Προς το περιεχόμενο

Ποια σχολή για μπερμπεριδες προτείνεται από όλη την Ελλάδα;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια σχολή θα μου προτείνατε για να μάθω καλά την τέχνη ως εντελώς άσχετη αλλά να έχει και αναγνώριση ώστε να μπορώ να ανοίξω δικό μου κουρείο;

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη. Αν είσαι Ρέθυμνο και σου προτείνει κάποιος μια σχολή στο Διδυμότειχο, θα πας; Επίσης υπάρχουν αρκετές επιλογές Ι.Ε.Κ., Κ.Δ.Β.Μ., Τ.Ε.Ε. κλπ με διαφορές και στο χρόνο φοίτησης και στο πως καταλήγεις να πάρεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να μπορείς να ανοίξεις δικό σου κουρείο/κομμωτήριο κάποιες θέλουν και εξετάσεις πιστοποίησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και όλες, προϋπηρεσία από 6 μήνες έως και 2 χρόνια (επίσημα με ένσημα όχι "μα σας ορκίζομαι δουλεύω από 5 χρονών στο μπαρμπέρικο του θείου μου στο χωριό"). Δε γίνεται να κάνεις ένα σεμινάριο online 2-3 βδομάδες (που διαφημίζουν) και να ανοίξεις το δικό σου κουρείο.

Το google θα σε βοηθήσει να ψάξεις τι επιλογές έχεις από εκπαίδευση εκεί που μένεις (ή στα μέρη που θα μπορούσες να πας αν υπάρχει δυνατότητα μετακόμισης) και να επικοινωνήσεις μαζί τους για να δεις τη διάρκεια σπουδών σε κάθε μια και τι δυνατότητες σου δίνει μετά για εργασία/έναρξη επαγγέλματος και σε πόσο διάστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...