Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Πλάκα πλάκα να ρωτήσω , επειδή θα κάνω μια μικρή ανακαίνιση , για τα συνεργεία που αναλαμβάνουν τις επισκευές /ανακαινίσεις , φαντάζομαι είναι νόμιμοι οι εργαζόμενοι /μάστορες που συνεργάζονται με αυτά.

Αν εχεις συμφωνητικο αναθεσης ως εργολαβια το τι προσωπικο θα φερει ο ΝΟΜΙΜΟΣ εργολαβος ειναι δικο του προβλημα .Το προβλημα θα ειναι δικο σου αν πας στη πλατεια και πεις στον μαστρο-Μητσο η τον Αχμετ να ερθει να σου κανει δουλεια.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μέσα στις διακοπές του Πάσχα που λείπει όλος ο κόσμος οι "μάστορες" έχουν ξεσαλώσει, ολονύχτια εργασία μέχρι το πρωί.

Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα για την καταγγελία και πρέπει μας είπαν να κάνουμε μήνυση, για να δεχθούν να πάρουν την καταγγελία. Το έχετε ξανακούσει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, margarita1_ είπε

Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα για την καταγγελία και πρέπει μας είπαν να κάνουμε μήνυση, για να δεχθούν να πάρουν την καταγγελία. Το έχετε ξανακούσει;

Μηπως μας λες τα μισα;

• Like 1
Δημοσ.
On 28/04/2024 at 15:57, takoulou said:

Λες...Δηλαδη δεν ηρθαν στην καταγγελια σας...Για  την διατάραξη κοινής ησυχίας. Δυσκολο το βλεπω... Ξανα να κανετε... 

Ρε φίλε σε ποια χώρα ζεις ?

12 hours ago, margarita1_ said:

Καλησπέρα,

μέσα στις διακοπές του Πάσχα που λείπει όλος ο κόσμος οι "μάστορες" έχουν ξεσαλώσει, ολονύχτια εργασία μέχρι το πρωί.

Αφού δεν σας δειρανε κιόλας, δεν νομίζω ότι πρέπει να έχετε και παραπονο

Δημοσ.

Αυτό το διάστημα οι περισσότεροι μάστορες ασχολούνται με ξενοδοχεία που πιέζουν να ανοίξουν άμεσα για την σεζόν τους. 

Οπότε προσπαθούν να βάλουν σφήνα τις μικρές δουλειές και ας πάει μέχρι αργά. 

Τους ρώτησες μέχρι πότε θα συνεχίσουν? 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ίσως δεν έκανα σαφές ότι αυτές οι εργασίες συνεχίζονται για μήνες. Τώρα που είναι Πάσχα είναι πιο έντονες. Πώς θα κάνω μήνυση αν δεν έχω εικόνα για το τι πρόκειται; Η αστυνομία πρέπει να έχει εικόνα τι γίνεται και να μας πει, ρίξανε τοίχο τρυπάνε μπετά; Οι θόρυβοι είναι εκκωφαντικοί και τα τραντάγματα τα αντιλαμβανόμαστε σε όλη την πολυκατοικία. Αν είχε ένας άνθρωπος τραβήξει το πανί στον Πειραιά και έβλεπε την δοκό, δεν θα θρηνούσαμε τον άνθρωπο τώρα. Οι κακοτεχνίες σε παλιές οικοδομές είναι επισφαλείς!

Δημοσ.

Αυτο που γίνεται με τους μάστορες και τις ανακαινισεις δεν περιγράφεται. Σήμερα ξυπνήσαμε το πρωί από κάποια χτυπήματα που μας παραξενεψαν. Στο ισόγειο διαμέρισμα της απέναντι πολυκατοικίας γκρέμιζαν τοίχους, μεγάλο Σάββατο, τι άλλο θα δούμε.... 

Άλλες φορές έχω βαρεθεί να βλέπω πεταμενα γύρω από καδους σκουπιδιών είδη υγιεινής, ξύλα γυψοσανιδες, ντουλάπες και πόρτες. Ευτυχώς περνάει φορτηγό του Δήμου και τα παίρνουν σύντομα. 

Δημοσ.
1 hour ago, mariosnik_ said:

Αυτο που γίνεται με τους μάστορες και τις ανακαινισεις δεν περιγράφεται. Σήμερα ξυπνήσαμε το πρωί από κάποια χτυπήματα που μας παραξενεψαν. Στο ισόγειο διαμέρισμα της απέναντι πολυκατοικίας γκρέμιζαν τοίχους, μεγάλο Σάββατο, τι άλλο θα δούμε.... 

Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται να δουλεύουν μεγάλο Σάββατο…

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/5/2024 στις 8:56 ΜΜ, JakeKaufman είπε

Δεν απαγορευεται,ειναι το κλασσικο  που κολλανε στο οτιδηποτε πουν,για να δειξουν απογνωση αλλα και πιστη,κατανυξη.
"Μερες που ειναι".

Συνηθως δεν χρησιμοποιειται για τιποτε καλο.

Δημοσ.
Στις 4/5/2024 στις 8:56 ΜΜ, JakeKaufman είπε

Τα μαγαζιά νομίζω ήταν ανοιχτά Μεγάλο Σάββατο, άρα δεν απαγορεύεται η εργασία την συγκεκριμένη μέρα.

Δημοσ.

Δηλαδή μπορούν να γίνουν οικοδομικές εργασίες το Σαββάτο ή την Κυριακή
χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές
ώστε να πάρουν τις σχετικές άδειες εργασιών για το σουκου;
Γιατί άλλα ήξερα...

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, agrio.imeros είπε

Δηλαδή μπορούν να γίνουν οικοδομικές εργασίες το Σαββάτο ή την Κυριακή
χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές
ώστε να πάρουν τις σχετικές άδειες εργασιών για το σουκου;
Γιατί άλλα ήξερα...

Δεν χρειαζετε καποια ειδικη αδεια για να δουλεψουν οι εργατες Σαββατο η Κυριακη αρκει να το εχεις δηλωσει στο ΕΡΓΑΝΗ απο την προηγουμενη μερα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, xp-user είπε

Δεν χρειαζετε καποια ειδικη αδεια για να δουλεψουν οι εργατες Σαββατο η Κυριακη αρκει να το εχεις δηλωσει στο ΕΡΓΑΝΗ απο την προηγουμενη μερα

Μόνο στην ΕΡΓΑΝΗ; Άμα δεν τους δηλώσεις μπορούν να δουλέψουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Μόνο στην ΕΡΓΑΝΗ; Άμα δεν τους δηλώσεις μπορούν να δουλέψουν;

Που να τους δηλωσεις; Στο εργανη δηλωνονται ολοι και με βαση αυτο πληρωνεις μισθο ΜΑΖΙ με ενσημα υποχρεωτικα μεσω τραπεζης

Φυσικα ΔΕΝ μπορουν να δουλεψουν νομιμα Αμα τον τσακωσουν 12,500 ειναι το προστιμο ανα εργαζομενο

Επεξ/σία από xp-user
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xp-user είπε

Που να τους δηλωσεις; Στο εργανη δηλωνονται ολοι και με βαση αυτο πληρωνεις μισθο ΜΑΖΙ με ενσημα υποχρεωτικα μεσω τραπεζης

Οι εργατοτεχνίτες δουλεύουν εξαήμερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...