Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε ξέρει το σκρουτζ και δε ξερει ο κατασκευαστής στο βιβλιαράκι. ότι πείτε παιδιά. συνεχίστε να μας διασκεδάζετε Η ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ VESA. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Βρε χρυσέ μου άνθρωπε .οκ θα την πετάξω στα σκουπίδια τη βάση.μπορεις σε παρακαλώ σπτις φωτό να μου πεις σε ποιες 4 βίδες θα στηριχτεί η τηλεόραση; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2024 από Hamurabi
greekfragma Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 1 minute ago, Hamurabi said: Βρε χρυσέ μου άνθρωπε .οκ θα την πετάξω στα σκουπίδια τη βάση.μπορεις σε παρακαλώ σπτις φωτό να μου πεις σε ποιες 4 βίδες θα στηριχτεί η τηλεόραση; ΧΩΡΙΣ VESA ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ! ότι πληρώνεις παίρνεις. Ήθελες KTC. LG-Samsung-TCL δε σου καναν στα ίδια λεφτά. Ήθελες να πάρεις Πολωνική μαιμού. 3 1
sakis han Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 17 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Βρε χρυσέ μου άνθρωπε .οκ θα την πετάξω στα σκουπίδια τη βάση.μπορεις σε παρακαλώ σπτις φωτό να μου πεις σε ποιες 4 βίδες θα στηριχτεί η τηλεόραση; Θελεις βοηθεια η να παω αλλου να σκοτωσω την ωρα μου? 1
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, sakis han είπε Θελεις βοηθεια η να παω αλλου να σκοτωσω την ωρα μου? Φυσικά γι'αυτό έγραψα εδώ. Απλά τώρα είμαι στη δουλειά; Μου θα γυρίσω πίσω πολύ αργα 17 λεπτά πριν, greekfragma είπε ΧΩΡΙΣ VESA ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ! ότι πληρώνεις παίρνεις. Ήθελες KTC. LG-Samsung-TCL δε σου καναν στα ίδια λεφτά. Ήθελες να πάρεις Πολωνική μαιμού. Φίλε μου επειδή μου είπες για το manual της τηλεόρασης,στο μανιουαλ της τηλεόρασης γράφει ότι στηρίζεται και σε wall mount. Την τηλεόραση την πήρα από διαγωνισμό ΔΩΡΕΑΝ.
sakis han Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Ωραια. Κοιτα απο τη μεσα πλευρα που ειναι τα ταπακια αν εχει καποιου ειδους πασα για να μπορεις να βιδωσεις. Αν εχει σπασε τα ταπακια
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στο μανιουαλ (θα πω σε λίγο να μου το στείλουν σε φωτό) δείχνει ότι βιδωνει στις κάτω τρυπούλες,όχι στις τάπες. Βέβαια οι κάτω τρυπούλες δεν δείχνουν να έχουν 'βολτες" μέσα . Επίσης το μανιουαλ είναι για όλα τα μαγεθη (43,50 και 65 ιντσες) αν κ δε νομίζω πως έχει σημασια δε Επεξ/σία 28 Απριλίου 2024 από Hamurabi 1
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε μιλάμε για τρελή μάρκα. κελεπούρι! 😂 Ρε συνφορουμιτη έχεις γράψει 10 μηνύματα και δε βοηθάς σε κανένα. Είπε κανείς ότι είναι φοβερή μάρκα; Δε συζητάμε τώρα πια μάρκα είναι καλύτερη στις τηλεοράσεις ας μείνουμε λιγο on topic παρακληση Επεξ/σία 28 Απριλίου 2024 από Hamurabi
greekfragma Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 1 minute ago, Hamurabi said: Ρε συνφορουμιτη έχεις γράψει 10 μηνύματα και δε βοηθάς σε κανένα. Είπε κανείς ότι είναι φοβερή μάρκα; Δε συζητάμε τώρα πια μάρκα είναι καλύτερη στις τηλεοράσεις ας μείνουμε λιγο on topic παρακληση τι να βοηθήσω ρε συνφορουμίτη. στο 1ο ποστ στα είπα απλά και θες ανάλυση. η τηλεόραση που ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ προδιαγραφές VESA για στήριξη. Σημαίνει οτι ΔΕ μπαίνει σε τοίχο. Άνοιξες και το καπάκι και φαίνεται και μέσα οτι λείπουν τα μεταλλικά στηρίγματα για να περάσουν οι βίδες. έδωσες και φωτό από το εγχειρίδιο της πολωνικής μαιμούς που σου λέει η φωτογραφία δεν λέει την αλήθεια. τσέκαρε το πραγματικό προιόν. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΑ! ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟ! βάλτη με δική σου ευθύνη στις 2 βίδες και άμα σπάσουν έπεσε η τηλεόραση ΔΩΡΟ σε Διαγωνισμό που ΔΕΝ πήρες και πάρε με 300 μια TCL-LG-Samsung με VESA 1
SoullessRider Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 οι κάτω τρύπες λογικά πέφτουν επάνω στα 2 σημεία με τον κίτρινο κύκλο. Με ότι κινδύνους μπορεί να έχεις ΑΝ ΟΝΤΩΣ πεφτουν εκεί. Αν βάλεις τώρα βίδα, έκοψες καλώδια. πρέπει να δεις αν όντως πιάνει βίδα στις τρυπούλες εκεί. πρέπει να δεις αν έχει τίποτα απο μέσα τους, γιατί αν έχει = περνώντας βίδα θα κάνεις ζημιά σε ότι είναι από πίσω πρέπει να δεις αν οι βίδες που έχει η βάση φτάνουν σε μήκος για να πιάσουν εκεί και αν είναι το σωστό σπείρωμα.... Και ότι άλλο μπορεί να μην πάει το μυαλό μου...
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μου είπες να διαβάσω το manual δέκα φορές Σου στέλνω από πάνω φωτό από το μανιουαλ που λέει ότι μπαίνει σε wall mount κ τώρα μου λες ότι δεν μπαίνει σε wall mount όποτε να αγνοήσω το manual κα μου προτείνεις να πληρώσω να πάρω άλλη τηλεόραση Προφανώς λες ότι ναναι κ δεν έχεις διάθεση να βοηθήσεις.κανη τη χάρη στον εαυτό σου κ σε μένα να ασχοληθείς με κάτι άλλο γιστι κανείς λες και σε έβαλα με το ζόρι εδώ να κάνεις κάτι και το κάνεις με μισή καρδιά και ειρωνία. Τελείωσε το εδώ παράκληση.
SoullessRider Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 και βλέποντας τη διάμετρο για τις επάνω - σε σύγκριση με τις κάτω, ο φίλος greekfragma έχει δίκιο : δεν κάνει για να βιδώσεις εκεί 1
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, SoullessRider είπε οι κάτω τρύπες λογικά πέφτουν επάνω στα 2 σημεία με τον κίτρινο κύκλο. Με ότι κινδύνους μπορεί να έχεις ΑΝ ΟΝΤΩΣ πεφτουν εκεί. Αν βάλεις τώρα βίδα, έκοψες καλώδια. πρέπει να δεις αν όντως πιάνει βίδα στις τρυπούλες εκεί. πρέπει να δεις αν έχει τίποτα απο μέσα τους, γιατί αν έχει = περνώντας βίδα θα κάνεις ζημιά σε ότι είναι από πίσω πρέπει να δεις αν οι βίδες που έχει η βάση φτάνουν σε μήκος για να πιάσουν εκεί και αν είναι το σωστό σπείρωμα.... Και ότι άλλο μπορεί να μην πάει το μυαλό μου... Φίλε μου οι δύο κάτω τρυπούλες έχουν "πάτωμα "στο τέλος τους.δεν επικοινωνούν δηλαδή με ότι υπάρχει πάνω στους κίτρινους κυκλους 2 λεπτά πριν, SoullessRider είπε και βλέποντας τη διάμετρο για τις επάνω - σε σύγκριση με τις κάτω, ο φίλος greekfragma έχει δίκιο : δεν κάνει για να βιδώσεις εκεί Δε ξέρω αν είδες επάνω τη φωτό απτό μανιουαλ.το γράφει ότι οι πάνω τρύπες θέλουν m6 screws και οι κάτω st6 screws
greekfragma Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 1 minute ago, SoullessRider said: και βλέποντας τη διάμετρο για τις επάνω - σε σύγκριση με τις κάτω, ο φίλος greekfragma έχει δίκιο : δεν κάνει για να βιδώσεις εκεί ο τύπος ΔΕΝ διαβάζει τι του γράφω. ΔΕΝ τον νοιάζει. του λέω διάβασε το μάνουαλ. το μάνουαλ λέει ξεκάθαρα ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ...ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ. και τωρα με κατηγορεί. ναι οκ δεν ειναι στραβός ο γυαλός. αντί λοιπόν να κάτσει να πει εντάξει τι να κάνουμε θα τη βάλω σε πάγκο και τη δικιά της βάση, μου λέει για ειρωνίες και οτι δε θέλω να βοηθήσω. λες και δεν έχουμε καταλήξει σε μια από τα ίδια σε κάθε θέμα του χαμουραμπί. απλά είχα την ελπίδα κάποια στιγμή να αντιλαμβάνεται τι του λένε. 2 1
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε ο τύπος ΔΕΝ διαβάζει τι του γράφω. ΔΕΝ τον νοιάζει. του λέω διάβασε το μάνουαλ. το μάνουαλ λέει ξεκάθαρα ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ...ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ. και τωρα με κατηγορεί. ναι οκ δεν ειναι στραβός ο γυαλός. αντί λοιπόν να κάτσει να πει εντάξει τι να κάνουμε θα τη βάλω σε πάγκο και τη δικιά της βάση, μου λέει για ειρωνίες και οτι δε θέλω να βοηθήσω. λες και δεν έχουμε καταλήξει σε μια από τα ίδια σε κάθε θέμα του χαμουραμπί. απλά είχα την ελπίδα κάποια στιγμή να αντιλαμβάνεται τι του λένε. Ρε αδερφέ πραγματικά δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου απτό να το συζητάς τόσο πολύ; Με ενδιαφέρει να βρω μια λύση στο πρόβλημα μου δε με ενδιαφέρει η γνώμη σου για τις μάρκες των τηλεοράσεων,για το αν σου αρέσουν τα τοπικ μου η οτιδήποτε.απλα δεν με αφορά. Θα κάνεις εσύ μάθημα τι θα αντιλαμβάνομαι εγώ στα 50 μου; Πρέπει να βαριέσαι πάρα πολύ στη ζωή σου Ε; Σε παρακάλεσα 3 φορές εφόσον βλέπεις ότι δε βάζω μυαλό όπως λες να αφήσεις το τοπικ μου στη ησυχία του κ να μην απαντάς άλλο εδώ. 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε ο τύπος ΔΕΝ διαβάζει τι του γράφω. ΔΕΝ τον νοιάζει. του λέω διάβασε το μάνουαλ. το μάνουαλ λέει ξεκάθαρα ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ...ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ. και τωρα με κατηγορεί. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ kai βλέπω δύο βίδες στην πλάτη του . Οι όποιες ΔΕΝ είναι σαν τις υπόλοιπες που κρατάνε το πλαστικό το οποίο ζυγίσει 2 γραμμαρια,exoυν μεταλλική ενίσχυση μέσα , για πια χρήση λοιπόν είναι αυτό; Για να αντέξουν τα 2γραμαρια βάρους του πλαστικού ή για να κρεμαστεί; Ρητορική η ερώτηση δεν περιμένω σοβαρή απάντηση από σένα 11 λεπτά πριν, greekfragma είπε λες και δεν έχουμε καταλήξει σε μια από τα ίδια σε κάθε θέμα του χαμουραμπί. απλά είχα την ελπίδα κάποια στιγμή να αντιλαμβάνεται τι του λένε. Καιρός λοιπόν απτό να ασχολείσαι με αυτά τα άχρηστα topic του hamurabi να αρχίσεις τα βράδια να βγαίνεις με καμιά κοπέλα η αγόρι αναλόγως τα γούστα σου,γενικώς να βγαίνεις ή να κανεις κάτι άλλο που δεν αφορά την αντίληψη του Χαμουραμπί Επεξ/σία 28 Απριλίου 2024 από Hamurabi 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα