Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Τον θεωρείς αθώο τον Brave? 

Oχι δε τον θεωρω.
Θυμαμαι 1-2 σκανδαλα του παρελθοντος.
Mε ενα απλο γκουγκλαρισμα παιρνεις ιδεα για το ποιον του.

Εγω μονο Firefox... παντου,
σταθερους, φορητους, κινητα.
Εχω καποιες ασυμβατοτητες, αλλα νιωθω λιγο ασφαλης
Ψευδαισθηση ειναι, το ξερω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μερικοι λογοι.

Εχεις αμεση αυξομειωση φωτεινοτητας/φωνης οσο βλεπεις το βιντεο. φωνή? μια χαρά έχεις αυξομείωση στους Edge & Brave δεν το κατάλαβα

Εχεις background play με κλειστη οθονη+βλεπεις το βιντεο σε οποιο σημειο της οθονης θελεις ενω σερφαρεις η εισαι σε αλλη εφαρμογη το έχεις και σε αυτά που ανέφερα

Εχεις sponsored block τρομερο feature μπηκε 1 χρονο εχει για μένα ανούσιο

Παρεμετροποιηση εγω πχ μολις ανοιξω την εφαρμογη εχω τις εγγραφες δεν με παει στην αρχικη + οτι αναλυση θελεις πχ βλεπεις κανονικα 4Κ σε 1440p κινητο

Δεν εχεις αυξωμειωση με το δαχτυλο στην οθονη. Πχ αν θες να ανεβασεις ενταση πατας το κουμπι. Στο revanced αριστερα οταν βλεπεις το βιντεο απο την οθονη πανω κατω αυξωμειωνεις φωνη και δεξια φωτεινοτητα. Απλα με gesture πανω κατω μεσα στο βιντεο.

Δεν υπαρχει background play με βιντεο στην οθονη με browsers. Φωνη σκετο εχεις αλλα οχι να βλεπεις παραλληλα και το βιντεο σε μικρη εικονα ενω κανεις κατι αλλο.

Το sponsored block ειναι αναλογα το καναλι που βλεπεις. Αρκετα εχουν 3-4 λεπτα διαφημιση δικη τους μεσα στο βιντεο με το sponsored block στο skiparei και παει παρακατω στο κανονικο βιντεο.

Γενικα αν το μαθεις δεν υπαρχει επιστροφη εχει παρα πολλα θετικα συγκριτικα με browser και με την κανονικη εφαρμογη 100 φορες καλυτερη εκεινη χωρις premium απλα δεν την ανοιγεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Θυμάμαι μια φορά έβλεπα διαφημίσεις και πετάχτηκε λιγο youtube ενδιάμεσα.

Η μοναδική συνδρομή που πληρώνω ειναι YouTube Premium Family και ειμαι πολυ ευχαριστημένος, δεν το αλλάζω. Ουτε Netflix, ουτε Spotify, τίποτα. Α, και ειμαι παράσιτο σε Cosmote TV.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.

ειδα προσφατα ενα fail ταδε βιντεο διαρκεια 1ωρα και 15 λεπτα το εβλεπα 2 με 3 μερες οταν δεν εκανα κατι αλλο .πρεπει να ειδα πανω απο 100 διαφιμησεις καθε 2 με 3 λεπτα και πολλες φορες ξανα και ξανα καπακι μιλαμε χειροτερο απο σταρ καναλι με παιδικα σκ που βλεπεις 15 λεπτα παιδικο και 2 ωρες ads

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχεις sponsored block τρομερο feature μπηκε 1 χρονο εχει

αδιανόητα χρήσιμο feature. κόβει ιντρο, κοβει σπονσορες και κυρίως πετσοκόβει την nord vpn που μας τα εχει κανει πασχαλινα τσουρέκια με μελάτο αυγο.

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

αδιανόητα χρίσημο feature. κόβει ιντρο, κοβει σπονσορες και κυρίως πετσοκόβει την nord vpn που μας τα εχει κανει πασχαλινα τσουρέκια με μελάτο αυγο.

Ειναι εξαιρετικο ναι. Το μονο αρνητικο οτι πρεπει καποιος να κοψει αυτα τα μερη το κανουν αμεσα ομως στα μεγαλα γνωστα καναλια με πολλους συνδρομητες οποτε σχεδον αμεσα κοβονται τετοια κολπα. Σε κατι αγνωστα καναλια που δεν εχουν πολυ κοσμο δεν τα κοβουν. 

Δημοσ.

οι διαφημίσεις είναι νομισμα με το οποίο πληρώνετε τις υπηρεσίες για να υπάρχουν... just saying

όσο οι μισοι τις κόβουν, οι άλλοι μισοί θα βλέπουν τις διπλάσιες. Επίσης τα workarounds που υπάρχουν προφανώς και τα αφήνουν να υπάρχουν, τα οποία σταδιακά όπως φαίνεται μειώνονται.

Θα είσασταν οκ αν καταργηθούν οι διαφημίσεις και είναι όλα πίσω από paywall? Γιατί δίχως έσοδα δε νομίζω να τους καίει να εργάζονται για να παρεχουν υπηρεσίες

Δημοσ.

Προσωπικά,  όταν μου σκάνε διαφημίσεις, απλά δεν τις παρατηρώ. Απο'κει και πέρα, απορώ με το σκεπτικό τους να βάζουν ολοένα και περισσότερες διαφημίσεις ( πάλι καλά που δεν μας βάζουν διαφημίσεις και όταν σβήνουμε τα πισιά μας, ξέρω'γω ). Δεν τους έχει περάσει απο το μυαλό ότι με αυτό το τρόπο κάνουν κακό στους διαφημιζόμενους, αφού αγανακτούμε, ενοχλούμαστε απο τον βομβαρδισμό διαφημίσεων που δεχόμαστε;

• Like 3
Δημοσ.

Untitled-1.jpg.531f8dc010e3da03b5028fed77e02cf8.jpg

46 minutes ago, basilis_k6 said:

αδιανόητα χρίσημο feature. κόβει ιντρο, κοβει σπονσορες και κυρίως πετσοκόβει την nord vpn που μας τα εχει κανει πασχαλινα τσουρέκια με μελάτο αυγο.

Ακριβώς, εγώ που είμαι καταναγκαστικός βάζω πάντα τέτοια πεδία σε όποιο βίντεο βλέπω που βάζουν σπόνσορες.

Στα δε μεγάλα κανάλια όλο και κάποιος το έχει βάλει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Le Perv είπε

Καλα κανεις, αν το γουσταρεις.
Απλα εγω εχω προκαταληψεις. Δε θελω ουτε να το δοκιμασω.

Brave δεν εχω αντιρρηση ομως.

Και οι δύο καλοί είναι μην έχεις προκαταλήψεις , καθετί είναι χρήσιμο στο καιρο του στο software και το hardware και μετά ερχετε κάτι άλλο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, jimmy213 said:

Για Android TV υπάρχει και το SmartTube. Σήμερα το δοκίμασα (οπότε δεν έχω long term εμπειρία) και φαίνεται πολύ βολικό.

https://github.com/yuliskov/smarttube

Αυτό έχω κι εγώ, επιτέλους βάζουμε στα παιδιά να δούνε τραγούδια ή παιδικά και δεν βλέπουμε κάθε 5 λεπτά διαφημίσεις. Το χειρότερο είναι ότι κάποιες αν δεν είσαι εκεί να τις κλείσεις παίζει να σου βγάλει δέκα διαφημίσεις στην σειρά. Πρέπει να έχεις το κοντρόλ δίπλα σου.

Με το smart tube σωθήκαμε κυριολεκτικά.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Μερικοι λογοι.

Εχεις αμεση αυξομειωση φωτεινοτητας/φωνης οσο βλεπεις το βιντεο.

Εχεις background play με κλειστη οθονη+βλεπεις το βιντεο σε οποιο σημειο της οθονης θελεις ενω σερφαρεις η εισαι σε αλλη εφαρμογη

Εχεις sponsored block τρομερο feature μπηκε 1 χρονο εχει

Παρεμετροποιηση εγω πχ μολις ανοιξω την εφαρμογη εχω τις εγγραφες δεν με παει στην αρχικη + οτι αναλυση θελεις πχ βλεπεις κανονικα 4Κ σε 1440p κινητο

Ασχολουμαι με vanced και τωρα με revanced πανω απο 10 χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα εφοσον ξερεις απο που κατεβαζεις τα apk.

Μονο το adguard premium αγορασα lifetime για 9 κινητα και με εχει σωσει να μην εχω διαφημισεις πουθενα αλλου ειτε εφαρμογες ειτε σερφαρισμα σε καθε κινητο και tablet. 

Το adguard σε γλιτώνει και από διαφημίσεις σε facebook app? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...