Vtsola Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Καλησπέρα σας μια ερώτηση. Τον Ιούλιο που μας πέρασε (2023) αγόρασα ένα καινούργιο σκούτερ με κόστος 2500€. Στην φορολογική δήλωση φαίνεται στις δαπάνες μου ως αγορά οχημάτων στον κωδικό 049 Στο 719 πρέπει να δηλώσω εκ νέου το ποσό ή δεν είναι απαραίτητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Οι αγορες οχηματων εξαιρουνται απο τις ηλεκτρονικες αγορες, οποτε απο τον 049 πρεπει να αφαιρεσεις το ποσο αυτο. Το δηλωνεις στο 719. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vtsola Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε Οι αγορες οχηματων εξαιρουνται απο τις ηλεκτρονικες αγορες, οποτε απο τον 049 πρεπει να αφαιρεσεις το ποσο αυτο. Το δηλωνεις στο 719. Εάν δεν το δηλώσω καθόλου στο 719 τι επίπτωση θα έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου 31 minutes ago, Vtsola said: Εάν δεν το δηλώσω καθόλου στο 719 τι επίπτωση θα έχω; Δεν γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lestoner Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 26/4/2024 στις 4:04 ΜΜ, Soulis_Maritsas είπε Δεν γνωριζω. Γεια σας.. μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.. οπως θα δειτε στην φωτο παρακατω, τα 2.000 με την πειραιως ειναι αγορα μοτοσυκλετας. οκ αυτα τα εβαλα στον κωδικο 719 και τα αφαιρεσα απο τον κωδικο 049 γιατι οπως ξερουμε οι αγορες μοτο δεν μπαινουν στα ηλεκτρονικα εξοδα.. Τα 180 με την eurobank ομως δεν ηταν για αγορα μοτο. Ισως να ηταν για σερβις κ ανταλλακτικα. Πρέπει να τα αφαιρεσω και αυτα? γιατι μου τα εβαλαν αυτα τα 180 στην στήλη 2 του πινακα εφοσον η αγορα μοτο ηταν μονο με την πειραιως στα 2.000 ευρω ? Αρα να τα προσθεσω αυτα τα 180 στα συνολικα εξοδα η να τα αφαιρεσω ? ευχαριστω Επεξ/σία 5 Ιουνίου από lestoner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα