Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 minutes ago, filipprin said:

Κατι τετοια θεματα τα ανοιγω μονο για να ενημερωθώ απο τα σχολια για τις τελευταίες εξελίξεις στον μπλοκ- αγωνα....

χαχαχαχα, αυτο μπηκα μολις τωρα να γραψω!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Σας δώσαμε τρόπους άπειρους να τα γλιτώσετε όλα και να έχετε και τα καλούδια του premium κόβοντας απλά έναν καφέ αλλά εσείς ακόμη τα δικά σας.

Ακριβώς. Ούτε vanced ούτε Bας  Παρασκευας. 3.5 ευρω Family Ουκρανία και άντε γεια.

Επεξ/σία από slobou
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Ο edge δλδ δεν ειναι apk ;;;

Είναι APK εκτός play store. Νομίζω ήταν αυτονόητο αυτό που είπα.

Δημοσ.

Τώρα μερικοί καταλαβαίνουν γιατί πήγα Apple μεριά παρότι η Samsung μου είναι συμπαθής.

Όχι γιατί είναι τέλεια και χωρίς τα δικά της αλλά δεν είναι αυτό το χάλι.  Ακόμα και αν υποκλέπτει τα data μου , αυτό δεν είναι αντιληπτό σε εμένα.
Το YouTube Premium και το Search (λιγότερο από παλιά) είναι τα 2 πράγματα που χρησιμοποιώ ενεργά.

Αναφορά σε κείμενο

Η προσπάθεια για Bing και Perplexity.ai δεν με βόλεψαν αν και το παλεύω ακόμα. Τα email που είχα από εποχής android βρίσκονται κυρίως χαζό account subscriptions που ανα πάσα στιγμή τα κόβω. Οπότε το gmail είναι τύπου μόνο για verification codes. Για τα σοβαρά subsciptions (πχ  e-bill, e-banking κ.α.) και mail χρησιμοποιώ προσωπικό Outlook με συνδρομή. 

Ακόμα και με YouTube Premium παρότι δεν τρώω διαφημίσεις είμαι σίγουρος ότι το AdSense τα χρησιμοποιεί αλλού. Επίσης το 95%+ από το περιεχόμενο του YouTube είναι σκουπίδια ασχέτως θεματολογίας. π.χ. 3 Βίντεο την εβδομάδα για κάθε Beta του iOS. Τα κάνεις do not recommend channel και ξεφυτρώνουν άλλα.

Οι λύσεις τύπου Brave και άλλα δεν με πείθουν. Αν δεν είναι υπηρεσία/άδεια με νόμιμη λειτουργία τότε κατά 99% είναι χειρότερα από την Google που τουλάχιστον ξέρεις τι κάνει. Τίποτα δεν είναι τσάμπα σε αυτή την ζωή..

Εγώ θα ήθελα να μαζευόντουσαν σοβαρά κανάλια και να κάναν μια συνδρομητική ή free με supporter donations πλατφόρμα (τύπου Veritasium, Greekonomics ή και σοβάρα κανάλια για τεχνολογικά,πολιτικά,αθλητικά κτλ νέα ). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους έχουν ublock origin και δεν το έχουν κάνει ακόμα - κι έχουν πρόβλημα με διαφημίσεις και άλλα ενοχλητικά στο youtube...

Ublock εικονίδιο -> γρανάζια -> My Filters -> copy paste όλο το παρακάτω και με ευχαριστείτε αργότερα...

youtube.com##.ytp-ce-covering-overlay
youtube.com##.ytp-ce-element-shadow
youtube.com##.ytp-ce-covering-image
youtube.com##.ytp-ce-expanding-image
youtube.com##.ytp-ce-element.ytp-ce-video.ytp-ce-element-show
youtube.com##.ytp-ce-element.ytp-ce-channel.ytp-ce-channel-this
youtube.com##.ytp-cards-teaser
youtube.com##.ytp-ce-element
youtube.com##.ytp-cards-button
youtube.com##.iv-click-target

εντιτ...

Για τους γνώστες... έχουμε κανα καινούργιο φίλτρο που το έχω παραλείψει ?

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
6 hours ago, Georgios Pappas said:

Ερωτηση επειδή δεν γνωρίζω. Το Revanced ειναι για κινητά μόνο η και για το PC? Ειναι application για το κινητό? Ενδιαφέρομαι γιαυτο ρωτάω. Ευχαριστώ.

Υπάρχει παρόμοια? πλατφόρμα?

Είναι υπερβολή να μην μπορούμε να βρούμε την ησυχία μας όταν πατάμε Pause. αμα θέλω να σηκώσω το τηλέφωνο θα πρέπει να ακούω την διαφήμιση δηλαδή? Δείτε εδώ βίντεο έναν τυπά που τα λέει σωστά. Δεν πάνε καλά και έχουνε ξεφύγει με την απληστία τους πλέον.

Εδώ δείτε τα λέει σωστά ένας youtuber. Είναι αρρώστια αυτό που συμβαίνει.

Αυτό το βίντεο αξίζει να το δείτε ολόκληρο εξηγεί πως πλατφόρμες όπως η uber ή η wolt μας υπερχρεώνουν για κάτι που παλιά δρν πληρώναμε καν. Αξίζει να προβληματιστείτε λίγο ιδίως με τα food delivery services σαν της wolt που εγώ χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και έχω δει τρελλές αυξήσεις . Ίσως αξίζει και ξεχωριστό θέμα αν έχει όρεξη κάποιος να το φτιάξει διότι είναι κάτι που στην Ελλάδα είναι απαραίτητο καθημερινά σχεδόν για όλους μας είτε μιλάμε για φαγητό είτε για καφέ .

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
4 hours ago, gadgetseek said:

Μπράβο που ανάρτησες το συγκεριμένο βίντεο του Arun.. Ένας από τους καλύτερους youtubers που λέει -συχνά- τα πράγματα με τ' όνομά τους..

Τους πολεμαει απο μεσα ο Αρουν 😂😆  (Μιστερχουζδεμπος 🤣), γιατι στο youtube ειδα εχει τα video του. Δεν τον βλεπω να εχει το δικο του streaming service και να σε αφηνει εσενα να βλεπεις δωρεαν σε 2κ αναλυση.  

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Le Perv είπε

Εdge εχεις στο κινητο?

Απόκρυψη περιεχομένων

Ημαρτον Ζευς και θαυμαστο το κορμι της Αφροδιτης!

Edge κι αγιοςοθεος 

20 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Τον θεωρείς αθώο τον Brave? 

Τί σημασία έχει; Εκείνο που μετράει είναι ότι όλοι λίγο πολύ έχουμε βρει τον τρόπο μας να γυρίσουμε την πλάτη την επίσημη εφαρμογή YouTube. 

19 ώρες πριν, dbrillis είπε

Θυμάμαι μια φορά έβλεπα διαφημίσεις και πετάχτηκε λιγο youtube ενδιάμεσα.

Η μοναδική συνδρομή που πληρώνω ειναι YouTube Premium Family και ειμαι πολυ ευχαριστημένος, δεν το αλλάζω. Ουτε Netflix, ουτε Spotify, τίποτα. Α, και ειμαι παράσιτο σε Cosmote TV.

(Πως παρασιτάς Cosm tv, αν επιτρέπεται;)

19 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Για Android TV υπάρχει και το SmartTube. Σήμερα το δοκίμασα (οπότε δεν έχω long term εμπειρία) και φαίνεται πολύ βολικό.

https://github.com/yuliskov/smarttube

Τέλειο. Και σε ενημερώνει απο την εφαρμογή για update. Δεν χρειάζεται να στέλνεις συνέχεια το apk στο android tv.

16 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Ο edge δλδ δεν ειναι apk ;;;

Γιατί ειναι apk; Υπάρχει στο επίσημο playstore. Εκτος αν εννοείς οτι, προφανώς, ολες οι android εφαρμογές ειναι apk.

16 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Αφού είσαι γνώστης θέλω να σε ρωτήσω αν ξέρεις για android 7 ποια έκδοση του revanced πρέπει να κατεβάσω; 

Εδώ βάζει διαφημίσεις στα live του youtube και πλέον έχει καταντήσει αηδία. Πάντως ότι και να κάνουν τρόπος να παρακάμπτονται οι διαφημίσεις πάντα θα βρίσκεται οπότε ας μην χαίρονται γιατί οι viewers έχουν τη δύναμη όχι το youtube ας μην το ξεχνάνε αυτό.

Το Smartube δουλεύει σε κινητά, αλλά οχι πολυ καλά. Γκούγκλαρε το New pipe και κοίτα αν παίζει.

Επεξ/σία από jadawin
Δημοσ.

Πολλοί αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει στον βρόντο η εμπειρία του χρήστη στον βωμό του χρήματος. Και ένα καλό παράδειγμα καλού implementation διαφημίσεων είναι το Pinterest (το οποίο είναι επίσης της Google), καθόλου ενοχλητικές, full to the point και καλαίσθητες χωρίς καν να αντιλαμβάνεσαι αν είναι διαφήμιση ή όχι. Πρωταρχικός σκοπός μιας εφαρμογής/προϊόντος/κτλ είναι (ή ήταν) να παρέχει μια λύση σε κάποιο πρόβλημα. Όταν καταλήγεις να σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα χρήματα των διαφημιστών παρά η εμπειρία του χρήστη, ε τότε είναι λάθος το μοντέλο σου. Και δεν είναι πως δεν βγαίνει η Google και αναγκάζεται να το κάνει, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Είναι πως πρέπει να δείχνει κάθε χρόνο αυξημένα έσοδα από τον προηγούμενο... Όχι απλά να είναι επικερδής σαν επιχείρηση δηλαδή, αλλά να έχει αυξημένα έσοδα από την προηγούμενη. Αυτό μαθηματικά οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις. Χθες ήταν μια διαφήμιση στο βίντεο χωρίς skip, σήμερα είναι 3 διαφημίσεις χωρίς skip, αύριο θα είναι διαφήμιση στο pause και μεθαύριο θα είναι διαφήμιση στο premium αλλιώς πάρε το premium pro κ.ο.κ. Ξεζούμισμα ατελείωτο και ο χρήστης στα έτσι μας... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...