Προς το περιεχόμενο

Βουτιά 15% στη χρηματιστηριακή της αποτίμηση, που μεταφράζεται σε 183 δισεκατομμύρια ευρώ, κατέγραψε η Meta

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Diavolos666 είπε

Μα android είναι και η τηλεόρασή μου και το TubeMate δεν έχει διαφημίσεις. Τώρα για FB δεν ξέρω γιατί από το 2017 το έχω σβήσει και δεν μου έλειψε καθόλου. Δεν ξέρω καν πως είναι το layout του τώρα.

Θα το δοκιμάσω στο κινητό. 

Το fb εμφανίζει μέσα στο χρονολογιο πολύ spam, προτάσεις για αλλά γκρουπ και σελιδες άσχετα καθώς και απάτες, σε μερικά στέλνεις αναφορά αλλά δεν σταματάνε. Τραγικό απλά ότι γίνεται αυτό σε μια τέτοια εταιρεία. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 minutes ago, mariosnik_ said:

Θα το δοκιμάσω στο κινητό. 

Το fb εμφανίζει μέσα στο χρονολογιο πολύ spam, προτάσεις για αλλά γκρουπ και σελιδες άσχετα καθώς και απάτες, σε μερικά στέλνεις αναφορά αλλά δεν σταματάνε. Τραγικό απλά ότι γίνεται αυτό σε μια τέτοια εταιρεία. 

Ναι βασικά θυμάμαι ότι το FB έβαζε τις διαφημίσεις από τότε ακόμα μέσα στο feed και φαινόταν σαν κανονικά post. Ίσως δεν έχει καμία διαφορά με τα κανονικά post στον κώδικα γι' αυτό και δεν τα αναγνωρίζουν τα adblockers.

Εδώ θέλει κάποιος να κάνει ένα ωραίο addon όπως το channel blocker για το youtube, που μπορείς να κάνεις block κανάλια και δεν σου τα εμφανίζει καν ακόμα κι αν τα ψάξεις, και το SponsorBlock που ο κόσμος βάζει σημεία των βίντεο που βλέπει ως filler και έχουν την δυνατότητα οι άλλοι χρήστες αυτόματα να προσπερνάνε εκείνο το κομμάτι.

Να κάνουν κάτι παρόμοιο για το FB που να βασίζεται στην εισαγωγή του κόσμου και να σβήνει από τον browser σου οτιδήποτε είναι χαρακτηρισμένο ως spam/διαφήμιση.

15 hours ago, mariosnik_ said:

Το άχρηστο post της ημέρας. 

Για ξένους διεθνείς επενδυτές και μεγάλες επενδύσεις στο εξωτερικό μιλάμε εδώ, όχι για το πως θα φεσωσει την κάθε ελληνική ανακεφαλαιοποιημενη τράπεζα της κακιάς ώρας ο κυρ Μήτσος που θέλει να ανοίξει σουβλατζιδικο και να δίνει ψεύτικη απόδειξη για να τσεπωνει τον ΦΠΑ. 

Ναι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά, στην Γερμανία, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στην Ελβετία, δεν σώνει το κράτος τις Τράπεζες (με λεφτά των φορολογουμενων). Τι μας λες φιλε, τι μας λες ....

5 ώρες πριν, endeavour είπε

Ναι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά, στην Γερμανία, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στην Ελβετία, δεν σώνει το κράτος τις Τράπεζες (με λεφτά των φορολογουμενων). Τι μας λες φιλε, τι μας λες ....

Και πάλι άσχετο post με το θέμα. Για ιδιώτες επενδυτές στο fb μιλάμε, οι τράπεζες και το ποιος της ανακεφαλαιοποιησε είναι παντελώς άσχετο θέμα. Απλά δεν έχετε τι να γράψετε κάποιοι. 

• Haha 1

On 26/04/2024 at 21:02, Arkin said:

Μολις καταλαβουμε οτι τοση αξια τοσα δις και τρις σε λιγες εταιριες ειναι το αποκορυφωμα του αισχρου καπιταλισμου και οτι ολο αυτο συμβαλλει στον ατερμονο πληθωρισμο του χρηματος αλλα και στη φτωχοποιηση του παγκοσμιου πληθυσμου και κυριως της μεσαιας ταξης τοτε ισως κατι αλλαξει στην παγκοσμια οικονομια. 

το μελλον του κοσμου ειναι ελάχισταατομα που τα εχουν ολα και υπόλοιποι στον πάτο οτι και να κανεις αυτο ειναι η φυσική εξέλιξη

15 ώρες πριν, Black Demis είπε

το μελλον του κοσμου ειναι ελάχισταατομα που τα εχουν ολα και υπόλοιποι στον πάτο οτι και να κανεις αυτο ειναι η φυσική εξέλιξη

ώσπου να σηκωθούν όλοι οι υπόλοιποι και να τους κόψουνε το...

...βήχα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...