nickolasemp Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 21 hours ago, ChristosG82 said: Εγώ το πρώτο ζευγάρι joy con, δηλαδή από το 2017 που έχω, όταν υπήρχε πρόβλημα με ένα λεπτό σωληνάκι με ένα φύσημα στο joystick το πρόβλημα λύνεται για αρκετό καιρό. Πριν 2-3 μήνες αγόρασα 3 ευρώ ανταλλακτικά joy con και τα άλλαξα. Ο λόγος που δεν έστειλα για επισκευή στην αντιπροσωπεία, ήταν γιατί τα είχα ανοίξει, κάτι που δεν το καλύπτει. Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, είναι γνωρίζεις αυτήν η διαδικασία αν έχει χρονικό περιθώριο, έχω άλλα 2 ζευγάρια, αν αντιμετωπίσω πρόβλημα, τι χρόνους προβλέπεται, ξέρεις κάτι? Εμένα η κονσόλα είναι από το 2018 εάν δεν απατώμαι (και τα joycons επίσης). Και τα έστειλα πέρυσι το καλοκαίρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 3 ώρες πριν, nickolasemp είπε Εμένα η κονσόλα είναι από το 2018 εάν δεν απατώμαι (και τα joycons επίσης). Και τα έστειλα πέρυσι το καλοκαίρι Σου ζήτησαν απόδειξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolasemp Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 1 hour ago, ChristosG82 said: Σου ζήτησαν απόδειξη? όχι. Να την κάνουν τί; Είναι έξω από την εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 4 ώρες πριν, nickolasemp είπε όχι. Να την κάνουν τί; Είναι έξω από την εγγύηση. Οκ, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolasemp Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου @ChristosG82 να ρωτήσω εάν τα έστειλες; ρωτάει φίλος εάν ακόμα τα δέχονται. Για εμένα, τού είπα λογικά μάλλον ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Στις 17/5/2024 στις 9:41 ΠΜ, nickolasemp είπε @ChristosG82 να ρωτήσω εάν τα έστειλες; ρωτάει φίλος εάν ακόμα τα δέχονται. Για εμένα, τού είπα λογικά μάλλον ναι Όχι, πληροφοριακά ήθελα να μάθω, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, ήθελα να ξέρω σε περίπτωση που είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα