Προς το περιεχόμενο

upgrade απο win 10 σε win 11 σε unsupported dual boot (mint)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου έμεινε ένα μηχάνημα που τρέχει win10 και λέω να κάνω και σε αυτό τη μετάβαση σε win11.

πρόκειται για μηχάνημα με i5 2ης γενιάς, 8GB RAM. Έχω διαβάσει εδώ τις οδηγίες με το rufus αλλά το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι dual boot (win10+linux mint) και δε θα ήθελα να χαλάσω το linux, αν γίνεται φυσικά. Ξέρω πως κανονικά σε dual boot πρώτα γίνεται η εγκατάσταση win και μετά linux.

Εδώ τι μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχει λύση να γίνει απλά η αναβάθμιση χωρίς να χάσω το linux?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, b00mb00m είπε

Υπάρχει λύση να γίνει απλά η αναβάθμιση χωρίς να χάσω το linux?

δεν πειράζεις τα διαμερίσματα του linux Εγκαθιστάς στο διαμέρισμα των windows  και όταν τελειώσεις με τα window ακολουθείς τον  οδηγό για να επαναφέρειw το dual boot  

ΥΓ  νομίζω το boot- repair  το live του mint  το έχει μέσα  Οπότε δεν χρειάζονται οι εντολές εγκατάστασης 

https://www.pcsteps.gr/45364-επιδιόρθωση-ubuntu-linux-mint-format-windows/

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, hp8 είπε

δεν πειράζεις τα διαμερίσματα του linux Εγκαθιστάς στο διαμέρισμα των windows  και όταν τελειώσεις με τα window ακολουθείς τον  οδηγό για να επαναφέρειw το dual boot  

ΥΓ  νομίζω το boot- repair  το live του mint  το έχει μέσα  Οπότε δεν χρειάζονται οι εντολές εγκατάστασης 

https://www.pcsteps.gr/45364-επιδιόρθωση-ubuntu-linux-mint-format-windows/

ωραία αυτό. Και κάτι ακόμα. Πρέπει να γίνει η εγκατάσταση των 11 κανονικά από την αρχή; Δε υπάρχει δυνατότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση να γίνει upgrade μέσα από τα windows?. Θα γλίτωνα κόπο διότι έχω εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές και άντε πάλι από την αρχή.

Σε κάθε περίπτωση θα κρατήσω κι ένα image του σκληρού

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, b00mb00m είπε

Πρέπει να γίνει η εγκατάσταση των 11 κανονικά από την αρχή; Δε υπάρχει δυνατότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση να γίνει upgrade μέσα από τα windows?.

λογικά δεν θα μπορείς για upgrade γιατί θα πρέπει να περάσεις τα windows 11 με παράκαμψή ΤPM κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...