Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Just now, Agent_Orange said: https://www.imdb.com/title/tt0450385/ 1408 Όχι. Άλλη είναι. Θρίλερ μυστηρίου.
lovesucks Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, floyd89gr είπε Υπαρχουν πολλες σε αυτη την θεματικη .. μου ρθε μια ακομα .. δεν θυμαμαι αν εχει μπει . Primal fear(1996) https://m.imdb.com/title/tt0117381/ Δεν έχει ξαναμπεί νομίζω.. 4 1
Arkin Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, Millennium είπε Σιγουρα δεν ειναι το 1408? Κατεβασα και την ταινια να το ελεγξω και βρηκα και τη σκηνη 1
lovesucks Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Millennium είπε Όχι. Άλλη είναι. Θρίλερ μυστηρίου. Μήπως έβαλες άλλη εικόνα από αυτή που χες κατα νου...; Η φώτο που βαλες είναι από τη ταινία που γραψε ο @Agent_Orange...την έχω δει.. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από lovesucks 1
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Just now, Arkin said: Σιγουρα δεν ειναι το 1408? Κατεβασα και την ταινια να το ελεγξω και βρηκα και τη σκηνη Εγώ φωτό από το identity 2003 έβαλα και μου βγάλε αυτήν. Περίεργο... Τώρα τη ξανατσεκαρω και τη βγάζει στο 1408. Άρα τη βρήκε ο @Agent_Orange Sorry για το μπέρδεμα.
lovesucks Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Millennium είπε Εγώ φωτό από το identity 2003 έβαλα και μου βγάλε αυτήν. Περίεργο... Τώρα τη ξανατσεκαρω και τη βγάζει στο 1408. Άρα τη βρήκε ο @Agent_Orange Sorry για το μπέρδεμα. Σιγά...και γω είχα βάλει από θεατρικό 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Just now, lovesucks said: Σιγά...και γω είχα βάλει από θεατρικό 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ναι Λάθος του duckduckgo είναι.Το βλέπω τώρα. Σε φωτογραφίες του identity έχουν και αυτή από το 1408... 1
lovesucks Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Mpravo! Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του υιού Μπάβα (Λαμπέρτο) και παραγωγή Ντάριο Αρτζέντο. Παιζόταν στο Netflix σχετικά πρόσφατα. Και σε είχα πιο πολύ για ψυχολογικό τρόμο.... Παιδιά καλό μεσημέρι. Θα επανέλθω δριμύτερος αργότερα. Υ.Γ. Θέλω ταινία της "ιταλικής" μου ατάκας και ηθοποιό που την λέει.... Έχω κάνει και απόπειρες για splatter horror...πως θ'απορρίψω αν δε δω;🙂Netflix την είδα..😋 Πολύ σωστά με χεις περισσότερο για ψυχολογικό τρόμο.🙂 Τώρα για την ατάκα που λες..Είναι από την ταινία " Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη" (έχεις ξαναβάλει ατάκες απο τη συγκεκριμένη, έχε χάρη που την έχω δει 3-4 φορές🙃), τη λέει ο Δημήτρης Νικολαΐδης Και είναι στίχοι από το παρακάτω τραγούδι. Piccolissima serenata Καλό απόγευμα! Επεξ/σία 18 Ιουνίου από lovesucks 3 1
Sibyl Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Αρχικά δηλώνω έλλειψη αντιδράσεων οπότε πάρτε ❤️, πάρτε 🏆. Τι να κάνω; Είχα γελάσει πολύ όταν την είδα. Την πρώτη επειδή ακολούθησαν άλλες 2. Καλές κι αυτές αλλά κατά την προσωπική μου άποψη, δεν έφτασαν την πρώτη. 3
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Βάζω άλλη μια μαζί με της sibyl. Εύκολη αλλά για να τη θυμηθούμε. Μπορεί να χει ξαναμπεί. 2
Koopas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Sibyl είπε Αρχικά δηλώνω έλλειψη αντιδράσεων οπότε πάρτε ❤️, πάρτε 🏆. Τι να κάνω; Είχα γελάσει πολύ όταν την είδα. Την πρώτη επειδή ακολούθησαν άλλες 2. Καλές κι αυτές αλλά κατά την προσωπική μου άποψη, δεν έφτασαν την πρώτη. https://www.news247.gr/magazine/culture/thee-mou-ti-sou-kaname-itan-kai-paramenei-mia-apo-tis-xeiroteres-komodies-ton-10s/ 1
BadIndian Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Millennium είπε Βάζω άλλη μια μαζί με της sibyl. Εύκολη αλλά για να τη θυμηθούμε. Μπορεί να χει ξαναμπεί. "Φτηνά τσιγάρα" ταινία του 2000 σε σενάριο, σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικό ρόλο του πολύ ιδιαίτερου καλλιτέχνη Ρένου Χαραλαμπίδη. Νομίζω δε χωρίς να είμαι σίγουρος πως είναι και η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, https://www.imdb.com/title/tt0245910/ 2
Koopas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου @Sibyl το πρώτο πράγμα που θυμήθηκα με τη φωτογραφία ήταν το άρθρο που διάβασα πρόσφατα. Την είχα δει στον κινηματογράφο, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα, πέρα από την υπόθεση. Έχουμε ξεχάσει τον παρακάτω σκηνοθέτη. 4
BadIndian Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στα υπόλοιπα τώρα που έχασα. @lovesucks όντως είναι από το "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη" και πράγματι έχω ξαναχρησιμοποιήσει ατάκα από εκεί. Ίσως γιατί την κατατάσσω στις top3 ελληνικές κωμωδίες όπου η ταινία είναι ατάκα και γέλιο. Την έχεις δει 3-4 φορές λες. Παίζει να την έχω δει πάνω από 50 χωρίς καμία υπερβολή.... Παρόλαυτα ότι το συγκεκριμένο μακρυνάρι ήταν τραγούδι δεν το ήξερα. Ήξερα μόνο πως το άλλο που λεει το "Λα ντόνα ιμόμπιλε πρεζιούμο αλ βέντε" είναι απόσπασμα... όπερας. Όσον αφορά το Primal Fear που βάλατε (δεν θυμάμαι τώρα ποιος, εν πάση περιπτώσει) εύγε. Πρόκειται για το ντεμπούτο του τεράστιου Έντουαρντ Νόρτον, όπου πραγματικά έδειξε ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων. Προσωπικά δεν μου αρέσει ο Γκιρ, όμως έχει αξιοπρεπή παρουσία και παραμένει συνολικά μια πολύ καλή ταινία. @Millennium Κρίμα που μπέρδεψες τις ταινίες, διότι αφενός κι εγώ την αναγνώρισα αμέσως τη σκηνή από το "1408" και αφετέρου επειδή ήταν μέσα σε αυτές που θα παρέθετα. Απλά με μία λίγο πιο tricky λήψη, όπως αυτή... Επεξ/σία 18 Ιουνίου από BadIndian 1
Sibyl Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Koopas είπε @Sibyl το πρώτο πράγμα που θυμήθηκα με τη φωτογραφία ήταν το άρθρο που διάβασα πρόσφατα. Την είχα δει στον κινηματογράφο, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα, πέρα από την υπόθεση. Έχουμε ξεχάσει τον παρακάτω σκηνοθέτη. Ααα, το Midnight in Paris του Woody Allen. Ωραία ήταν. https://www.imdb.com/video/vi853581081/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_8_nm_0_q_Midnight in Paris Αυτή καλύτερη: Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Sibyl 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα