Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Καλησπέρα παιδιά έχω πάρει μια 50αρα https://www.skroutz.gr/s/52833702/KTC-Smart-Tileorasi-50-4K-UHD-LED-50GFUFDVB-HDR-2023.html Έχω πάρει κ αυτή τη βαση https://www.skroutz.gr/s/12209043/Brateck-LPA49-463D-Vasi-Tileorasis-Toichou-me-Vrachiona-eos-70-kai-60kg.html Καταρχάς πείτε μου ότι δε πήρα λάθος βάση και ότι κάνει Κατά δεύτερον η τηλεόραση από πίσω είναι έτσι : Τις δύο πάνω βίδες τις βλέπω Οι δύο κάτω ποιες είναι;;;
greekfragma Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 η βάση δε κάνει. γράφει στις οδηγίες της τηλεόρασης και στις οδηγίες της βάσης γιατί όχι.
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Είναι 10000% σίγουρο; Γιστι έχω αύριο πρωί πρωί φωνάξει άνθρωπο να μου τη βάλει σε γυψοσανίδα με επένδυση ξύλου. Αν είναι να το ακυρώσω. Επίσης στη τηλεόραση που είναι οι ρημαδες οι κάτω βίδες;;; 3 άνθρωποι ψάχνουμε και δε μπορούμε να καταλάβουμε που βιδωνει
greekfragma Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 είναι 1.000.000. σίγουρο και θα το διαπιστώσεις αν ανοίξεις τα βιβλιαράκια σε κάθε συσκευασία.
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Μόλις ξεβιδωσα το πίσω πλαστικό κομμάτι της τηλεόρασης γιστι θεωρώ αδιανόητο να μη βρίσκουμε τρεις άνθρωποι τιε κάτω βίδες. δεν υπάρχουν βάσεις για κάτω βίδες!!! Είναι μόνο δύο βάσεις πάνω Δείτε μόνοι σας και πείτε μου Επεξ/σία 28 Απριλίου 2024 από Hamurabi 2
greekfragma Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 τα βιβλιαράκια να άνοιγες που σου είπα ήταν υπόθεση 1 λεπτού. προτίμησες να λύσεις τη πλάτη της τηλεόρασης; εντάξει πετάω λευκή πετσέτα. 1
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Ρε αδερφέ το κοίταξα το βιβλιαράκι αλλά δεν βρήκα εξήγησηα λλά δε με βοηθάς κ εσύ εξήγησε μου. Άνοιξα τη τηλεόραση και βλέπω μόνο επάνω βάσεις.τι είναι αυτό που δε βλέπω;;; Έβαλα φωτός από τα πάντα,διαφωτιστέ με κάποιος που μπαίνουν οι κάτω βίδες γιατί θα τρελαθω
sakis han Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 38 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Ρε αδερφέ το κοίταξα το βιβλιαράκι αλλά δεν βρήκα εξήγησηα λλά δε με βοηθάς κ εσύ εξήγησε μου. Άνοιξα τη τηλεόραση και βλέπω μόνο επάνω βάσεις.τι είναι αυτό που δε βλέπω;;; Έβαλα φωτός από τα πάντα,διαφωτιστέ με κάποιος που μπαίνουν οι κάτω βίδες γιατί θα τρελαθω Κανονικα επρεπε να μπαινουν σε αυτα τα ταπακια
greekfragma Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 ΑΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑΚΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ VESA 1
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε ΑΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑΚΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ VESA Ρε αδερφέ το άνοιξα το καταραμένο το βιβλιαράκι. Τελοσπαντων άσε τα vesa. Μπορείς από τις φωτό που έχω παραθέσει πεντακάθαρα να μου πεις πως βιδωνεται σε wall mount αυτή η τηλεόραση; 4 λεπτά πριν, sakis han είπε Κανονικα επρεπε να μπαινουν σε αυτα τα ταπακια Και εγώ αυτό θεώρησα αυτονόητο τα πίεσα με ένα ίσιο κατσαβίδι αλλα δε δείχνουν να ανοίγουν . Θεωρώ ότι θα γινόταν εύκολα αυτό δε θα θέλει να του αλλάξεις τα φώτα για να ανοίξουν . 2
sakis han Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε ΑΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑΚΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ VESA 4 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Ρε αδερφέ το άνοιξα το καταραμένο το βιβλιαράκι. Τελοσπαντων άσε τα vesa. Μπορείς από τις φωτό που έχω παραθέσει πεντακάθαρα να μου πεις πως βιδωνεται σε wall mount αυτή η τηλεόραση; Και εγώ αυτό θεώρησα αυτονόητο τα πίεσα με ένα ίσιο κατσαβίδι αλλα δε δείχνουν να ανοίγουν . Θεωρώ ότι θα γινόταν εύκολα αυτό δε θα θέλει να του αλλάξεις τα φώτα για να ανοίξουν . Βγαλε μια φωτο το καπακι απο πισω 1
Hamurabi Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 3 λεπτά πριν, sakis han είπε Βγαλε μια φωτο το καπακι απο πισω Αφού έχω βάλει τις φωτός πιο πανω
sakis han Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Αφού έχω βάλει τις φωτός πιο πανω Το καπακι απο την μεσα πλευρα
greekfragma Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 ξέρει το σκρουτζ και δε ξερει ο κατασκευαστής στο βιβλιαράκι. ότι πείτε παιδιά. συνεχίστε να μας διασκεδάζετε Η ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ VESA. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. 1 1
sakis han Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε ξέρει το σκρουτζ και δε ξερει ο κατασκευαστής στο βιβλιαράκι. ότι πείτε παιδιά. συνεχίστε να μας διασκεδάζετε Εσυ αυτη την τηλεοραση εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα