Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παρήγγειλα από Αλί ένα σπάνιο καλώδιο ο πωλητής είχε αρκετά καλές κριτικές αυτό που μου κέντρισε την περιέργεια είναι το tracking number pou edwse ξεκινάει με CNG00.....ξέρει κανείς περισσότερες πληροφορίες 

Αυτό Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 
€3.28  10%OFF | JXRF Connector SMA Male to SMA Male N Type Male Female RG58 Coaxial Extension Cable 1M 2M 3M 5M 10M 20M RF Adapter Pigtail
https://a.aliexpress.com/_EGeYpDD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, e1995kati είπε

Είναι με aliexpress standart shiping δεν μου βγάζει κάτι μέχρι στιγμης

Τα china post ποια εταιρία τα αναλαμβανει στην ελλαδα

Τα china post τα παραδίδει τα ΕΛΤΑ στην Ελλαδα.

Είσαι σίγουρος ειναι με Aliexpress standard shipping? Επειδή το λινκ που έβαλες έχει διάφορα μέτρα για το καλώδιο, αν ήταν π.χ 15 η 20 μέτρα (και καποια 10 μέτρα) το σίγουρα ειναι με standard shipping, αν ήταν πιο φτηνό τοτε μπορεί να ήταν με Cainiao super economy, εκτός αν ήταν πιο φτηνό και επέλεξες άλλο τρόπο αποστολής.

Παίζει όμως και το china post tracking (η από όποια εταιρεία και να ειναι)  να ειναι για μέσα στην Κίνα μεχρι να φτάσει καποια αποθήκη και εκεί να πάρει το κανονικό tracking number που παίρνουν τα standard shipping που ειναι 10ψηφιο της μορφής 760*******, αυτά τα παραδίδει η ACS στην Ελλαδα. Θα φανεί καποια στιγμή στο https://parcelsapp.com/ όπως σου έγραψα και πιο πάνω.

Επισης αν θες δες παρακάτω στο νήμα που υπάρχει για το Aliexpress. Στην σελίδα 424 έχω φτιάξει λίστα/οδηγό με ασφαλή τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

Aliexpress standart shiping πάτησα....απ' την στιγμή που έχει ήδη τον φόρο το προϊόν και είναι κάτω από 150 ευρώ λογικά δεν πληρώνω επιπλέον....έχω πάρει πολλά προϊόντα πρόσφατα από Αλί ήρθαν με acs και δεν ζήτησαν κάτι επιπλεον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, e1995kati είπε

Aliexpress standart shiping πάτησα....απ' την στιγμή που έχει ήδη τον φόρο το προϊόν και είναι κάτω από 150 ευρώ λογικά δεν πληρώνω επιπλέον....έχω πάρει πολλά προϊόντα πρόσφατα από Αλί ήρθαν με acs και δεν ζήτησαν κάτι επιπλεον

Ναι έτσι ειναι. Λογικά ειναι εσωτερικό tracking number από καποια εταιρεία που έχει αναλάβει να πάει το δέμα μεχρι την αποθήκη του Aliexpress και λογικά μετά αφού το αναλάβει η Cainiao θα πάρει το γνωστό 10ψηφιο tracking number που παίρνουν αυτά τα δέματα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, e1995kati είπε

Συνηθος δίνουν απευθείας το tracking number τις dpd-acs. Για αυτό ρωταω

Κανονικά στην αρχή τα πιο πολλά δέματα παίρνουν εσωτερικό tracking number της μορφής LP************ και μετά στην αποθήκη παίρνουν αυτό που βλέπουμε εμείς ανάλογα τον τρόπο αποστολής. Γιαυτό λέω μπορεί και πιο πιθανό να ειναι εσωτερικό tracking number, σε 1-2 μέρες θα φανεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...