txcellas Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 11 ώρες πριν, Manefs23 είπε Όσοι είστε παντρεμένοι (ή έστω αρραβωνιασμένοι) τι ήταν αυτό που σας έκανε να πάρετε την απόφαση ό,τι με την συγκεκριμένη γυναίκα θέλετε να ζήσετε, να κάνετε οικογένεια κλπ δηλαδή το turning point. Για όσους παντρεύτηκαν, και χώρισαν (ή το σκέφτονται - αρκεί η γυναίκα/σύντροφος να μην διαβάζει τα μυνήματα στο ινσομνια 😃). Τι δεν είχατε υπολογίσει όταν κάνατε πρόταση γάμου. Δεν ρωτάω τα συν/πλην των σχέσεων. ΟΚ πολλοί θα πουν να περνάς καλά κλπ. αλλά αυτό, απο μόνο του, δεν λέει κάτι. Δεν ξέρω πόσο, αλλά αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε, βλέπω τα γούστα μου στις κοπέλες που είχα στα 20, και τώρα είναι τελείως διαφορετικά. Κακά τα ψέματα, ένας γάμος (και κάποιο παιδί αργότερα) μπορεί να σου αλλάξουν τα οποιαδήποτε σχέδια έχεις. Να σου επιβάλλουν πολλά constraints στη ζωή σου. Διαβάζοντας και κάτι στατιστικά για γάμους και διαζύγια, δεν θέλω να το μετανιώσω μετά απο λίγα χρόνια. 🤪 Ίσως σαν κριτήριο είναι το άτομο που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο να είναι η απάντηση. 4
Nabuko Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, PK1926 είπε Ο γείτονας Στέλεχος του ΟΣΕ! Με μισθό 1.600 ευρώ και χωρίς άλλη εργασία πέραν της ΕΡΓΟΣΕ διαθέτει τριώροφο σπίτι στην Κηφισιά με θέα το λιμάνι του Πειραιά, δύο σκάφη. Συχνα ταξίδια σε ακριβά χειμερινά θέρετρα της Αυστρίας και της Ελβετίας, επενδύσεις στην ενέργεια και άλλους τομείς, αγορές ντουζίνας διαμερισμάτων στην Πελοπόννησο. Ένα σκάφος. Το πούλησα το άλλο. 17
PK1926 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 άσε ρε πονηρέ που το πούλησες. Εγγύηση το έβαλες. https://www.capital.gr/epikairotita/3797614/nea-egguisi-mamouth-900-000-euro-se-stelexos-tis-ergose-gia-ti-sumbasi-717/ 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 8 ώρες πριν, txcellas είπε Ίσως σαν κριτήριο είναι το άτομο που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο να είναι η απάντηση. μου αρέσει αυτή η απάντηση
Liverpool89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δεν ξερω πως επιβεβαιωνεται αυτο που λενε, αλλα μετα το γαμο δεν ειναι τιποτα το ιδιο. Δεν ξερω νομιζουν οτι δεσανε το γαιδαρο τους, πως σε κραταει κατι απο το να φυγεις και συμπεριφερονται αλλιως. Ακομα το ψαχνω. Οτι και να κανεις ομως, θα το κάνεις γιατι το θελετε εσεις οι δυο και κανεις αλλος, μαμα, μπαμπας, πεθερικα. Οι δυο σας πως νιωθετε καλα, ελεύθεροι, χαρουμενοι. Αν ειναι να κανετε γαμο γιατι ειστε πολλα χρονια μαζι, γιατί σε πιεζει η οικογενεια σου ή οι δικη της, μην το κανεις, σιγουρη αποτυχία. Σχεδον παντα γαμος=ερχομος παιδιου. Το επομενο βημα και πιο σημαντικο, γιατι εσεις θα διαμορφωσεται τον χαρακτηρα του, εσεις θα στε υπευθυνοι για το παιδι, αυτο θα τραβηξει τις οποιες σωστες ή λαθος επιλογες σας. Να συζητατε το καθε βημα πριν, οχι μετα. Συνηθως εμεις οι αντρες κρυβουμε/καταπινουμε τα συναισθήματα μας, λεμε ενα ναι, ασχετα αν το εννοουμε, ομως η γυναικα αυτο το θυμαται και θα στο χτυπαει και στα γεραματα, αν καταφερετε να στε μαζι ως τοτε. Γι αυτο θα πρέπει να αποφεύγεις τις παγιδες και να τις αναγνωριζεις. Γιατι οι γυναικες δεν ξεκινανε σχεδον ποτε μια συζητηση, αν πρωτα δεν συζητησανε με αδερφες, μαμαδες, φιλες. Ενω εμεις βουρ κατεβαζει κατι το κεφαλι και το λεμε. Ε την πατας μετα. Πεφτεις σε ναρκοπεδιο. 6
ma3stros Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 15 ώρες πριν, PK1926 είπε Ο γάμος είναι business merger. Ο μόνος λόγος να παντρευτείς είναι για να αναβαθμίσεις την ζωή σου. Θεωρητικα αυτο προϋποθέτει το άλλο μισό να έχει λεφτά. Βεβαίως σημαντικός λόγος είναι και η εμφάνιση, στα πλαίσια της λογικής το ωραίο πληρώνεται. Αυτο προϋποθέτει να έχεις εσύ λεφτά. εγώ παντρεύτηκα 2 φορές. Γαμος 1ος. Παντρεύτηκα με μισθό 1100 Ευρω, το έτερον ήμισυ με μισθό 1300 Ευρω. Μεναμε στο νοίκι. Τελος κάθε μήνα μου έμενε κανένα 20αρικο. Εκοψα το διάρκειας στην μπάλα, τις εξόδους με την παρεα και πούλησα την BMW γιατί είχε μεγάλη κατανάλωση. Το ετερον ήμισυ εκεί που πήγαινε 1 φορά το δίμηνο κομμωτήριο, άρχισε να πηγαίνει 1 φορά την εβδομάδα. Εκει που έτρωγα 25 μέρες στην μαμά τζάμπα, μετά τον γάμο τρώγαμε 15 φορές takeaway, 10 φορές σε ρεστοράν και 5 φορές μαγειρευα εγω. Ηταν όμως και γ@€€% τις γυναίκες..οπότε ήμουν ευτυχισμένος. Μην τα πολυλογώ, τον τρίτο χρονο την έπιασα την ρουφιανα με τον γείτονα. Γαμος 2ος Παντρεύτηκα με μισθό 1450 Ευρω (πήρα προαγωγή), το ετερον ήμισυ ήταν εισοδηματιας και καθαριζε περίπου 4800/μηνα από ενοίκια. Αγορασα ξανά διάρκειας στην κεντρική θύρα, πήραμε την BMW X7. Τρωγαμε κάθε μέρα έξω. Μετα απο ένα διάστημα, όμως άρχισα να μην είμαι 100% ευτυχισμένος. Μπορει να εμαθα σκι, αλλα στο ξεσκι χρειαζόμουν παντα ενα μαξιλαρι. Της προτείνα έναν καλό πλαστικό να της φτιάξει την μύτη, τους γλουτούς και τα στήθη, όπως επίσης και έναν οδοντίατρο. Επειδη με αγαπούσε, τα έκανε όλα. Μην τα πολυλογώ, τον τρίτο χρονο την έπιασα την ρουφιανα με τον ιδιο γείτονα που επιασα και την πρώτη. Ο γείτονας Στέλεχος του ΟΣΕ! Με μισθό 1.600 ευρώ και χωρίς άλλη εργασία πέραν της ΕΡΓΟΣΕ διαθέτει τριώροφο σπίτι στην Κηφισιά με θέα το λιμάνι του Πειραιά, δύο σκάφη. Συχνα ταξίδια σε ακριβά χειμερινά θέρετρα της Αυστρίας και της Ελβετίας, επενδύσεις στην ενέργεια και άλλους τομείς, αγορές ντουζίνας διαμερισμάτων στην Πελοπόννησο. Επειδη σκέφτομαι και τρίτο γάμο, στα πλανα μου ειναι να μετακομίσω σε μια γειτονιά χωρίς στελέχη ΔΕΚΟ ή πρώην ΔΕΚΟ. Δεν μας ειπες το πιο σημαντικο... για ποια ομαδα αγοραζες το διαρκειας.. εκει θα καταλαβουμε αν οντως ευθυνεται ο γειτονας/στελεχος ΔΕΚΟ 1
insoholic Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 24 minutes ago, ma3stros said: Δεν μας ειπες το πιο σημαντικο... για ποια ομαδα αγοραζες το διαρκειας.. εκει θα καταλαβουμε αν οντως ευθυνεται ο γειτονας/στελεχος ΔΕΚΟ Το λεει το ονομα του πιστευω... 1926 1
mariosnik_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 20 ώρες πριν, PK1926 είπε Ο γάμος είναι business merger. Ο μόνος λόγος να παντρευτείς είναι για να αναβαθμίσεις την ζωή σου. Θεωρητικα αυτο προϋποθέτει το άλλο μισό να έχει λεφτά. Βεβαίως σημαντικός λόγος είναι και η εμφάνιση, στα πλαίσια της λογικής το ωραίο πληρώνεται. Αυτο προϋποθέτει να έχεις εσύ λεφτά. εγώ παντρεύτηκα 2 φορές. Γαμος 1ος. Παντρεύτηκα με μισθό 1100 Ευρω, το έτερον ήμισυ με μισθό 1300 Ευρω. Μεναμε στο νοίκι. Τελος κάθε μήνα μου έμενε κανένα 20αρικο. Εκοψα το διάρκειας στην μπάλα, τις εξόδους με την παρεα και πούλησα την BMW γιατί είχε μεγάλη κατανάλωση. Το ετερον ήμισυ εκεί που πήγαινε 1 φορά το δίμηνο κομμωτήριο, άρχισε να πηγαίνει 1 φορά την εβδομάδα. Εκει που έτρωγα 25 μέρες στην μαμά τζάμπα, μετά τον γάμο τρώγαμε 15 φορές takeaway, 10 φορές σε ρεστοράν και 5 φορές μαγειρευα εγω. Ηταν όμως και γ@€€% τις γυναίκες..οπότε ήμουν ευτυχισμένος. Μην τα πολυλογώ, τον τρίτο χρονο την έπιασα την ρουφιανα με τον γείτονα. Γαμος 2ος Παντρεύτηκα με μισθό 1450 Ευρω (πήρα προαγωγή), το ετερον ήμισυ ήταν εισοδηματιας και καθαριζε περίπου 4800/μηνα από ενοίκια. Αγορασα ξανά διάρκειας στην κεντρική θύρα, πήραμε την BMW X7. Τρωγαμε κάθε μέρα έξω. Μετα απο ένα διάστημα, όμως άρχισα να μην είμαι 100% ευτυχισμένος. Μπορει να εμαθα σκι, αλλα στο ξεσκι χρειαζόμουν παντα ενα μαξιλαρι. Της προτείνα έναν καλό πλαστικό να της φτιάξει την μύτη, τους γλουτούς και τα στήθη, όπως επίσης και έναν οδοντίατρο. Επειδη με αγαπούσε, τα έκανε όλα. Μην τα πολυλογώ, τον τρίτο χρονο την έπιασα την ρουφιανα με τον ιδιο γείτονα που επιασα και την πρώτη. Ο γείτονας Στέλεχος του ΟΣΕ! Με μισθό 1.600 ευρώ και χωρίς άλλη εργασία πέραν της ΕΡΓΟΣΕ διαθέτει τριώροφο σπίτι στην Κηφισιά με θέα το λιμάνι του Πειραιά, δύο σκάφη. Συχνα ταξίδια σε ακριβά χειμερινά θέρετρα της Αυστρίας και της Ελβετίας, επενδύσεις στην ενέργεια και άλλους τομείς, αγορές ντουζίνας διαμερισμάτων στην Πελοπόννησο. Επειδη σκέφτομαι και τρίτο γάμο, στα πλανα μου ειναι να μετακομίσω σε μια γειτονιά χωρίς στελέχη ΔΕΚΟ ή πρώην ΔΕΚΟ. Εχεις κανένα μέσον να με βάλει στον ΟΣΕ;
makiss8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 MAΚΡΙΑ. κατσε μαζι της οσο παει και οταν σου ζητησει γαμο την κανεις πας για την επομενη/ η ζωη ειναι μικρη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις