Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι είστε παντρεμένοι (ή έστω αρραβωνιασμένοι) τι ήταν αυτό που σας έκανε να πάρετε την απόφαση ό,τι με την συγκεκριμένη γυναίκα θέλετε να ζήσετε, να κάνετε οικογένεια κλπ δηλαδή το turning point. Για όσους παντρεύτηκαν, και χώρισαν (ή το σκέφτονται - αρκεί η γυναίκα/σύντροφος να μην διαβάζει τα μυνήματα στο ινσομνια 😃). Τι δεν είχατε υπολογίσει όταν κάνατε πρόταση γάμου. Δεν ρωτάω τα συν/πλην των σχέσεων. ΟΚ πολλοί θα πουν να περνάς καλά κλπ. αλλά αυτό, απο μόνο του, δεν λέει κάτι. Δεν ξέρω πόσο, αλλά αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε, βλέπω τα γούστα μου στις κοπέλες που είχα στα 20, και τώρα είναι τελείως διαφορετικά.

Κακά τα ψέματα, ένας γάμος (και κάποιο παιδί αργότερα) μπορεί να σου αλλάξουν τα οποιαδήποτε σχέδια έχεις. Να σου επιβάλλουν πολλά constraints στη ζωή σου. Διαβάζοντας και κάτι στατιστικά για γάμους και διαζύγια, δεν θέλω να το μετανιώσω μετά απο λίγα χρόνια. 🤪

Δημοσ.

Αν εχεις συντροφο και δεν καταλαβαινεις τι σου γινετε και νιωθεις οτι σου βαζουν "constraints" στη ζωη σου, κρατα στην ακρη 1000 ευρω για το διαζυγιο. 

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, Manefs23 said:

Όσοι είστε παντρεμένοι (ή έστω αρραβωνιασμένοι) τι ήταν αυτό που σας έκανε να πάρετε την απόφαση ό,τι με την συγκεκριμένη γυναίκα θέλετε να ζήσετε, να κάνετε  οικογένεια κλπ δηλαδή το turning point

αν δεν απαντησεις αυτο μονος σου και περιμενεις απαντηση εδω μεσα τοτε...

turning point θα ειναι οταν σου πει οτι αποψε θα ερθει με μια φιλη της 😄

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Για τους περισσότερους ισχύει το Όποιος ΓΚαστρώσει Παντρεύεται
Κατά τα άλλα, όλες οι σχέσεις, ακόμα και οι πιο απλές, είναι υποχωρήσεις, περιορισμοί και διαπραγματεύσεις, δεν καταλαβαίνω το πως σου ήρθε ξαφνικά τώρα

• Like 7
Δημοσ.
4 hours ago, dbrillis said:

Αν εχεις συντροφο και δεν καταλαβαινεις τι σου γινετε και νιωθεις οτι σου βαζουν "constraints" στη ζωη σου, κρατα στην ακρη 1000 ευρω για το διαζυγιο. 

Άμα είναι €1000 μόνο, τότε είναι καλά. Τζάμπα μάθημα δηλαδή. Συνήθως (το όλο πακέτο) βγαίνει αρκετά παραπάνω (δεν εννοώ μόνο του δικηγόρου).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Όσοι είστε παντρεμένοι (ή έστω αρραβωνιασμένοι) τι ήταν αυτό που σας έκανε να πάρετε την απόφαση ό,τι με την συγκεκριμένη γυναίκα θέλετε να ζήσετε, να κάνετε οικογένεια κλπ δηλαδή το turning point. Για όσους παντρεύτηκαν, και χώρισαν (ή το σκέφτονται - αρκεί η γυναίκα/σύντροφος να μην διαβάζει τα μυνήματα στο ινσομνια 😃). Τι δεν είχατε υπολογίσει όταν κάνατε πρόταση γάμου. Δεν ρωτάω τα συν/πλην των σχέσεων. ΟΚ πολλοί θα πουν να περνάς καλά κλπ. αλλά αυτό, απο μόνο του, δεν λέει κάτι. Δεν ξέρω πόσο, αλλά αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε, βλέπω τα γούστα μου στις κοπέλες που είχα στα 20, και τώρα είναι τελείως διαφορετικά.

Κακά τα ψέματα, ένας γάμος (και κάποιο παιδί αργότερα) μπορεί να σου αλλάξουν τα οποιαδήποτε σχέδια έχεις. Να σου επιβάλλουν πολλά constraints στη ζωή σου. Διαβάζοντας και κάτι στατιστικά για γάμους και διαζύγια, δεν θέλω να το μετανιώσω μετά απο λίγα χρόνια. 🤪

Αν βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου μαζί μετά από χρόνια, θα το καταλάβεις.  Αν πάλι δεν παίρνεις απόφαση και είσαι συνεχώς αναβλητικός θα χαλάσεις αυτό που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ο μονος λογος για να παντρευετεις ή ακομα και να μην παντρευτεις ειναι για να κανεις παιδι. Οταν την γκαστρωσεις θα δεις πως θα νομιμοποιησεις το παιδί και τα δικαιωματα/υποχρεωσεις σου επανω του.

Δημοσ.

Ας πέσει και μια πρακτική συμβουλή.

Μείνετε μαζί για τουλάχιστον 1 χρόνο πριν κάνεις την οποιαδήποτε σκέψη. 

• Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αν είσαι πάνω απο 35 και είχες κάνει κάποιες σχέσεις στη ζωή σου, τότε, μόλις την/τον βρεις θα το καταλάβεις. Εάν όταν είστε μαζί περνάς καλύτερα απο όταν είσαι μόνος σου, τότε είναι καλή επιλογή, αν υπάρχει γκρίνια και μιζέρια δεν το σκέφτεσαι καν. Βέβαια παίζει ρόλο ποσό καλά περνάς όταν είσαι μόνος σου. Εγώ για παράδειγμα που όσο ήμουν μόνος μου έκανα ζωάρα, δεν περίμενα ποτέ οτι θα έβρισκα κάποια που θα πέρναγα ακόμα καλύτερα μαζί της, κι όμως απο όταν παντρεύτηκα και μετά συνειδητοποίησα οτι τελικά πριν δεν πέρναγα καλά, νόμιζα.

Επίσης η κοινωνική επιταγή που προστάζει να κάνεις παιδιά, ειδικά δυο και κοντά το ένα στο άλλο για να εχει παρέα να παίζει, αλλιώς δεν είσαι πετυχημένος και ευτυχισμένος, είναι αρκετά παρωχημένη πλέον. Τα παιδιά είναι τεράστια ευθύνη και τις περισσότερες φορες, εάν μια κατάσταση δεν ειναι καλή, αντί να την φτιάξουν την καταστρέφουν. 
   Μην κάνετε παιδιά εάν δεν είστε συνειδητοποιημένοι και σίγουροι για την ευθύνη, και μην πάρετε στεγαστικό δάνειο με το που παντρευτείτε!

• Like 7
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Γιατί φίλε μου ή έχει μείνει έγγυος η κοπέλα σου ή θέλοντας και μη μεγαλώνουμε, τα ξενύχτια, φλερτ κτλ ξεφτιζουν μετά 35, οπότε ένας άνθρωπος τον οποίο μπορείς να ανεχτεις και να σε ανεχτεί, να μπορείς να  συζητάς και ταυτόχρονα να υπάρχει και το σεξουαλικό κομμάτι μια χαρά θα σου φανεί. Τώρα το τυπικό μέρος της πράξης - τελετής αυτής καθ' αυτής του γάμου ας μην γίνει δεν χάθηκε ο κόσμος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PK1926 είπε

Μην τα πολυλογώ, τον τρίτο χρονο την έπιασα την ρουφιανα με τον γείτονα.

2 ώρες πριν, PK1926 είπε

Μην τα πολυλογώ, τον τρίτο χρονο την έπιασα την ρουφιανα με τον ιδιο γείτονα που επιασα και την πρώτη

Ελα πες την αληθεια! Πραγματικα ο ιδιος τυπος ηταν ???

Δημοσ.

Πολλα είπα ήδη, περισσότερα από ότι έπρεπε. Για τους 10 που χασκογελασαν και όσους ακολουθήσουν, ειλικρινά σας εύχομαι να βρείτε στέλεχος του ΟΣΕ στην γειτονιά σας.

• Haha 13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, PK1926 είπε

Πολλα είπα ήδη, περισσότερα από ότι έπρεπε. Για τους 10 που χασκογελασαν και όσους ακολουθήσουν, ειλικρινά σας εύχομαι να βρείτε στέλεχος του ΟΣΕ στην γειτονιά σας.

γυναικα δεν εχει αυτο το στελεχος του ΟΣΕ?? Ορμαααα!

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...