pontez2 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 13 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Να βάλω και εγώ μία. Ε με προκαλείς όμως τώρα 😛 Spoiler 1
lovesucks Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Να βάλω και εγώ μία. Αυτή τελικά θα μας πείτε ποια είναι...;;Είμαστε και κάποιοι που δεν τη βρήκαμε κι ούτε η ατάκα 14 ώρες πριν, Waiss είπε Τι θα γίνει Μπόκολη, θα γαμ...ς η όχι; μας λέει κάτι..🤔 Edit..μόλις ενημερώθηκα τι ταινία είναι, θα πρεπε να το ψάξω πριν ρωτήσω.🙄 Πάντως βάζετε δύσκολες ταινίες οι περισσότεροι🤪 Επεξ/σία 7 Μαϊου από lovesucks 1
Koopas Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 1 ώρα πριν, SalemsLot είπε Τι είναι αυτά ρε παιδιά, πως τα βρίσκετε έτσι? Εγώ δεν θυμάμαι ούτε αυτά που είδα χθες! Προσωπικά το χαίρομαι διπλά, γιατί βρίσκω επιλογές να δω. Συνεχίστε παλικάρια μου! 1
coffeex Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 14 minutes ago, lovesucks said: Αυτή τελικά θα μας πείτε ποια είναι...;;Είμαστε και κάποιοι που δεν τη βρήκαμε κι ούτε η ατάκα μας λέει κάτι..😜 Πάντως βάζετε δύσκολες ταινίες οι περισσότεροι🤪 ΑΤΑΚΑΡΕΣ έχει 😅 Spoiler
coffeex Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 3 minutes ago, Alexaras1991 said: Αγαπημένη ταινία The Frighteners (1996) 3
floyd89gr Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) για να σας δω .. Επεξ/σία 7 Μαϊου από floyd89gr
Arkin Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Koopas είπε Πάμε να τιμήσουμε δυνατά (και υποτιμημένα) έργα: Dark City. Κορυφαια ταινια και σιγουρα underrated οπως γραφεις. Την βλεπεις ξανα και ξανα ανετοτατα. 5
lovesucks Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Λογικά για σας θα ναι εύκολη η παρακάτω..αγαπημένη ταινία πάντως🙂 1
Arkin Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 11 λεπτά πριν, lovesucks είπε Λογικά για σας θα ναι εύκολη η παρακάτω..αγαπημένη ταινία πάντως🙂 Δεν μου ερχεται κατι αλλα ετσι στην τυχη ισως κατι μου θυμιζει τιποτα Brazil? Αν και δεν πρεπει να ειναι αυτη. 2 1
lovesucks Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Μόλις τώρα, Arkin είπε Δεν μου ερχεται κατι αλλα ετσι στην τυχη ισως κατι μου θυμιζει τιποτα Brazil? Αν και δεν πρεπει να ειναι αυτη. Μπράβο!! Αυτή είναι!!👍 1 1
Arkin Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, lovesucks είπε Μπράβο!! Αυτή είναι!!👍 Πςςς μπραβο μου δεν ημουν καθολου σιγουρος αλλα λεω κατσε να το ριξω και οτι γινει. Ταινιαρα παρεμπιποντως. Επεξ/σία 7 Μαϊου από Arkin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα