αποστόλης Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 10 minutes ago, Chris_BMW said: έχετε μείνει στα Τασία vs Ζάντα .. Η πολιτική της Apple είναι η πολιτική που έχουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως στον τομέα των παροχών στην υποτιθέμενη premium κατηγορία Όπως κινείσαι λοιπόν στο δρόμο στην κίνηση με αυτοκίνητο η μηχανάκι παρατήρησε ΠΟΣΑ Mercedes η BMW της κατηγορίας Χ1 ακόμα και το τελευταίο μοντέλο φέρει blindspot assist και παρατήρησε το ίδιο σε αυτοκίνητα επίσης καινούργια της ίδιας η ακόμα μικρότερης κατηγορίας καινούργια αν το έχουν . Θα εκπλαγείς .. Όλα τα συστήματα αυτά είναι EXTRA στις premium κατηγορίες .. Πατάνε στο brand τους και γδέρνουν . Εδώ υπάρχουν νέα αυτοκίνητα με ένα σωρό οθόνες μέσα αλλά με ταμπούρα πίσω.....
Chris_BMW Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 6 λεπτά πριν, polaki είπε Παιδιά μη μπλέκουμε τα αμάξια με τους υπολογιστές. Park Assist μπορείς να βάλεις και μετά έστω και aftermarket. Και τάσια να αλλαξεις σε 22άρες ζάντες και της Παναγίας τα μάτια. Δε χρειάζεται να πετάξεις όλο το αμάξι επειδή σε 3 χρόνια τα 8gb θα αρκούν μόνο για να ξεκινάει το OS. Αυτή είναι η διαφορά. Πάλι χάνεις το πόιντ.. Ξανά διάβασε το σχόλιο μου. Δεν έχει να κάνει με αμάξια υπολογιστές τηλέφωνα . Ότι βρίσκεται στην premium κατηγορία χρεώνει τα πάντα δυστυχώς .
Haldol Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 9 minutes ago, polaki said: Δε χρειάζεται να πετάξεις όλο το αμάξι επειδή σε 3 χρόνια τα 8gb θα αρκούν μόνο για να ξεκινάει το OS. Στην περίπτωση του Mac OS με Apple Silicon όμως, συμβαίνει μάλλον τ' ανάποδο. Όσο ήταν με Intel ήθελες 16 GB RAM για να bootάρει. Πλέον ακόμα και τα "μικρά" (με την 8-άρα) είναι snappy σε κάθε συνθήκη (ακόμα και σ' εργασίες για τις οποίες δε σχεδιάστηκαν). Ναι, προφανώς όσο περνάνε τα χρόνια οι ανάγκες σε μνήμη αυξάνονται, και ναι, ισχύει και για το Mac OS. Αλλά επί X86 ήταν που είχε handicap. Ρεαλιστικά λοιπόν, το σενάριο που περιγράφεις ήταν πιο πιθανό με τα μοντέλα του 2018, παρά με τα τωρινά. 1
kinq1 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Είχα πάρει το imac του 2011 (μεταχειρισμένο) με 4 gb ram. Σερνότανε, μετά από 1 μήνα πήγα και πήρα άλλα 8 και το αναβάθμισα στα 12. Χρειάστηκε να κάνω δουλειές με αυτόν, αναβάθμισα σε 32 gb. Ολα αυτά απλά αγοράζοντας ram για λαπτοπ pc. Τώρα, δεν μπορώ απλά να αγοράσω μεταχειρισμένο βασικό μοντέλο. Επίσης, τώρα, το imac δεν παίρνει κάν 32 gb ram, που αυτό του 2011 έπαιρνε! Γι' αυτούς που λένε 8 gb ram είναι αρκετά, όπως έλεγε κάποτε και ο Μπιλ Γκέιτς «640kb είναι αρκετά», και το πιο γελοίο «μην τα συγκρίνετε με τη ram στο pc», φυσικά δεν το συγκρίνουμε με τη ραμ στο pc, στο pc η videoram είναι ξεχωριστή, στο mac τα γραφικά χρησιμοποιούν τη μνήμη του συστήματος. Είναι χειρότερο. Επίσης, στις παρουσιάσεις της η apple μας δείχνει κάτι περίεργους να κάνουν 4k video editing, πιστεύετε ότι το μηχάνημα θα πετάει με 8 gb? 3
Aprile Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Όχι μόνο έκοψε τις μεγάλες μνήμες αλλά επί των ημερών του και το made in China. Βιετνάμ, Ινδία , Ινδονησία από εδώ και πέρα στα πανάκριβα προϊόντα του θα βλέπεις. https://youtu.be/4LKhertp1Kg?si=LKGgJFvQJiIcmQb7
chrisxkar Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 18 minutes ago, Chris_BMW said: Πάλι χάνεις το πόιντ.. Ξανά διάβασε το σχόλιο μου. Δεν έχει να κάνει με αμάξια υπολογιστές τηλέφωνα . Ότι βρίσκεται στην premium κατηγορία χρεώνει τα πάντα δυστυχώς . Αν μιλάμε για vision και το mac pro μιλάμε για premium αν μιλάμε για ενα air για εμένα μιλάμε απλά για ένα laptop ωπου εγώ πιστεύω μπορεις να πάρεις και καλύτερο.Επισης τα 12-16 ram δεν είναι υπερβολή για να πουμε οκ θέλεις το κάτι παραπάνω να το πληρώσεις ιδίως σε κάτι που τους κοστίζει 30-40 δολλάρια.
StavrosD Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, KostasKri είπε Επειδή δουλεύω ΙΤ και βλέπω άπειρα μηχανήματα από απλό κόσμο, τα 256GB δεν τα γεμίζεις εύκολα αν δεν βάλεις ταινίες ή παιχνίδια. Και ο περισσότεροσ κόσμος απλά δεν ασχολείται με αυτά. Επίσης ελάχιστος κόσμος κουβαλάει τα πάντα μέσα στο laptop του. Γι αυτό είναι οι εξωτερικοί δίσκοι. Γενικά δεν βλέπω τον λόγο. Αν είσαι πιο απαιτητικός χρήστης, ξέρεις τι παίρνεις και ξέρεις και τι θα πληρώσεις. Οι εξωτερικοί δίσκοι έχουν σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τον εσωτερικό. Επιπλέον δεν είναι βολικό να δουλέψεις με εξωτερικό δίσκο εκτός γραφείου. Ο κάθε simulator για το Xcode χρειάζεται αρκετά GB στον δίσκο. iPhone, iPad, Apple TV, κλπ. Θα πρέπει να εγκαταστήσει ο Developer και παλιότερες εκδόσεις ώστε να σιγουρευτεί ότι η εφαρμογή τρέχει και σε παλιότερες συσκευές αν δεν έχουν κάνει αναβάθμιση οι χρήστες. Μιλάμε άνετα για πάνω από 80GB. 40 με 50GB πρέπει να είναι άδεια για να μπορεί να κάνει update το MacOS. 12GB για το Xcode. Προσωπικά με 512GB GB οριακά είχα 10GB άδεια. update Με τις τρέχουσες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη οι απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο και σε μνήμη έχουν εκτοξευθεί στο διάστημα. Η μικρότερη έκδοση του LLama 7B με πλήρη ακρίβεια χρειάζεται 7 * 4 = 28GB στον δίσκο για την αποθήκευση του μοντέλου και επίσης 28GB μνήμης. Στα Mac με 8GB και 16GB ίσως προσπαθήσει κάποιος να τρέξει το μοντέλο απευθείας από τον δίσκο αλλά θα είναι υπερβολικά αργό. Ο δίσκος έχει ταχύτητα ανάγνωσης κάτω από 3GB/sec, η μνήμη σε έναν M3 pro έχει ταχύτητα 150GB/sec έως 400GB/sec, μιλάμε για εξωπραγματική διαφορά. 2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Αν είσαι επαγγελματίας (ή νομίζεις ότι είσαι) δεν πας σε all-in-one. Πολύ indie κατάσταση, mac + starbucks και beenie hat ένα πράγμα και "κΑτΩ ο ΚαΠιΛιΖμΟς". Από την άλλη αν δεν είσαι επαγγελματίας γιατί να σκάσεις χιλιάδες ευρώ για ένα laptop μόνο και μόνο για να είναι apple? Εγώ έκανα Threadripper και έχω 128GB RAM, και ήδη το παλιότερο μηχάνημά μου θέλω να το αλλάξω που είναι ένας φτωχός i5 με 64GB μνήμη (λόγω επεξεργαστή να το αλλάξω όχι μνήμης προφανώς). Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έδινα χιλιάδες ευρώ και να μην μπορώ να βάλω μόνος μου κι άλλη μνήμη ή να προσθέσω έναν επιπλέον σκληρό δίσκο αν χρειαστεί. Αν κάποιος δεν έχει τέτοιες ανησυχίες δεν ξέρω τι "επαγγελματίας" είναι. Λίγο future proofing δεν κάνει κακό. Join the club. i9 με 128GB RAM και 2xGPU με 24GB έκαστη. Τρώγομαι να πάω στα 256GB και να πάρω άλλη μια GPU. Υπάρχουν "επαγγελματίες" με 17" οθόνη στο σταθερό και 4 ή 8GB RAM. Δεν ξέρω πως βγάζουν δουλειά αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να τρέξουν απαιτητικές εφαρμογές. 3 ώρες πριν, kalmik είπε To ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο ονομάζεται SSD onboard σε όλη τη γενιά με Μ1, Μ2, Μ3 κλπ. Οι δίσκοι με NAND memory είναι αναλώσιμοι και έχουν πεπερασμένους κύκλους εγγραφών/διαγραφών. Ειδικά για εφαρμογές disk write intensive με 256GB ο δίσκος μπορεί να βγει off μάλλον γρήγορα και να αχρηστεύσει ένα κατά τα λοιπά λειτουργικό υπολογιστή. Αν αυτό δεν είναι αντι-οικολογικό, τότε τί είναι; Ως ότου να το πιάσει κάποια υπηρεσία EE και να επιβάλει κανένα πρόστιμο. Αλλά η Apple ως τότε θα έχει βγάλει μερικά δις παραπάνω και δεν θα τη νοιάζει ιδιαιτέρως.... Συμφωνώ και επαυξάνω. Είχα Macbook 2019 i9 16GB 1TB, μισός δίσκος με MacOS και μισός με Windows. Στα 4 χρόνια τα έφτυσε. Τα macbook έχουν το EFI BIOS στον δίσκο οπότε αν τα φτύσει ο δίσκος δεν μπορούν να φορτώσει το MacOS ούτε από τον εσωτερικό αλλά ούτε από εξωτερικό δίσκο. Είμαι σίγουρος ότι φταίνε 2 λόγοι: 1. Τα αμέτρητα compile που είχα κάνει τα τελευταία 4 χρόνια. Σε κάθε compile γινόντουσαν αμέτρητες εγγραφές στον δίσκο. 2. Στο swap στον δίσκο λόγω μικρής χωρητικότητας της μνήμης. Πλέον το επόμενο Mac που θα πάρω θα έχει τουλάχιστον 36GB RAM και τουλάχιστον 512GB δίσκο. Περιμένω το Apple Event του καλοκαιριού να δω μήπως κυκλοφορήσουν καινούργια μοντέλα. Επεξ/σία 29 Απριλίου από StavrosD 1
KostasKri Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 7 minutes ago, StavrosD said: Οι εξωτερικοί δίσκοι έχουν σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τον εσωτερικό. Επιπλέον δεν είναι βολικό να δουλέψεις με εξωτερικό δίσκο εκτός γραφείου. Ο κάθε simulator για το Xcode χρειάζεται αρκετά GB στον δίσκο. iPhone, iPad, Apple TV, κλπ. Θα πρέπει να εγκαταστήσει ο Developer και παλιότερες εκδόσεις ώστε να σιγουρευτεί ότι η εφαρμογή τρέχει και σε παλιότερες συσκευές αν δεν έχουν κάνει αναβάθμιση οι χρήστες. Μιλάμε άνετα για πάνω από 80GB. 40 με 50GB πρέπει να είναι άδεια για να μπορεί να κάνει update το MacOS. 12GB για το Xcode. Προσωπικά με 512GB GB οριακά είχα 10GB άδεια. Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος στο ότι μιλούσα συγκεκριμένα για basic users και ΌΧΙ power users. Η μάνα μου, ο πατέρας μου, ο αδερφός μου, θείοι και θείες μου όπως και πάνω από το 50% των χρηστών, δεν χρειάζονται παραπάνω από τα βασικά.
Diavolos666 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, StavrosD said: Join the club. i9 με 128GB RAM και 2xGPU με 24GB έκαστη. Τρώγομαι να πάω στα 256GB και να πάρω άλλη μια GPU. Υπάρχουν "επαγγελματίες" με 17" οθόνη στο σταθερό και 4 ή 8GB RAM. Δεν ξέρω πως βγάζουν δουλειά αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να τρέξουν απαιτητικές εφαρμογές. ...συγνώμη άνθρωπέ μου τι λόγια είναι αυτά μεσημεριάτικα, δεν φτάνει είμαι στο τσακ να πάω στα 256GB στον Threadripper μου γιατί τόσα σηκώνει η μητρική, με πρηζώνεις κι εσύ! Αφήστε με να αγιάσω δηλαδής να ούμεν! Το καλό με τον TR είναι ότι είναι quad channel, έχω 4 των 32GB και είναι πιο optimized, προς το παρόν μια χαρά την παλεύει με τα 128GB, δηλαδή η μνήμη σε αυτά που κάνω είναι σχεδόν πάντα σε χαμηλότερο ποσοστό χρήσης από ότι ο επεξεργαστής. Για οθόνη έχω την Samsung Odyssey G9 49", γλυκοκοιτάω την Odyssey 8K 57"... αλήθεια δεν μπορώ άλλο, ας με σταματήσει κάποιος! ~~~ Αυτοί που κάνουν δουλειά με 4GB RAM τρέχουν ένα terminal λογικά και ελέγχουν κάτι απομακρυσμένο. Επεξ/σία 29 Απριλίου από Diavolos666 1
StavrosD Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και εγώ έχω 4 x 32, σκέφτομαι να πάω στα 8 x 32. Δεν τα χρειάζομαι αλλά θέλει να τρέξει ένας φίλος ένα μαθηματικό μοντέλο και μου λέει να μου δωρίσει την μνήμη για να το τρέξει. Για οθόνη τρωγόμουν και εγώ, για την Dell 4323qe. Τελικά πήρα μια τηλεόραση QLED 43" με HDMI 2.1 και ηρέμησα. @KostasKri Όντως για τους απλούς χρήστες και το πιο βασικό macbook air είναι υπεραρκετό. Αυτό θα αλλάξει σύντομα με τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, τα GB θα γεμίζουν για πλάκα. Οι εφαρμογές όμως για τους απλούς χρήστες αναπτύσσονται από τους power users, θα έπρεπε να τους σεβαστεί η Apple και να τους προσφέρει πιο λογικές τεχνικές προδιαγραφές. Στο σταθερό έχω 128GB, αν πάω σε Mac με 18GB θα είμαι μόνιμα αγχωμένος. Επεξ/σία 29 Απριλίου από StavrosD
evark Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τσίπηδες! Τοσα λεφτά χρεώνουν για τα μηχανήματα, και τσιγκουνεύονται τα 25 ευρώ που κάνουν τα επιπλέον 8GB. Επιτρέπεται από το 2017 μέχρι σήμερα να έχουν 8GB βασική μνήμη? Βεβαια δεν ειναι οι μόνοι, τόσα laptop κυκλοφορούν με κολλημένη μνήμη στα 8GB χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης και πολλές φορές δεν είναι φθηνά μοντέλα, αν μάλιστα αφαιρέσουμε και την μνήμη που θα πάρει η ενσωμματωμένη "κάρτα" γραφικών τα πράγματα είναι τραγικά. Εδω τα τηλέφωνα θέλουν 8GB για να λειτουργήσουν άνετα. 16GB έπρεπε να είναι το low tier, και 32GB το mainstream. Και μην ακούσω περί απλών εφαρμογών και μονο ένα browser θέλω....... ο browser είναι πλέον ολοκληρο λειτουργικό σύστημα που τραβάει τρελλή μνήμη για να σηκώσει "δυσκολες" σελίδες. Επεξ/σία 29 Απριλίου από evark 1
n3a Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Το θέμα δεν είναι (τόσο) αν φτάνουν τα 8 GB ή δεν φτάνουν, αυτό είναι καθαρά θέμα χρήσης. Κατά την εντελώς προσωπική μου γνώμη, τα 8 GB δεν φτάνουν ούτε για basic usage σήμερα, but that's me. Τα βασικά θέματα είναι: 1) Οι αρχικές τιμές. Αν π.χ. οι τιμές στα MacBook ξεκινούσαν στα μισά από τις τωρινές, τώρα θα είχαμε μια άλλη συζήτηση. Εκεί ναι, για τα 8GB θα έλεγε κανείς "τόσα πλήρωσα, τόσα πήρα" 2) Τα mark ups στην αναβάθμιση. Με τους αριθμούς που κινεί η Apple, τα +8gb ram ή τα +256 storage έχουν ελάχιστο κόστος για την ίδια. Είναι γεγονός ότι η Apple δεν τα κάνει πρώτη φορά αυτά. Τα ίδια λ.χ. συζητούσαμε για τα iPhone 5/5s/6/6s που ξεκινούσαν από 16GB αποθηκευτικό χώρο, όπου μετά από λίγο καιρό οι χρήστες δεν μπορούσαν να κάνουν update γιατί δεν υπήρχε ο απαιτούμενος ελεύθερος χώρος... Και θα συνεχίσει να τα κάνει για όσο καιρό δεν βλέπει την κατάλληλη αντίδραση από τους καταναλωτές, δηλαδή μείωση των πωλήσεων. 2
KostasKri Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 hours ago, StavrosD said: @KostasKri Όντως για τους απλούς χρήστες και το πιο βασικό macbook air είναι υπεραρκετό.Αυτό θα αλλάξει σύντομα με τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, τα GB θα γεμίζουν για πλάκα. Οι εφαρμογές όμως για τους απλούς χρήστες αναπτύσσονται από τους power users, θα έπρεπε να τους σεβαστεί η Apple και να τους προσφέρει πιο λογικές τεχνικές προδιαγραφές. Στο σταθερό έχω 128GB, αν πάω σε Mac με 18GB θα είμαι μόνιμα αγχωμένος. Γι αυτό κι εμείς ως χρήστες που ξέρουμε τι θέλουμε, αγοράζουμε εξ αρχής αυτό που χρειαζόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα θα θεωρώ απλή κλάψα προσωπικά... Κλαίγεται ο κόσμος γιατί το μηχάνημα που χρειάζεται έχει 2.000€ ενώ υπάρχει και ένα άλλο μηχάνημα που έχει 1.500€. Στην συνέχεια απαιτεί να του πουλήσουν στα 1.500€ αυτό που κάνει 2.000€. Ξεφτιλίκια τα θεωρώ αυτά.... 46 minutes ago, n3a said: Το θέμα δεν είναι (τόσο) αν φτάνουν τα 8 GB ή δεν φτάνουν, αυτό είναι καθαρά θέμα χρήσης. Κατά την εντελώς προσωπική μου γνώμη, τα 8 GB δεν φτάνουν ούτε για basic usage σήμερα, but that's me. Τα βασικά θέματα είναι: 1) Οι αρχικές τιμές. Αν π.χ. οι τιμές στα MacBook ξεκινούσαν στα μισά από τις τωρινές, τώρα θα είχαμε μια άλλη συζήτηση. Εκεί ναι, για τα 8GB θα έλεγε κανείς "τόσα πλήρωσα, τόσα πήρα" 2) Τα mark ups στην αναβάθμιση. Με τους αριθμούς που κινεί η Apple, τα +8gb ram ή τα +256 storage έχουν ελάχιστο κόστος για την ίδια. Είναι γεγονός ότι η Apple δεν τα κάνει πρώτη φορά αυτά. Τα ίδια λ.χ. συζητούσαμε για τα iPhone 5/5s/6/6s που ξεκινούσαν από 16GB αποθηκευτικό χώρο, όπου μετά από λίγο καιρό οι χρήστες δεν μπορούσαν να κάνουν update γιατί δεν υπήρχε ο απαιτούμενος ελεύθερος χώρος... Και θα συνεχίσει να τα κάνει για όσο καιρό δεν βλέπει την κατάλληλη αντίδραση από τους καταναλωτές, δηλαδή μείωση των πωλήσεων. 1) Ποιος είσαι εσύ που θα υποδείξεις ή θα κρίνεις το πόσο θα πουλήσει ο άλλος το προιόν του; Συγκρίνεις με τι; Στα μισά λεφτά που λες με τις παλιατζούρες τις πλαστικές με απαίσια οθόνη, πληκτρολόγιο, trackpad, ηχεία κ.ο.κ.; Οι τιμές των macbook πλέον με M-series είναι άκρως ανταγωνιστικές. 2) Συμφωνώ. 2
objet_la Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) κατι μας ειπατε.. ειμαστε σε ενα φόρουμ που αν μπειτε στσα apple hardware.. πρωτεινουν μηχανηματα με 8gb αερα και πως πάνε αέρα. ή μηχανηματα της παραμενης δεκαετίας (που καταυτους και αυτά πάνε αέρα.) εδώ εχουμε χρήστες που πρωτείνουν 60hz κινητά εν ετη 2024... χρήστες στη καλύτεροι που να εχουν κανα m1 απλό ή εν ετη 2024 Intel... αλλα γι αυτος το λειτουργικο τρέχει νεράκι (γελάω, ως κάτχος M1 MAX 64gb) τι ψάχνετε αυτη η εταιρία πλεον βασίζεται στο ignorance του κόσμου και στα αιφόνια. και να ηταν το hardware? software Mac OS X καθε χρονο και χειρότερα. gimicks. έχουμε επαγγελματικά εργαλεία και αναγκαζόμαστε να δουλευουμε 2 λειτουργικά πίσως μπας και δουλευουν όλα σωστα. άρα ούτ ετο integration του οικοσυστηματος μπορουμε να χαρουμε οσοι εχουμε Apple συσκευες. ναι σε οσους σερφαρουν το ιντερνετ και βλεπουν νετφλιξ ολα δουλευουν ρολοί και μετα 8GB αλλα η Apple εχει ξεχάσει τον Apple Power user με το software της. Επεξ/σία 29 Απριλίου από objet_la 1
n3a Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 27 λεπτά πριν, KostasKri είπε 1) Ποιος είσαι εσύ που θα υποδείξεις ή θα κρίνεις το πόσο θα πουλήσει ο άλλος το προιόν του; Συγκρίνεις με τι; Στα μισά λεφτά που λες με τις παλιατζούρες τις πλαστικές με απαίσια οθόνη, πληκτρολόγιο, trackpad, ηχεία κ.ο.κ.; Οι τιμές των macbook πλέον με M-series είναι άκρως ανταγωνιστικές. Κοίτα, λίγο πιο πάνω προσπαθούσες να μας πείσεις πόσο επαρκής είναι σήμερα ένας υπολογιστής με 8gb μνήμης, για την πλειονότητα των χρηστών εκεί έξω ("πάνω από το 50% των χρηστών"). Συνεπώς το ποια είναι η ποιότητα των ανταγωνιστών με λιγότερα χρήματα αλλά κυρίως, το τι θεωρείς ως "ανταγωνιστική" τιμή επέτρεψέ μου να μην τα λάβω ως κρίση ιδιαίτερου βάρους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα