LouCi4er Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου Bios φοράει το τελευταίο,φρέσκο φρεσκο,βγήκε πριν ένα μήνα αν δεν κάνω λαθος. 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε 1. Ξήλωσέ τα όλα, sw+hw, και στήσε προσεκτικά το μηχάνημα από την αρχή. 2. Μην αφήσεις τη χολέρα της κάθε εταιρείας να εγκατασταθεί. 3. Μην ενεργοποιήσεις τίποτα για αρχή, ούτε ΧΜΡ, ούτε DOCP, ούτε τίποτα τέτοιο. 4. Μην βάλεις κανένα άλλο πρόγραμμα στα win πέρα από τους απαραίτητους οδηγούς. Μonitoring για cpu χρήση/θερμοκρασία κλπ κάνει μια χαρά το Adrenaline, οι οδηγοί της κάρτας σου δηλαδή. 5. Δοκίμασε με όλα stock το AC, αλλά οπωσδήποτε δοκίμασε και με κάποιο άλλο παιγνίδι. Δοκίμασε επίσης με τα benches που σου προτειναν, της unigine αλλά και άλλα. 6. Αν εκεί δεν έχεις πρόβλημα, αρχίζεις τις άλλες δοκιμές, πρώτα με ΧΜΡ. Αυτό που λες είχα σκοπό να κάνω το βράδυ,να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και να βάλω μόνο οδηγούς και παιχνίδια να δω τι γίνεται.Συνοψιζω,οτι benchmark έχω τρέξει,το τρέχει απροβληματιστα,τα τρέχω όλα από 2 runs πάντα.Furmark και 2-3 10λεπτα συνεχόμενα το stress test του adrenalin,το βγάζει χωρίς θέμα.Μονο σε παιχνίδια έχω θέμα,τρώει crash με restart σε λίγα λεπτά και στο AC Mirage και στο Metro Exodus, αντιθέτως στο παιχνίδι που μου είπε ο benign έπαιζα 45 λεπτά χωρίς θέμα. Ο υπολογιστής αυτή τη στιγμή,χθες το βράδυ δλδ τρέχει στοκ.Δεν έχω κλοκαρει τίποτα,όλα στοκ.Οι θερμοκρασιες είναι πολύ καλές,η κάρτα όταν της κατεβάσω λίγο τον πυρήνα τρέχει 62 πυρήνα και 77 hotspot,μπορεί και 75.Στοκ τρέχει γύρω στο 70αρι και hotspot 92-95 αλλά με fans στο 35%.Ο επεξεργαστής πάνω από 45 δεν είδα σε ότι έτρεξα.Θα κάνω αυτό που λες το βράδυ και ελπίζω να βρω άκρη. Μιλησα και με το eshop και μου είπαν ότι πρέπει να πάει η κάρτα για έλεγχο ότι και να γίνει.Για να γίνει η υπαναχώρηση πρέπει όπως είναι πολύ λογικό το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση,είναι.Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να την επιστρέψω σαν ελαττωματική μπας και μου δώσουν άλλη.300€ την πήρα,άντε και μου τα δινουν,παίρνω τίποτα αντίστοιχο με 300€?Όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 7 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Bios φοράει το τελευταίο,φρέσκο φρεσκο,βγήκε πριν ένα μήνα αν δεν κάνω λαθος. Αυτό που λες είχα σκοπό να κάνω το βράδυ,να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και να βάλω μόνο οδηγούς και παιχνίδια να δω τι γίνεται.Συνοψιζω,οτι benchmark έχω τρέξει,το τρέχει απροβληματιστα,τα τρέχω όλα από 2 runs πάντα.Furmark και 2-3 10λεπτα συνεχόμενα το stress test του adrenalin,το βγάζει χωρίς θέμα.Μονο σε παιχνίδια έχω θέμα,τρώει crash με restart σε λίγα λεπτά και στο AC Mirage και στο Metro Exodus, αντιθέτως στο παιχνίδι που μου είπε ο benign έπαιζα 45 λεπτά χωρίς θέμα. Ο υπολογιστής αυτή τη στιγμή,χθες το βράδυ δλδ τρέχει στοκ.Δεν έχω κλοκαρει τίποτα,όλα στοκ.Οι θερμοκρασιες είναι πολύ καλές,η κάρτα όταν της κατεβάσω λίγο τον πυρήνα τρέχει 62 πυρήνα και 77 hotspot,μπορεί και 75.Στοκ τρέχει γύρω στο 70αρι και hotspot 92-95 αλλά με fans στο 35%.Ο επεξεργαστής πάνω από 45 δεν είδα σε ότι έτρεξα.Θα κάνω αυτό που λες το βράδυ και ελπίζω να βρω άκρη. Μιλησα και με το eshop και μου είπαν ότι πρέπει να πάει η κάρτα για έλεγχο ότι και να γίνει.Για να γίνει η υπαναχώρηση πρέπει όπως είναι πολύ λογικό το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση,είναι.Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να την επιστρέψω σαν ελαττωματική μπας και μου δώσουν άλλη.300€ την πήρα,άντε και μου τα δινουν,παίρνω τίποτα αντίστοιχο με 300€?Όχι. Μια χαρά όσα αναφέρεις, αλλά επιμένω να βγάλεις/φυσήξεις κάρτα κ καλώδια, να είσαι σίγουρος. Adrenaline μόνο, ή custom εγκατάσταση που σου δίνει την επιλογή να βάλεις μόνο τον οδηγό χωρίς την υπόλοιπη σουίτα και έλεγχο θερμοκρασιών κλπ με το hwinfo. Την κάρτα, stock. Τα πάντα-όλα, stock. Ούτε uv, ούτε uc, ούτε καν ανεμιστήρες (του επεξεργαστή, ελεύθερα). Μόνο έτσι θα βγάλεις συστηματικά συμπέρασμα. Όταν γράφεις πως "κατέβασες λίγο τον πυρήνα", εννοείς uv? Η δική μου 6700ΧΤ δεν αντέχει οτιδήποτε κάτω από 1180, σε πραγματικό βαρύ gaming (σε benches/stress, τα πάει σαφώς καλύτερα). Άσε την εντελώς stock για τις δοκιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Την δοκίμαζα γενικά να δω τι ψάρια πιάνει,όταν έφαγα το πρώτο crash και μετά εννοείτε όλα τα πάντα στοκ.Ετσι και η δικιά μου,με 1.175 σε βαρύ game δεν αντέχει στα 2584 που έχει τον πυρήνα.Τα πάντα στοκ τα έχω,αλλιώς πως θα βγάλω άκρη.Απλα έχω παρατηρήσει ότι δεν έχει καμία διαφορά αν έχω τις μνήμες στα 3600 με 18-22-22-42 1Τ που είναι το κανονικό τους με το να τις αφήσω auto που τις πάει στα 2400 με άστα να πάνε χρονισμους.Διαφορα εννοώ ως προς την σταθερότητα,όχι την απόδοση γιατί απόδοση έχει πολύ καλύτερη όταν χρονιζω ψηλα τις μνήμες Τεσπά,το βράδυ που θα γυρίσω θα ενημερώσω.Ευχαριστω για άλλη μια φορά όλα τα παιδιά που ασχολούνται. Επεξ/σία 29 Απριλίου από LouCi4er 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Πέτρος είπε 1. Ξήλωσέ τα όλα, sw+hw, και στήσε προσεκτικά το μηχάνημα από την αρχή. 2. Μην αφήσεις τη χολέρα της κάθε εταιρείας να εγκατασταθεί. 3. Μην ενεργοποιήσεις τίποτα για αρχή, ούτε ΧΜΡ, ούτε DOCP, ούτε τίποτα τέτοιο. 4. Μην βάλεις κανένα άλλο πρόγραμμα στα win πέρα από τους απαραίτητους οδηγούς. Μonitoring για cpu χρήση/θερμοκρασία κλπ κάνει μια χαρά το Adrenaline, οι οδηγοί της κάρτας σου δηλαδή. 5. Δοκίμασε με όλα stock το AC, αλλά οπωσδήποτε δοκίμασε και με κάποιο άλλο παιγνίδι. Δοκίμασε επίσης με τα benches που σου προτειναν, της unigine αλλά και άλλα. 6. Αν εκεί δεν έχεις πρόβλημα, αρχίζεις τις άλλες δοκιμές, πρώτα με ΧΜΡ. Όπως σωστά σου προτάθηκε κάνε τα παραπάνω. Επίσης μπορείς να κάνεις και τα εξής για να εντοπίσεις το όποιο πρόβλημα. Εάν δε το κάνεις θα φτάσεις στο ίδιο σημείο που ήσουνα και πριν. Μπορείς όταν σου παρουσιαστεί ένα πρόβλημα να εντοπίσεις ποια είναι η πιθανή αιτία. Π.χ. μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα στα Windows 10 & 11 για να προσδιορίσεις γιατί ο υπολογιστής έκλεισε μόνος του (shut down) ή γιατί έγινε η όποια επανεκκίνηση ή να βρεις το οποιοδήποτε κρίσιμο πρόβλημα. Συγκεκριμένα: "Event Viewer" & "Reliability Monitor" Μπορείς να κοιτάξεις τα αρχεία καταγραφής γεγονότων (logs) των Windows για να δεις μήπως από εκεί μπορείς να βρεις κάποια πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει να βγάλεις κάποιο αρχικό συμπέρασμα. Π.χ. Μπορείς να βρεις σχετικές πληροφορίες χρησιμοποιώντας τον "Event Viewer" ή το "Reliability Monitor" των Windows. Α. Event Viewer Μια βασική πηγή επεξήγησης προβλημάτων είναι ο “Event Viewer” των windows. Μέσω αυτού μπορούμε να δούμε τα αρχεία καταγραφής ενεργειών του λειτουργικού συστήματος και να προσδιορίσουμε γιατί ο υπολογιστής έκλεισε μόνος του (shut down) ή γιατί έγινε η όποια επανεκκίνηση. Κάνουμε τα εξής βήματα: 1. Ανοίγουμε τον “Event Viewer” (δεξί κλικ στο Start ή Windows + R και πληκτρολογούμε “eventvwr” και “enter”), και βλέπουμε την εικόνα που ακολουθεί: 2. Από το παράθυρο του “Event Viewer” αριστερά επιλέγουμε Event Viewer > Windows Logs > System ή Application, και βλέπουμε τα logs. Τα logs περιλαμβάνουν πολλές πληροφορίες όπως, τα ονόματα εφαρμογών που κρασάρουν, τα ονόματα αρχείων που σχετίζονται με ένα πρόβλημα, κ.οκ. Παράλληλα, εάν δε καταλαβαίνουμε κάτι χρησιμοποιούμε το google για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες. Β. Reliability Monitor Στο “Search” γράφουμε “View reliability history” και το επιλέγουμε από το παράθυρο που ανοίγει, όπως δείχνει η εικόνα που ακολουθεί. Τότε βλέπουμε κάτι ανάλογο με την εικόνα που ακολουθεί. Επιλέγουμε τα κόκκινα Χ (τα Χ σε κύκλο) κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε και ψάχνουμε τις λεπτομέρειες. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που ακολουθούμε για να προσδιορίσουμε τα προβλήματα, από τα αποτελέσματα ψάχνουμε να βρούμε πληροφορίες για τους λόγους τους οποίους ο υπολογιστής έκλεισε μόνος του (shut down) ή γιατί έγινε η όποια επανεκκίνηση. Με αυτό τον τρόπο σιγά σιγά θα μπορέσεις να απομονώσεις τα όποια προβλήματα λογισμικού, drivers, εφαρμογών κ.λπ. Γ. Επιπρόσθετες Προτάσεις / Συμβουλές: Για κάθε αλλαγή που κάνεις καλό είναι να δημιουργείς ένα "Restore Point" στα Windows ώστε να μπορείς να επαναφέρεις το σύστημα σε μια προηγούμενη και λειτουργική κατάσταση, στην περίπτωση που σου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, για να μη χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσεις τα Windows. Μη κάνεις περισσότερες από μια αλλαγές ταυτόχρονα (είτε στο BIOS, είτε στο λειτουργικό, είτε στις εφαρμογές, είτε μέσα στις εφαρμογές). Ναι είναι κουραστικό, αλλά μια μια οι αλλαγές για να βγάλεις άκρη. Φτιάξε ένα πρόγραμμα δοκιμών (π.χ. να τεστάρεις τον επεξεργαστή με το OCCT, με το Cinebench 2024, ή το Cinebench R23, την κάρτα με το 3DMark και με 2 παιχνίδια, τη μνήμη με το memtest64, κ.οκ.). Κάθε φορά που προχωράς σε μια αλλαγή στο BIOS παίρνε ένα backup (π.χ. σε ένα εξωτερικό USB, ώστε εάν σου τύχει κάτι να μπορείς να φορτώσεις τις τελευταίες ρυθμίσεις που δουλεύουν κανονικά εάν κολήσει το μηχάνημα ή το BIOS ή οτιδήποτε άλλο). Αφού σταθεροποιήσεις το σύστημα και δεις ότι δουλεύει χωρίς προβλήματα, τότε και μόνο τότε θα αρχίσεις και θα προσθέτεις προγράμματα και εφαρμογές. Βρες και ένα free εργαλείο / εφαρμογή στο διαδίκτυο που έχει τη δυνατότητα να καταγράφει την εγκατάσταση μιας εφαρμογής, ώστε σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα να μπορείς να καταργήσεις την εφαρμογή 100% χωρίς τα κατάλοιπα που συνήθως αφήνουν με το κλασσικό uninstall τους. Μην εγκαταστήσεις ποτέ (!) τo πρόγραμμα Armory Crate της Asus. Δε μπορείς να φανταστείς τι πράγματα εγκαθιστά που δε βγαίνουν με τίποτα και σου κάνουν χάλια τον υπολογιστή. Δε το χρειάζεσαι. Υπάρχουν free προγράμματα που κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά και χωρίς προβλήματα για οτιδήποτε θες RGB, Fans, κ.λπ.. Επεξ/σία 29 Απριλίου από JPaxilleas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 30 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου Όνομα αρχείου καταγραφής:Application Προέλευση: Application Error Ημερομηνία: 30/4/2024 7:59:07 πμ Αναγνωριστικό συμβάντος:1000 Κατηγορία εργασιών:Συμβάντα κατάρρευσης εφαρμογής Επίπεδο: Σφάλμα Λέξεις-κλειδιά: Χρήστης: LOUCI4ER\pug_t Υπολογιστής: LouCi4er Περιγραφή: Όνομα ελαττωματικής εφαρμογής: WindowsPackageManagerServer.exe, έκδοση 1.17.2203.10001, χρονική σήμανση: 0x622a8641 Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: WindowsPackageManager.dll, έκδοση: 1.17.2203.10001, χρονική σήμανση: 0x622a8613 Κωδικός εξαίρεσης: 0xc0000005 Μετατόπιση σφάλματος: 0x0000000000089bf3 Αναγνωριστικό ελαττωματικής διεργασίας: 0x0x31A8 Χρόνος έναρξης ελαττωματικής εφαρμογής: 0x0x1DA9ABB2186F015 Διαδρομή ελαττωματικής εφαρμογής: C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WindowsPackageManagerServer.exe Διαδρομή ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας:C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WindowsPackageManager.dll Αναγνωριστικό αναφοράς: 64ad781b-74a0-4b85-b70e-67a1c37bfca5 Πλήρες όνομα ελαττωματικού πακέτου: Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe Αναγνωριστικό εφαρμογής που σχετίζεται με το ελαττωματικό πακέτο: winget Xml συμβάντος: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" Guid="{a0e9b465-b939-57d7-b27d-95d8e925ff57}" /> <EventID>1000</EventID> <Version>0</Version> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2024-04-30T04:59:07.7873620Z" /> <EventRecordID>488</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="12852" ThreadID="12856" /> <Channel>Application</Channel> <Computer>LouCi4er</Computer> <Security UserID="S-1-5-21-1320741908-1167149805-4117860989-1001" /> </System> <EventData> <Data Name="AppName">WindowsPackageManagerServer.exe</Data> <Data Name="AppVersion">1.17.2203.10001</Data> <Data Name="AppTimeStamp">622a8641</Data> <Data Name="ModuleName">WindowsPackageManager.dll</Data> <Data Name="ModuleVersion">1.17.2203.10001</Data> <Data Name="ModuleTimeStamp">622a8613</Data> <Data Name="ExceptionCode">c0000005</Data> <Data Name="FaultingOffset">0000000000089bf3</Data> <Data Name="ProcessId">0x31a8</Data> <Data Name="ProcessCreationTime">0x1da9abb2186f015</Data> <Data Name="AppPath">C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WindowsPackageManagerServer.exe</Data> <Data Name="ModulePath">C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WindowsPackageManager.dll</Data> <Data Name="IntegratorReportId">64ad781b-74a0-4b85-b70e-67a1c37bfca5</Data> <Data Name="PackageFullName">Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe</Data> <Data Name="PackageRelativeAppId">winget</Data> </EventData> </Event> Καλημερα,εκανα clean install τα windows,εβαλα ΜΟΝΟ driver της AMD,το Steam για να τρεξω το Metro και mozilla,τιποτε αλλο.Στο 1 λεπτο του παιχνιδιου κανει ακριβως το ιδιο,system crash και restart.Ετρεξα SFC και DISM,βρηκαν καποια corrupt αρχεια,τα επιδιορθωσαν αλλα μετα το restart κανει ακριβως το ιδιο.Μαλλον θα την επιστρεψω στο service να δουμε τι θα μου πουνε και αυτοι.Αν εχετε καμια ιδεα να κατσω το βραδυ να ασχοληθω λιγο,σας ευχαριστω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 5 ώρες πριν, LouCi4er είπε Όνομα αρχείου καταγραφής:Application Προέλευση: Application Error Ημερομηνία: 30/4/2024 7:59:07 πμ Αναγνωριστικό συμβάντος:1000 Κατηγορία εργασιών:Συμβάντα κατάρρευσης εφαρμογής Επίπεδο: Σφάλμα Λέξεις-κλειδιά: Χρήστης: LOUCI4ER\pug_t Υπολογιστής: LouCi4er Περιγραφή: Όνομα ελαττωματικής εφαρμογής: WindowsPackageManagerServer.exe, έκδοση 1.17.2203.10001, χρονική σήμανση: 0x622a8641 Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: WindowsPackageManager.dll, έκδοση: 1.17.2203.10001, χρονική σήμανση: 0x622a8613 Κωδικός εξαίρεσης: 0xc0000005 Μετατόπιση σφάλματος: 0x0000000000089bf3 Αναγνωριστικό ελαττωματικής διεργασίας: 0x0x31A8 Χρόνος έναρξης ελαττωματικής εφαρμογής: 0x0x1DA9ABB2186F015 Διαδρομή ελαττωματικής εφαρμογής: C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WindowsPackageManagerServer.exe Διαδρομή ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας:C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WindowsPackageManager.dll Αναγνωριστικό αναφοράς: 64ad781b-74a0-4b85-b70e-67a1c37bfca5 Πλήρες όνομα ελαττωματικού πακέτου: Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe Αναγνωριστικό εφαρμογής που σχετίζεται με το ελαττωματικό πακέτο: winget Xml συμβάντος: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" Guid="{a0e9b465-b939-57d7-b27d-95d8e925ff57}" /> <EventID>1000</EventID> <Version>0</Version> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2024-04-30T04:59:07.7873620Z" /> <EventRecordID>488</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="12852" ThreadID="12856" /> <Channel>Application</Channel> <Computer>LouCi4er</Computer> <Security UserID="S-1-5-21-1320741908-1167149805-4117860989-1001" /> </System> <EventData> <Data Name="AppName">WindowsPackageManagerServer.exe</Data> <Data Name="AppVersion">1.17.2203.10001</Data> <Data Name="AppTimeStamp">622a8641</Data> <Data Name="ModuleName">WindowsPackageManager.dll</Data> <Data Name="ModuleVersion">1.17.2203.10001</Data> <Data Name="ModuleTimeStamp">622a8613</Data> <Data Name="ExceptionCode">c0000005</Data> <Data Name="FaultingOffset">0000000000089bf3</Data> <Data Name="ProcessId">0x31a8</Data> <Data Name="ProcessCreationTime">0x1da9abb2186f015</Data> <Data Name="AppPath">C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WindowsPackageManagerServer.exe</Data> <Data Name="ModulePath">C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WindowsPackageManager.dll</Data> <Data Name="IntegratorReportId">64ad781b-74a0-4b85-b70e-67a1c37bfca5</Data> <Data Name="PackageFullName">Microsoft.DesktopAppInstaller_1.17.10691.0_x64__8wekyb3d8bbwe</Data> <Data Name="PackageRelativeAppId">winget</Data> </EventData> </Event> Καλημερα,εκανα clean install τα windows,εβαλα ΜΟΝΟ driver της AMD,το Steam για να τρεξω το Metro και mozilla,τιποτε αλλο.Στο 1 λεπτο του παιχνιδιου κανει ακριβως το ιδιο,system crash και restart.Ετρεξα SFC και DISM,βρηκαν καποια corrupt αρχεια,τα επιδιορθωσαν αλλα μετα το restart κανει ακριβως το ιδιο.Μαλλον θα την επιστρεψω στο service να δουμε τι θα μου πουνε και αυτοι.Αν εχετε καμια ιδεα να κατσω το βραδυ να ασχοληθω λιγο,σας ευχαριστω. μηπως είναι εύκολο να δοκιμάσεις άλλο σκληρό ή τουλάχιστον την εγκατάσταση των παιχνιδιών σε άλλο σκληρό. Η κάρτα μπορεί να είναι το πρόβλημα αλλά καλό να είμαστε σίγουροι. Επίσης όπως είπαμε το τροφοδοτικό θέλει έλεγχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 6 ώρες πριν, LouCi4er είπε Καλημερα,εκανα clean install τα windows,εβαλα ΜΟΝΟ driver της AMD,το Steam για να τρεξω το Metro και mozilla,τιποτε αλλο.Στο 1 λεπτο του παιχνιδιου κανει ακριβως το ιδιο,system crash και restart.Ετρεξα SFC και DISM,βρηκαν καποια corrupt αρχεια,τα επιδιορθωσαν αλλα μετα το restart κανει ακριβως το ιδιο.Μαλλον θα την επιστρεψω στο service να δουμε τι θα μου πουνε και αυτοι.Αν εχετε καμια ιδεα να κατσω το βραδυ να ασχοληθω λιγο,σας ευχαριστω. Με πρόλαβες σχετικά με το SFC και DISM. Λογικά μπορείς να λύσεις το παραπάνω πρόβλημα με το να εγκαταστήσεις από το Windows Store τον App Installer (εδώ). Προσωπικά όμως πιστεύω (με αυτά που περιγράφεις, δηλαδή τις ενέργειες που έχεις κάνει) ότι η αιτία των όποιων προβλημάτων δεν είναι αυτή η εφαρμογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 30 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 33 λεπτά πριν, atheatos είπε μηπως είναι εύκολο να δοκιμάσεις άλλο σκληρό ή τουλάχιστον την εγκατάσταση των παιχνιδιών σε άλλο σκληρό. Η κάρτα μπορεί να είναι το πρόβλημα αλλά καλό να είμαστε σίγουροι. Επίσης όπως είπαμε το τροφοδοτικό θέλει έλεγχο. Άλλο σκληρό δεν έχω,δυστυχώς.Το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια ότι ίσως φταίει ο σκληρός.Το τροφοδοτικό θα το βγάλω από τον παλιό υπολογιστή για να το δοκιμάσω μόνο όταν μου πούνε από το service του eshop ότι δεν φταίει η κάρτα.Το cable management που πρέπει να χαλάσω και να ξαναφτιάξω σε 2 υπολογιστές δεν λέγεται,πιο εύκολο είναι να αγοράσω ένα καινούργιο τροφοδοτικό παρά να κάνω τέτοια δουλειά. Θα δοκιμάσω ένα δύο ακόμα tips που βρήκα ψάχνοντας(reinstall net framework κτλ)και αν δεν δω φως το απόγευμα την επιστρέφω και βλέπουμε.Αν είχα την δυνατότητα να δοκιμάζω αλλά parts σίγουρα θα έβρισκα άκρη αλλά δυστυχώς δεν την έχω.Αν τώρα μου πούνε από το seevice ότι η κάρτα δεν έχει πρόβλημα,αναγκαστικά θα αγοράσω άλλον ένα nvme μιας και ήθελα κάποια στιγμή να πάρω έναν δεύτερο για να βάζω τα παιχνίδια και θα βγάλω και το τροφοδοτικό από τον παλιό υπολογιστή,αναγκαστικά. 44 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε Με πρόλαβες σχετικά με το SFC και DISM. Λογικά μπορείς να λύσεις το παραπάνω πρόβλημα με το να εγκαταστήσεις από το Windows Store τον App Installer (εδώ). Προσωπικά όμως πιστεύω (με αυτά που περιγράφεις, δηλαδή τις ενέργειες που έχεις κάνει) ότι η αιτία των όποιων προβλημάτων δεν είναι αυτή η εφαρμογή. Έτσι πιστεύω και εγώ γιατί ότι αλλαγή και να έχω κάνει,δεν είδα την παραμικρή διαφορά στην συμπεριφορά του συστήματος.Κανει ακριβώς το ίδιο πράγμα,σε βαρύ gaming τρώει crash που σημαίνει ότι μέχρι τώρα δεν έχω πλησιάσει καν στην αιτία του προβλήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Κανει ακριβώς το ίδιο πράγμα,σε βαρύ gaming τρώει crash που σημαίνει ότι μέχρι τώρα δεν έχω πλησιάσει καν στην αιτία του προβλήματος. Δωστη πισω τζαμπα παιδεύεσαι.Εχει προβλημα.Οτι και να σου πουνε απο το ε-σοπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 30 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου Γραφω απο το παλιο pc,η καρτα εχει μπει ηδη στο κουτι της και παει για πισω.Εβαλα πριν λιγο και εναν πιο παλιο οδηγο,τον 23.9.1 αν θυμαμαι καλα αλλα μονο driver χωρις τπτ αλλο.Πρωτη φορα που ειδα διαφορετικη συμπεριφορα,παλι εκανε restart αλλα αυτη τη φορα μετα απο 10 λεπτα και οχι στο 2λεπτο οπως συνηθως.Αρα κατι σκαλισα,ειναι προφανες οτι εχει θεμα η καρτα,τωρα το τι θεμα δεν ξερω.Θα την παω σε λιγο στο eshop point και θα ενημερωσαω για οτι νεωτερο εχω.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους παιδια για τις συμβουλες σας και για το χρονο σας.Ενιωσα σαν το παλιο καλο ινσομνια που ολοι βοηθουσαμε οσο μπορουσαμε χωρις να προσβαλλουμε τα μελη οπως δυστυχως βλεπω να γινεται συχνα τα τελευταια χρονια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαϊου Καλησπέρα,με ενημέρωσαν σήμερα από το eshop και μου είπαν αυτό ακριβώς που φοβόμουν,σε όσα παιχνίδια και benchmarks την δομιασαν την κάρτα,συμπεριφερόταν κανονικά χωρίς κανένα θέμα.Με ρώτησαν σε ποια παιχνίδια μου έκανε τα θέματα,τους είπα να βάλουν Metro exodus και AC Mirage και τους είπα αν και σε αυτά τα δύο δεν τους παρουσιάσει θέμα η κάρτα,να τους στείλω το τροφοδοτικό για έλεγχο μιας και το πήρα από αυτους.Αν μπορούν να το βάλουν στο σύστημά τους να τα τεσταρουν μαζί να δούμε αν βγάλει κάποιο θέμα. Αλλιώς μετά έχω μπλέξει για τα καλά,παίζει ασυμβατότητα μνήμες με μητρική,ίσως χαλασμένος επεξεργαστής,ασυμβατότητα κάρτας γραφικών με μητρική(δεν το έχω ξανακουσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις),προβληματικός σκληρός και πάει λέγοντας.Θα τους στείλω αν είναι από Δευτέρα το τροφοδοτικό και βλέπουμε παρακάτω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση LouCi4er Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 15 Μαϊου Καλημερα,τελικά σήμερα μου ήρθε μύνημα από το service του eshop ότι μου εκδόθηκε πιστωτικό η τιμή αγοράς της κάρτας.Τους πήρα τηλέφωνο και μίλησα με τον τεχνικό και τελικά η κάρτα έχει πρόβλημα,σε βαρύ παιχνίδι τους βγάζει γκρι οθόνη και κρασαρει το σύστημα,όπως έκανε και σε μενα.Προφανως την προηγούμενη εβδομάδα την δοκιμαζαν σε ελαφριά σενάρια. Τεσπα,το θέμα είναι ότι έστειλα και το τροφοδοτικό πίσω στην Corsair το οποίο λογικά δεν έχει προβλημα,δεν με πειράζει και πολύ εκτός του ότι θα στείλουν κανένα refurbished αλλά τι να κάνουμε,ας είχα λίγη υπομονή και ας μην βιαζομουν έτσι.Ας ελπίσω ότι η επόμενη κάρτα που θα πάρω θα είναι κομπλέ και θα ευχαριστηθώ επιτέλους τον υπολογιστή τον οποίο προσπαθώ να στήσω από αρχές του χρόνου και ακόμα σβηστός κάθεται. Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για τον χρόνο που αφιερώσατε για να με βοηθήσετε,να είστε καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα