Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.σε λίγες μέρες έρχονται για εγκατάσταση 1000αρας οπτικής από την ιναλαν. Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να επερνα δικό μου ρούτερ και αν ναι τι προτείνετε.

Ευχαριστώ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 27/04/2024 at 00:23, Hamurabi said:

Καλησπέρα παιδιά.σε λίγες μέρες έρχονται για εγκατάσταση 1000αρας οπτικής από την ιναλαν. Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να επερνα δικό μου ρούτερ και αν ναι τι προτείνετε.

Ευχαριστώ 

και να παρεις δεν σημαινει οτι θα δεχτουν να το δηλωσουν για να παιξει.για περισσοτερα πηγαινε στα reviews και δες τι γραφω για το fritz fiber που εκανα  review

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται για ποιο πράγμα το θέλεις.

Για παράδειγμα, προσωπικά, όταν άλλαξα σπίτι (ενοίκιο) και μετέφερα την γραμμή, το modem/router του παρόχου δεν έκανε ποτέ επαναφορά τις ρυθμίσεις από το ίδιο ακριβώς μοντέλο (για κάποιον περίεργο λόγο μου ζήτησαν να τους πάω αυτό που είχα από το προηγούμενο σπίτι και να κρατήσω του νέου), οπότε αφού σπάστηκα με την τεχνική υποστήριξη, αποφάσισα να βάλω δικό για να στήσω το δίκτυό μου. Αποδείχτηκε σωτήριο, καθώς μετά την αλλαγή παρόχου δεν χρειάστηκε να αλλάξω ούτε μία ρύθμιση.

Και το budget που διαθέτεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 16/05/2024 at 14:15, csontheline said:

Εξαρτάται για ποιο πράγμα το θέλεις.

Για παράδειγμα, προσωπικά, όταν άλλαξα σπίτι (ενοίκιο) και μετέφερα την γραμμή, το modem/router του παρόχου δεν έκανε ποτέ επαναφορά τις ρυθμίσεις από το ίδιο ακριβώς μοντέλο (για κάποιον περίεργο λόγο μου ζήτησαν να τους πάω αυτό που είχα από το προηγούμενο σπίτι και να κρατήσω του νέου), οπότε αφού σπάστηκα με την τεχνική υποστήριξη, αποφάσισα να βάλω δικό για να στήσω το δίκτυό μου. Αποδείχτηκε σωτήριο, καθώς μετά την αλλαγή παρόχου δεν χρειάστηκε να αλλάξω ούτε μία ρύθμιση.

Και το budget που διαθέτεις.

στα ftth πρεπει να δηλωθει το id του Ont/router για να παιξει. στα υπολοιπα συνηθως αν κανεις μετακομιση και εχεις βαλει ιδιο τυπο συνδεσης απλα θα παιξεις με τα ιδια στοιχεια .αν το κανεις reset θα πρεπει να ξαναπαρει τα στοιχεια μονο του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...