sagarakis Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Πως μπορώ να πάω από το αεροδρόμιο της Πίζας στο κεντρο
smpt Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Η μόνη σωστή απάντηση που βρήκα σε σχέση το forum που έκανες την ερώτηση είναι η παρακάτω. Είναι 3 Κμ απόσταση , καλά παπούτσια να έχεις. Στα σοβαρά τώρα, βλέπω ότι έχει τρένο κάθε 5 λεπτά λεωφορείο https://www.pisa-airport.com/en/the-passengers/transport.html Επεξ/σία 29 Απριλίου 2024 από smpt 1
nikos16717 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Νομίζω ότι είναι καλύτερο να απευθυνθείς εδώ:
smpt Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 αμα εισαι με μπαγαζια ..... 2 ώρες πριν, sagarakis είπε Έχεις πάει Πίζα αξίζει; οχι δεν εχω παει. Απο το google
G.bar Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 Δημοσ. 30 Απριλίου 2024 15 ώρες πριν, sagarakis είπε Έχεις πάει Πίζα αξίζει; Έχω πάει εγώ αν βοηθάει. Δεν αξίζει να πας μόνο για την Πίζα. Σε δυο-τρεις ώρες έχεις δει τα πάντα, έχεις φωτογραφηθεί να στηρίζεις τον Πύργο και έχεις κανει και βόλτες στα γύρω γύρω. Αξίζει και με το παραπάνω μόνο αν νοικιάσεις αυτοκίνητο και κάνεις μια μεγαλύτερη περιήγηση στην Τοσκάνη. 2
AntiCambeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Εχει στραβώσει ο πύργος της Πίζας, γιατί οι περισσότεροι πάνε στον Πύργο του Αιφελ. 1 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα