Προς το περιεχόμενο

PS5 και surround ήχος

Dorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, heavyrain said:

https://assets.denon.com/documentmaster/au/denon_avr-x550bt.pdf

Πού είδες εσυ οτι υποστηρίζει 4ωμ..μόνο εσυ το ξέρεις, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. 

Εχω πιο καινουργιο Revision Board και πισω στις εξοδους γραφει 4Ω ~ 16Ω, επιβεβαιωμενο και απο Denon (με το S/N) πριν τον αγορασω γιατι τον εβρισκα με διαφορετικες περιγραφες στα χαρακτηριστικα του. Αυτος ηταν και ο λογος που πηρα Entry Level αφου για Game Room 15τ.μ. ειναι υπεραρκετος. Τα μεγαλυτερα τους μοντελα επαιζαν ουτως ή αλλως σε αυτο το ευρος…

Καλο ειναι να μην εισαι παντα τοσο απολυτος…

Επεξ/σία από SaFiS
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Εχω πιο καινουργιο Revision Board και πισω στις εξοδους γραφει 4Ω ~ 16Ω, επιβεβαιωμενο και απο Denon (με το S/N) πριν τον αγορασω γιατι τον εβρισκα με διαφορετικες περιγραφες στα χαρακτηριστικα του. Αυτος ηταν και ο λογος που πηρα Entry Level αφου για Game Room 15τ.μ. ειναι υπεραρκετος. Τα μεγαλυτερα τους μοντελα επαιζαν ουτως ή αλλως σε αυτο το ευρος…

Καλο ειναι να μην εισαι παντα τοσο απολυτος…

Εγω δεν μπορω να το γνωριζω αυτο ομως.

Εγω, οπως και ο οποιοσδηποτε αλλος, βασει των προδιαγραφων που δινει ο εκαστοτε κατασκευαστης στο site του μιλάω.

Όποτε πριν κανεις υποδείξεις σε καποιον , να παραθέτεις όλα τα στοιχεία γιατι μεντιουμ δεν είμαστε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/6/2024 στις 1:44 ΜΜ, SaFiS είπε

Ο ενισχυτης στα Ζ906 ειναι μεσα στο SUB. Τα ηχεια ειναι παθητικα και παιζουν κανονικα και σε αλλον ενισχυτη. Τα δουλευω πανω απο 3 χρονια σε εναν Denon AVR-X550BT απο τοτε που μου καηκε το SUB απο κεραυνο…

δεν θα δουλευε λογικά και το sub ως ενεργό, με δική του παροχή ρεύματος, με jack to speaker καλώδιο να παίρνει σήμα από τον ενισχυτή; 

4Ω δηλαδή να υποστηρίζει ο ενισχυτής είναι το κριτήριο. τέλεια καποια στιγμή θα βάλω κυρίως για το atmos. διαφορά στην ένταση είδες ; 

Επεξ/σία από Dorian

To SUB της Logitech δεν μπορει να δουλεψει εφοσον καηκε η πλακετα (ειναι ενιαια για ολα), αγορασα ενα ενεργο της JAMO. Ο Denon βγαζει μονο σημα, θελει ενεργο SUB…

Απο ενταση πανω κατω στα ιδια, ουτως ή αλλως υπερβολικα για τον χωρο…

• Like 1

Για μη καμμένο sub όπως το δικό μου εννοούσα. Θα έπαιζε λογικά και αυτός ; Επειδή δεν έχω ξαναπάρει ενισχυτή σκέτο, με 6 ohm μπορεί να κάψει τα ηχεία ανεξάρτητα έντασης ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...