Kikebetico Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου Γεια σε όλους, Έχασα τα δεδομένα μου στον υπολογιστή μου (Windows 10) και βρήκα ένα εργαλείο ανάκτησης που ονομάζεται iBoysoft data recovery for Windows. Το χρησιμοποίησα για να σαρώσω τον υπολογιστή μου και πραγματικά έδειξε τα χαμένα δεδομένα (μπορώ να δω τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο). Αλλά λέει ότι πρέπει να πληρώσω 40 ευρώ για να ανακτήσω τα δεδομένα, αξίζει τον κόπο ή υπάρχει εναλλακτική λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 1 minute ago, Kikebetico said: Γεια σε όλους, Έχασα τα δεδομένα μου στον υπολογιστή μου (Windows 10) και βρήκα ένα εργαλείο ανάκτησης που ονομάζεται iBoysoft data recovery for Windows. Το χρησιμοποίησα για να σαρώσω τον υπολογιστή μου και πραγματικά έδειξε τα χαμένα δεδομένα (μπορώ να δω τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο). Αλλά λέει ότι πρέπει να πληρώσω 40 ευρώ για να ανακτήσω τα δεδομένα, αξίζει τον κόπο ή υπάρχει εναλλακτική λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μπορεις να κοιταξεις να το βρεις απο τον "θείο" ή επισης μπορεις να κοιταξεις να βρεις και το File scavenger 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου Υπάρχει και το Recuva που είναι δωρεάν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου Ρίξε μια ματιά ανάκτηση δεδομένων θα βρείτε πολλά προγράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου recuva για δωρεάν. Προσοχή όμως. Αν τα αρχεία ήταν στο δίσκο των windows πρέπει να αφαιρέσεις τον δίσκο και να τον συνδέσεις σαν εξωτερικό ή σαν 2ο δίσκο σε άλλο σύστημα. Όσο δουλεύεις με αυτόν τον δίσκο τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες να ανακτήσεις ολοκληρωμένα τα αρχεία σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 13 hours ago, micos000 said: recuva για δωρεάν. μα οσα προγραμματα recovery εχω δει δωρεαν ειναι ολα 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα