Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα μας βάζουν διαφημίσεις την ώρα που βλέπουμε διαφήμιση.Milk Cow GIF by TRT

Επεξ/σία από Kyro
  • Haha 9
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mariosnik_ είπε

Το adguard σε γλιτώνει και από διαφημίσεις σε facebook app? 

Δεν εχω facebook εδω και πολλα χρονια αλλα οτι εφαρμογες χρησιμοποιω τις κοβει κανονικα οποτε γιατι οχι και στο facebook.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα πλέον βγάζει διαφημίσεις και με κλειστή την τηλεόραση.  Πρεπει να την βγαζω και από την πρίζα η κλείσιμο το ρελε στον πινακα;

Επεξ/σία από pant13
  • Haha 7
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Kyro είπε

Έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα μας βάζουν διαφημίσεις την ώρα που βλέπουμε διαφήμιση.Milk Cow GIF by TRT

Θα μπαινεις στ' αμαξι να φυγεις
θα παιζει 1 διαφημιση χωρις skip
και μετα θα μιζαρει.

3 λεπτά πριν, pant13 είπε

Σε εμένα πλέον βγάζει διαφημίσεις και με κλειστή την τηλεόραση. 

Θα μπαινεις στ' αμαξι να φυγεις
θα παιζει 1 διαφημιση χωρις skip
και μετα θα μιζαρει.

ωχ βρηκα bug στο ινσομνια.

Δημοσ.

Είμαι πλέον πεπεισμένος, ότι οι διαφημίσεις δεν υπάρχουν για να διαφημίσουν κάτι... αλλά για να μας σπάσουν τα νεύρα και κάποιοι που δεν έχουν την όρεξη τις γνώσεις ή τον χρόνο, να πιεστούν για να πληρώσουν.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Γιατί να βάλω apk όταν μπορώ να δω χωρίς διαφημίσεις με τον Edge & Brave? Εχω Edge στο κινητό και είναι άψογο.

Ο edge δλδ δεν ειναι apk ;;;

• Confused 1
Δημοσ.

Οι διαφημήσεις πειραματίζονται με την εμφάνιση βιντεο Youtube κατά τη διάρκεια παύσης μιας διαφήμησης.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kinitos είπε

μηπως εμεις πρεπει να πειραματιστουμε με αλλη πλατφορμα?

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν. Τι νομίζετε δεν θέλουν συντήρηση τα σέρβερ; Ο τσάμπας έχει χρόνια που έχει πεθάνει. 

Δημοσ.

Εγώ θέλω να κάνει πείραμα να βάλει ads ενώ παίζουν ήδη ads ενώ το video είχε sponsor.
Να'ναι καλά το sponsorblock plugin

• Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Ασχολουμαι με vanced και τωρα με revanced πανω απο 10 χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα εφοσον ξερεις απο που κατεβαζεις τα apk.

Αφού είσαι γνώστης θέλω να σε ρωτήσω αν ξέρεις για android 7 ποια έκδοση του revanced πρέπει να κατεβάσω; 

Εδώ βάζει διαφημίσεις στα live του youtube και πλέον έχει καταντήσει αηδία. Πάντως ότι και να κάνουν τρόπος να παρακάμπτονται οι διαφημίσεις πάντα θα βρίσκεται οπότε ας μην χαίρονται γιατί οι viewers έχουν τη δύναμη όχι το youtube ας μην το ξεχνάνε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να περάσει ο Mr Beast το T series και να γίνει CEO του YouTube το ηπε σε ένα tweet άμα περάσω το T Series θα γίνω CEO του youtube

Δημοσ.

Έχει καταντήσει τόσο εξοργιστικό με ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ κάθε 5 λεπτά και ξαναλέω ότι από την μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουν 

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, ακόμα και αν κάποιος δεν θελήσει να μπει στην διαδικασία να πάρει premium (ακόμα καλύτερα οικογενειακό πακέτο), αν μοιράσει το κόστος στην Ελλάδα στα 6 "μέλη" της οικογένειας, βγαίνει 2-3€/μήνα. 

Για φθηνές χώρες (πχ Ουκρανία), κατεβαίνει το κόστος στα 2-3€ για όλη την οικογένεια. 

Δημοσ.
3 hours ago, somt said:

οι διαφημίσεις είναι νομισμα με το οποίο πληρώνετε τις υπηρεσίες για να υπάρχουν... just saying

όσο οι μισοι τις κόβουν, οι άλλοι μισοί θα βλέπουν τις διπλάσιες. Επίσης τα workarounds που υπάρχουν προφανώς και τα αφήνουν να υπάρχουν, τα οποία σταδιακά όπως φαίνεται μειώνονται.

Θα είσασταν οκ αν καταργηθούν οι διαφημίσεις και είναι όλα πίσω από paywall? Γιατί δίχως έσοδα δε νομίζω να τους καίει να εργάζονται για να παρεχουν υπηρεσίες

Δεν πάει ακριβώς έτσι... Η Google ήδη πουλάει τις προτιμήσεις από τα βίντεο μας σε τρίτες εταιρείες. Έβλεπα εχθές πχ ένα βιντεάκι για s24 Ulta και έχουν ξεσκίσει τα google adds να μου το πλασάρουν. Οπότε, ας γίνει η google πλήρως transparent, σε ποιον ακριβώς δίνει τι, πόσο χρεώνει , και πόσο μέσα μπαίνει, και μετά συζητάμε και για τις διαφημίσεις στο YouTube.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί πρέπει να τα συζητήσει ολα αυτα με τους χρήστες της;

Οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν τη google για να προβάλλονται οι διαφημίσεις τους και η google πρέπει να τις δείξει. Αν δεν τις δείξει θα σταματήσουν οι διαφημιζόμενοι να πληρώνουν τη google, άρα θα πάψει να έχει έσοδα η google.

Ένα ειδησεογραφικό site πχ πως θα πληρώσει τους αρθρογράφους του αν δεν δείξει τις διαφημίσεις για τις οποίες έχουν πληρώσει οι διαφημιζόμενοι;

Το ραδιόφωνο και η τηλεόραση γιατί είναι δωρεάν; γιατί παίζουν διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις πληρώνουν για όλα αυτά που έρχονται δωρεάν.

Όλη η οικονομία του ιντερνετ στη διαφήμιση βασίζεται. Όλο το παγκόσμιο περιεχόμενο είναι εκεί επειδή κάποιοι πληρώνουν για να διαφημίζονται.

Επεξ/σία από somt
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...