλα το aspi 4.60 μου διαλυσε το συστημα ολα πηγαιναν με ρυθμο pentium I Το drive δε μμπορω να το γυρισω σε dma μονο σε PIO mode δουλευει Ο σκληρος εχει αρκετη ταχυτητα για 4x εγγραφη Serial ata ειναι τι αλλο να βαλω Fiber SCSI????? Υπαρχει λοιπον καμια αλλη ιδεα?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Καλημέρα, αν δεν μπορείς να το γυρίσεις σε dma mode, προσπάθησε να κάνεις unistall τον controller που είναι πάνω του το dvdrw. Με το reboot, θα το βρεί και μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα.
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Αν δεν κάνω λάθος τα DVD είναι 120 λεπτών άρα λογικό που ακούγεται... Γιατί 120/4 = 30min
gbras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Παναγιωτη με εσωσες !! Αυτο ηταν !!! Τωρα βλεπει το mode σαν ULTRA DMA MODE 2. Γραφει κανονικα πλεον ευχαριστω!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Den einai logiko gia full dvd na kanei 30 lepta! Full 4,7 se 4x taxythta prepei na mazi me to lead-in kai lead-out na eisai gyrw sta 14-15 lepta Paizei vevaia rolo kai o typos tou media an einai + h - , gia paradeigma emena ta + ta grafei grhgorotera apo ta - (idia marka TDK)
sotris99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 να κάνεις unistall τον controller που είναι πάνω του το dvdrw. Unistall τον controller εννοείς να αποσυνδέσεις την καλωδιοταινία??
adams Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 να κάνεις unistall τον controller που είναι πάνω του το dvdrw. Unistall τον controller εννοείς να αποσυνδέσεις την καλωδιοταινία?? Oχι φυσικα....unistall απο το device manager τον controller (συνηθες προβλημα το pio mode )[/img]
sotris99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Ok και εγώ αυτή την υποψία είχα απλά δεν το είχα καταλάβει καλά... (Btw το recorder παίζει μια χαρά... thanx!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.