b00mb00m Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 μου έμεινε ένα μηχάνημα που τρέχει win10 και λέω να κάνω και σε αυτό τη μετάβαση σε win11. πρόκειται για μηχάνημα με i5 2ης γενιάς, 8GB RAM. Έχω διαβάσει εδώ τις οδηγίες με το rufus αλλά το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι dual boot (win10+linux mint) και δε θα ήθελα να χαλάσω το linux, αν γίνεται φυσικά. Ξέρω πως κανονικά σε dual boot πρώτα γίνεται η εγκατάσταση win και μετά linux. Εδώ τι μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχει λύση να γίνει απλά η αναβάθμιση χωρίς να χάσω το linux?
hp8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, b00mb00m είπε Υπάρχει λύση να γίνει απλά η αναβάθμιση χωρίς να χάσω το linux? δεν πειράζεις τα διαμερίσματα του linux Εγκαθιστάς στο διαμέρισμα των windows και όταν τελειώσεις με τα window ακολουθείς τον οδηγό για να επαναφέρειw το dual boot ΥΓ : νομίζω το boot- repair το live του mint το έχει μέσα Οπότε δεν χρειάζονται οι εντολές εγκατάστασης https://www.pcsteps.gr/45364-επιδιόρθωση-ubuntu-linux-mint-format-windows/ Επεξ/σία 29 Απριλίου 2024 από hp8
b00mb00m Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 20 λεπτά πριν, hp8 είπε δεν πειράζεις τα διαμερίσματα του linux Εγκαθιστάς στο διαμέρισμα των windows και όταν τελειώσεις με τα window ακολουθείς τον οδηγό για να επαναφέρειw το dual boot ΥΓ : νομίζω το boot- repair το live του mint το έχει μέσα Οπότε δεν χρειάζονται οι εντολές εγκατάστασης https://www.pcsteps.gr/45364-επιδιόρθωση-ubuntu-linux-mint-format-windows/ ωραία αυτό. Και κάτι ακόμα. Πρέπει να γίνει η εγκατάσταση των 11 κανονικά από την αρχή; Δε υπάρχει δυνατότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση να γίνει upgrade μέσα από τα windows?. Θα γλίτωνα κόπο διότι έχω εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές και άντε πάλι από την αρχή. Σε κάθε περίπτωση θα κρατήσω κι ένα image του σκληρού
hp8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 5 λεπτά πριν, b00mb00m είπε Πρέπει να γίνει η εγκατάσταση των 11 κανονικά από την αρχή; Δε υπάρχει δυνατότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση να γίνει upgrade μέσα από τα windows?. λογικά δεν θα μπορείς για upgrade γιατί θα πρέπει να περάσεις τα windows 11 με παράκαμψή ΤPM κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα