Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ άπαντες και ζητώ βοήθεια αν τυχόν κάποιος έχει εμπειρία. Θέλω να αλλάξω πετσέτες θαλάσσης και να στραφώ σε microfiber που πιάνουν λιγότερο χώρο και στεγνώνουν και γρηγορότερα. Έχω ξεδιαλεξει μερικές μάρκες αλλά δεν έχω ιδέα αν θα είναι καλές. 

https://www.mysunshine.gr/brands/dock-and-bay/petsetes-thalassis-quickdry/dock-and-bay-petseta-thalassis-quickdry-cabana-bora-bora-beige-microfiber-mikroines.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwxLKxBhA7EiwAXO0R0J5Lvwo2h8aR0hzv3ZpwW-yH4epFcl-ELGa3uKFBSo5PGvN4rOi9wxoCDEUQAvD_BwE

https://www.skroutz.gr/s/29564899/CressiSub-Fast-Drying-Petseta-Somatos-Microfiber-Stripe-Tangerine-180x90cm.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/29074351/AlpinPro-DryFast-Petseta-Somatos-Microfiber-Mple-180x90cm.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/40907153/Greenwich-Polo-Club-3755-Petseta-THalassis-se-Mov-chroma-180x90cm-267901803755.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Έχει χρησιμοποιήσει κανεις κάποια από αυτές να πει γνώμη;; 

Ή υπάρχει κάποια που να ξέρουμε ότι είναι καλύτερη;; Θα μου πεις τι εννοείς καλύτερο;; 

Φαντάζομαι να κάνει ότι υπόσχεται + να μην είναι τελείως "ξεσκονοπανο" ίσως; να έχει κάπως "καλή" υφή. Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μονο πλεονέκτημα ειναι οτι ειναι πιο μικρες και ελαφριες. πιο πολυ για να καθεσαι κατω ειναι παρα για σκουπισμα. στεγνωνει γρηγορα γιατι τραβαει το μισο νερο απο τις κανονικες. αν θες πετσετα παιρνεις πετσετα. αυτες ειναι για μπανιο με μηχανακι ποδηλατο κτλ. δεν ειναι καλυτερες απο τις κανονικες πετσετες. εχω δοκιμάσει προφανως και εχω ακομα. η υφη και στις δυο που εχω ειναι πιο σκληρη απο τις κανονικες.

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι το καταλαβαίνω ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις κανονικές βαμβακερες πετσέτες αλλά με μηχανή κάνουμε και τα μπάνια και τις διακοπές και έχω κουραστεί να κουβαλάω κανονικές πετσέτες. Καταλαβαίνω τις ιδιαίτεροτητες, απλά αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους ψάχνω να βρω τουλάχιστον κάτι "ποιοτικό" 

7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

το μονο πλεονέκτημα ειναι οτι ειναι πιο μικρες και ελαφριες. πιο πολυ για να καθεσαι κατω ειναι παρα για σκουπισμα. στεγνωνει γρηγορα γιατι τραβαει το μισο νερο απο τις κανονικες. αν θες πετσετα παιρνεις πετσετα. αυτες ειναι για μπανιο με μηχανακι ποδηλατο κτλ. δεν ειναι καλυτερες απο τις κανονικες πετσετες. εχω δοκιμάσει προφανως και εχω ακομα. η υφη και στις δυο που εχω ειναι πιο σκληρη απο τις κανονικες.

Ναι το καταλαβαίνω ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις κανονικές βαμβακερες πετσέτες αλλά με μηχανή κάνουμε και τα μπάνια και τις διακοπές και έχω κουραστεί να κουβαλάω κανονικές πετσέτες. Καταλαβαίνω τις ιδιαίτεροτητες, απλά αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους ψάχνω να βρω τουλάχιστον κάτι "ποιοτικό" 

Δημοσ.

Έχω την πρώτη εδώ και 5 χρόνια και είναι εξαιρετική. Αλλά όπως είπαν οι από πάνω μην περιμένεις πολλά για σκούπισμα, αλλά στεγνώνει αμέσως και δεν κολλάει άμμος. Την έχω για ξαπλώστρα κυρίως ή για να την απλώσω κάτω, όχι ότι δεν μπορείς να σκουπιστείς αλλα έχει άλλη αίσθηση. 

Δημοσ.

Έχω πάρει από το decathlon (δεν νομίζω ότι έχουν πολλές διαφορετικές) και είναι οκ για τις διακοπές, εφόσον ξέρεις και τους περιορισμούς.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrikalo είπε

Ναι το καταλαβαίνω ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις κανονικές βαμβακερες πετσέτες αλλά με μηχανή κάνουμε και τα μπάνια και τις διακοπές και έχω κουραστεί να κουβαλάω κανονικές πετσέτες. Καταλαβαίνω τις ιδιαίτεροτητες, απλά αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους ψάχνω να βρω τουλάχιστον κάτι "ποιοτικό" 

Ναι το καταλαβαίνω ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις κανονικές βαμβακερες πετσέτες αλλά με μηχανή κάνουμε και τα μπάνια και τις διακοπές και έχω κουραστεί να κουβαλάω κανονικές πετσέτες. Καταλαβαίνω τις ιδιαίτεροτητες, απλά αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους ψάχνω να βρω τουλάχιστον κάτι "ποιοτικό" 

και εγω γιαυτο τις πηρα. νομιζω ειναι ολες ακριβως το ίδιο υλικο και αισθηση αλλα δεν εχω δοκιμάσει κιαλλες. οσες εχω δει σε μαγαζια παντως ειναι ακριβως το ίδιο με τις δικες μου. η μια ειναι απο δεκαθλο που ειπε και ο φίλος. και το μπουρνουζι που εχω παλι την ιδια αισθηση εχει. δεν εχω πιασει καμια που να μου φαίνεται καλυτερη. ισως να υπαρχει βεβαια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, @sterios είπε

Έχω την πρώτη εδώ και 5 χρόνια και είναι εξαιρετική. Αλλά όπως είπαν οι από πάνω μην περιμένεις πολλά για σκούπισμα, αλλά στεγνώνει αμέσως και δεν κολλάει άμμος. Την έχω για ξαπλώστρα κυρίως ή για να την απλώσω κάτω, όχι ότι δεν μπορείς να σκουπιστείς αλλα έχει άλλη αίσθηση. 

Χαίρομαι για την εμπειρία σου γιατί κι εγώ καταβαθος αυτές έχω βάλει στο μάτι! 

Γενικά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό ήθελα να δω κυρίως, αν υπάρχουν διάφορες ή αν πάνω κάτω είναι οι ίδιες... Λέω να πάρω από 2 μάρκες μιας και είμαστε 2 να το δω στην πράξη αν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...