Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να μπω σε μερικές σελίδες μου και βγάζει αυτό ERR_CONNECTION_TIMED_OUT είτε μπω από τον pc μέσω ethernet είτε από το κινητό μέσω wifi.

Από το κινητό μπορώ και μπαίνω σε αυτές τις σελίδες μόνο όταν έχω ενεργά τα mb. Με το wifi μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.

Έχω κάνει επανεκκίνηση το ρουτερ αλλά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Έχω vodafone και το ρουτερ ειναι το H300S.

Τι μπορεί να φταίει?

Επεξ/σία από pavloa
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Δεν ανοίγουν μερικές σελίδες
Δημοσ.

Κάποιος να βοηθήσει μπας και λύσω το πρόβλημα?

Δοκίμασα και έβαλα dns 8.8.8.8 αλλά και πάλι το ίδιο..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pavloa είπε

Κάποιος να βοηθήσει μπας και λύσω το πρόβλημα?

Δοκίμασα και έβαλα dns 8.8.8.8 αλλά και πάλι το ίδιο..

Δες εδώ https://10web.io/blog/err_connection_timed_out-error/

Αν και αφού λες το κάνει και το pc με ethernet και το κινητό με wifi πιστεύω εδώ να ειναι το πρόβλημα σου.

• Network issues – Problems with your internet connection or local network can also lead to this error. It could be caused by a slow or unstable internet connection, a misconfigured router or firewall, or issues with your ISP.

• Μετάφραση: Προβλήματα δικτύου – Προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ή το τοπικό σας δίκτυο μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε αυτό το σφάλμα. Μπορεί να οφείλεται σε αργή ή ασταθή σύνδεση στο Διαδίκτυο, εσφαλμένο δρομολογητή ή τείχος προστασίας ή προβλήματα με τον ISP σας.

Θα έλεγα να δοκιμάσεις να κάνεις επίλυση προβλημάτων μέσω το app της Vodafone με τον TOBi (νομίζω γίνεται και από Browser)

Η να κάνεις reset το router. Θα δεις πως γίνεται εδώ https://networksgr.blogspot.com/2020/06/vodafone-h300s-router.html

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/4/2024 στις 6:05 ΜΜ, sakisgri είπε

Δες εδώ https://10web.io/blog/err_connection_timed_out-error/

Αν και αφού λες το κάνει και το pc με ethernet και το κινητό με wifi πιστεύω εδώ να ειναι το πρόβλημα σου.

• Network issues – Problems with your internet connection or local network can also lead to this error. It could be caused by a slow or unstable internet connection, a misconfigured router or firewall, or issues with your ISP.

• Μετάφραση: Προβλήματα δικτύου – Προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ή το τοπικό σας δίκτυο μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε αυτό το σφάλμα. Μπορεί να οφείλεται σε αργή ή ασταθή σύνδεση στο Διαδίκτυο, εσφαλμένο δρομολογητή ή τείχος προστασίας ή προβλήματα με τον ISP σας.

Θα έλεγα να δοκιμάσεις να κάνεις επίλυση προβλημάτων μέσω το app της Vodafone με τον TOBi (νομίζω γίνεται και από Browser)

Η να κάνεις reset το router. Θα δεις πως γίνεται εδώ https://networksgr.blogspot.com/2020/06/vodafone-h300s-router.html

Εχω δοκιμάσει να κλείσω το firewall του ρουτερ αλλά και το antivirus στο pc αλλά και πάλι δεν μπαίνει.

Έκανα hard reset το ρουτερ αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pavloa είπε

Εχω δοκιμάσει να κλείσω το firewall του ρουτερ αλλά και το antivirus στο pc αλλά και πάλι δεν μπαίνει.

Έκανα hard reset το ρουτερ αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι.

Δοκίμασε να κάνεις επίλυση προβλημάτων με τον TOBi, θα κοιτάξει από πλευρά τους αν υπάρχει κάποιο θέμα με το δίκτυο και αν δεν διορθωθεί θα το αναθέσει σε τεχνικό το θέμα και θα επικοινωνήσουν μαζί σου. Η αλλιώς πάρε τηλ στην Vodafone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, sakisgri είπε

Δοκίμασε να κάνεις επίλυση προβλημάτων με τον TOBi, θα κοιτάξει από πλευρά τους αν υπάρχει κάποιο θέμα με το δίκτυο και αν δεν διορθωθεί θα το αναθέσει σε τεχνικό το θέμα και θα επικοινωνήσουν μαζί σου. Η αλλιώς πάρε τηλ στην Vodafone.

Μπήκα μέσω της εφαρμογής και το tobi μετά από έλεγχο μου έβγαλε ότι το ρούτερ έχει πρόβλημα και θα γίνει αντικατάσταση του εξοπλισμού.

Πήρα και τηλ. στην vodafone και μου το επιβεβαίωσαν. Σήμερα ή αύριο θα παραλάβω το ρούτερ.  Όταν έρθει και το συνδέσω θα δοκιμάσω πάλι να δω αν έχει λυθεί το πρόβλημα και θα ενημερώσω. 

Η πλάκα είναι ότι το ρούτερ το έχω από το Οκτώβριο και δεν έχει αλλά θέματα όπως αποσύνδεση ή χαμηλή ταχύτητα κτλ.

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...