cpc464 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Από τον κακό του Ready player one το έκλεψαν, "Μπορούμε να προσθέσουμε 80% ποιο πολλές διαφημίσεις στο οπτικό πεδίο ενός ατόμου πριν προκαλέσουμε επιληψία!". Επεξ/σία 28 Απριλίου από cpc464
Theos_Gr Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 7 ώρες πριν, kinitos είπε μηπως εμεις πρεπει να πειραματιστουμε με αλλη πλατφορμα? Πραγματικα ομως. 6 ώρες πριν, Le Perv είπε Oχι δε τον θεωρω. Θυμαμαι 1-2 σκανδαλα του παρελθοντος. Mε ενα απλο γκουγκλαρισμα παιρνεις ιδεα για το ποιον του. Εγω μονο Firefox... παντου, σταθερους, φορητους, κινητα. Εχω καποιες ασυμβατοτητες, αλλα νιωθω λιγο ασφαλης Ψευδαισθηση ειναι, το ξερω. για θυμησε μου τα σκανδαλα ,να θυμηθω και γω? για τον brave αναφερομαι
atypicalcoder Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, somt είπε οι διαφημίσεις είναι νομισμα με το οποίο πληρώνετε τις υπηρεσίες για να υπάρχουν... just saying όσο οι μισοι τις κόβουν, οι άλλοι μισοί θα βλέπουν τις διπλάσιες. Επίσης τα workarounds που υπάρχουν προφανώς και τα αφήνουν να υπάρχουν, τα οποία σταδιακά όπως φαίνεται μειώνονται. Θα είσασταν οκ αν καταργηθούν οι διαφημίσεις και είναι όλα πίσω από paywall? Γιατί δίχως έσοδα δε νομίζω να τους καίει να εργάζονται για να παρεχουν υπηρεσίες Ποιος νοιάζεται για το content του ***λου. Το 90% του content είναι σκουπίδια. Και η λογική "είμαι απλά content creator πληρώστε με" πρέπει να σταματήσει. Με απλά λόγια δεν έχουμε ανάγκη από αυτό το content και δεν ζητήσαμε κιόλας να το παράξουν για να έχουν τέτοιες απαιτήσεις. 4 ώρες πριν, somt είπε γιατί πρέπει να τα συζητήσει ολα αυτα με τους χρήστες της; Οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν τη google για να προβάλλονται οι διαφημίσεις τους και η google πρέπει να τις δείξει. Αν δεν τις δείξει θα σταματήσουν οι διαφημιζόμενοι να πληρώνουν τη google, άρα θα πάψει να έχει έσοδα η google. Ένα ειδησεογραφικό site πχ πως θα πληρώσει τους αρθρογράφους του αν δεν δείξει τις διαφημίσεις για τις οποίες έχουν πληρώσει οι διαφημιζόμενοι; Το ραδιόφωνο και η τηλεόραση γιατί είναι δωρεάν; γιατί παίζουν διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις πληρώνουν για όλα αυτά που έρχονται δωρεάν. Όλη η οικονομία του ιντερνετ στη διαφήμιση βασίζεται. Όλο το παγκόσμιο περιεχόμενο είναι εκεί επειδή κάποιοι πληρώνουν για να διαφημίζονται. Κανείς δεν λέει να μην μπαίνουν ads το θέμα είναι ότι το έχουν πάει σε άλλο level. Μπαίνεις σε ένα blog και έχει παντού ads. Ακόμα και μέσα στο άρθρο έχουν πολλά ads με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το διαβάσεις. Α, και όταν πατήσεις να βγεις από το site σου πετάνε και ένα fullpage με ads. Είναι πχ σαν να είσαι στον δρόμο και να έρχεται πλασιέ, να λες όχι ευχαριστώ, και να μην σε αφήνει με τίποτα. Άντε γιατί γεμίσαμε content creators που δεν παρέχουν τίποτα και έχουν την απαίτηση να βγάζουν κάτι χιλιάρικα το μήνα. Τσουρέκια μας τα έχουν κάνει με την κλάψα. Που σε λίγο θα βλέπουμε μόνο ads και που και που content. Επεξ/σία 28 Απριλίου από atypicalcoder 7 2
Le Perv Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 4 ώρες πριν, Theos_Gr είπε Πραγματικα ομως. για θυμησε μου τα σκανδαλα ,να θυμηθω και γω? για τον brave αναφερομαι 1) Brave was also caught up in a privacy scandal in 2020, when it was revealed that the browser was adding affiliate codes to some URLs typed into the address bar. 2) is an advertising and cryptocurrency company that produces a browser 3) Brave Ads 4) browser faces criticism for allegedly selling copyrighted data for AI training, sparking debates on ethical data usage..... 5) was allowing certain facebook ads / trackers 6) is basically a Chromium fork 7) has recently implemented a withdrawal hold on BAT earnings Νομιζω αυτα ειναι αρκετα. Να κανω και καμια αλλη δουλεια.
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Σας δώσαμε τρόπους άπειρους να τα γλιτώσετε όλα και να έχετε και τα καλούδια του premium κόβοντας απλά έναν καφέ αλλά εσείς ακόμη τα δικά σας. 2 1
nvel Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dennis077 είπε Αφού είσαι γνώστης θέλω να σε ρωτήσω αν ξέρεις για android 7 ποια έκδοση του revanced πρέπει να κατεβάσω; το revanced δεν λειτουργεί πια σε 7 μόνο από 8 και πάνω. Το smart tube λειτουργεί δεν είναι το ίδιο με το revanced, χειρότερο κατά την γνώμη μου και δεν τρέχει σε κινητά, μόνο σε tsmartv και tvbox edit έχει βγεί patch για 5-7, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω γιατί ενδιαφέρει και εμένα Επεξ/σία 28 Απριλίου από nvel 1
Grasterix1 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στο τέλος θα πειραματιζεται και στα ΌΝΕΙΡΑ ούτε να κοιμηθείς δεν θα μπορείς θα βλέπεις ότι γίνεσαι πλούσιος και την ώρα που θα πας να κάτσεις στην Ferrari ΤΣΑΚΚΚ διαφημίσεις eFOOD 1+1 Επεξ/σία 28 Απριλίου από Grasterix1 1
Georgios Pappas Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 14 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν πα να παρει οσα μετρα θελει. Μια χαρα δουλευουν τα youtube ad blocks. Revanced στο κινητο Στην τηλεοραση περνεις android box με 40 ευρω και βαζεις revanced Στον υπολογιστη ublock origins+sponsored block Νισαφι πια. Καποτε εβαζαν κατι μικρες 5-10 δευτερα στην αρχη του βιντεο και εβλεπες ολο το βιντεο ειτε ηταν 5 λεπτων ειτε 1 ωρας. Τωρα καθε 2 λεπτα διπλη διαφημιση 20-30 δευτερολεπτων που δεν μπορεις να την παρακαμψεις. Ερωτηση επειδή δεν γνωρίζω. Το Revanced ειναι για κινητά μόνο η και για το PC? Ειναι application για το κινητό? Ενδιαφέρομαι γιαυτο ρωτάω. Ευχαριστώ. 14 ώρες πριν, kinitos είπε μηπως εμεις πρεπει να πειραματιστουμε με αλλη πλατφορμα? Υπάρχει παρόμοια? πλατφόρμα? Είναι υπερβολή να μην μπορούμε να βρούμε την ησυχία μας όταν πατάμε Pause. αμα θέλω να σηκώσω το τηλέφωνο θα πρέπει να ακούω την διαφήμιση δηλαδή? Δείτε εδώ βίντεο έναν τυπά που τα λέει σωστά. Δεν πάνε καλά και έχουνε ξεφύγει με την απληστία τους πλέον. Εδώ δείτε τα λέει σωστά ένας youtuber. Είναι αρρώστια αυτό που συμβαίνει. 2
qwasd Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Μπορεί να διακόπτει τις διαφημήσεις για διαφημήσεις 😁😁😁 2
Mhdenistis Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Οι διαφημίσεις στο youtube είναι ότι πιο εκνευριστικό υπάρχει, προτείνω αποχή από τα προιόντα τους ακόμα και εάν τα χρησιμοποιείται.
spirostolios Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 8 ώρες πριν, somt είπε γιατί πρέπει να τα συζητήσει ολα αυτα με τους χρήστες της; Οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν τη google για να προβάλλονται οι διαφημίσεις τους και η google πρέπει να τις δείξει. Αν δεν τις δείξει θα σταματήσουν οι διαφημιζόμενοι να πληρώνουν τη google, άρα θα πάψει να έχει έσοδα η google. Ένα ειδησεογραφικό site πχ πως θα πληρώσει τους αρθρογράφους του αν δεν δείξει τις διαφημίσεις για τις οποίες έχουν πληρώσει οι διαφημιζόμενοι; Το ραδιόφωνο και η τηλεόραση γιατί είναι δωρεάν; γιατί παίζουν διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις πληρώνουν για όλα αυτά που έρχονται δωρεάν. Όλη η οικονομία του ιντερνετ στη διαφήμιση βασίζεται. Όλο το παγκόσμιο περιεχόμενο είναι εκεί επειδή κάποιοι πληρώνουν για να διαφημίζονται. Βλέπεις την κορυφή του παγόβουνου... οι διαφημίσεις δίνουν ελάχιστα έσοδα στις επιχειρήσεις που αναφέρεις. Η google βγάζει τα περισσότερα έσοδα από την διαχείρηση / πώληση των δεδομένων των χρηστών. Τα "ειδησοεγραφικά" sites πληρώνουν αρθρογράφους κυρίως για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μετόχων/ εργολάβων που κατέχουν τα μέσα με στοχεύσεις, όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση που υπηρετούν μετόχουςκαι δεν τους ενδιαφέρει η κάλυψη ενός πραγατικού γεγονότος αλλά πως το αντιλαμβάνονται οι μέτοχοι. Τέλος η διαφήμιση για τον ευρύτερο κύκλο οικονομίας του διαδικτύου δεν είναι ούτε 1%...
gadgetseek Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, Georgios Pappas είπε Ερωτηση επειδή δεν γνωρίζω. Το Revanced ειναι για κινητά μόνο η και για το PC? Ειναι application για το κινητό? Ενδιαφέρομαι γιαυτο ρωτάω. Ευχαριστώ. Υπάρχει παρόμοια? πλατφόρμα? Είναι υπερβολή να μην μπορούμε να βρούμε την ησυχία μας όταν πατάμε Pause. αμα θέλω να σηκώσω το τηλέφωνο θα πρέπει να ακούω την διαφήμιση δηλαδή? Δείτε εδώ βίντεο έναν τυπά που τα λέει σωστά. Δεν πάνε καλά και έχουνε ξεφύγει με την απληστία τους πλέον. Εδώ δείτε τα λέει σωστά ένας youtuber. Είναι αρρώστια αυτό που συμβαίνει. Μπράβο που ανάρτησες το συγκεριμένο βίντεο του Arun.. Ένας από τους καλύτερους youtubers που λέει -συχνά- τα πράγματα με τ' όνομά τους.. 1 1
filipprin Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Κατι τετοια θεματα τα ανοιγω μονο για να ενημερωθώ απο τα σχολια για τις τελευταίες εξελίξεις στον μπλοκ- αγωνα.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα