Arkin Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Glikos είπε Καληνύχτες. Guy Pearce και Pattinson? Ευκολακι. The rover 2014 Καληνυχτες και απο μενα παιδια. 1
Glikos Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Arkin είπε Guy Pearce και Pattinson? Ευκολακι. The rover 2014 Καληνυχτες και απο μενα παιδια. Ναι! Πολύ ωραία ταινία! 1
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 22 hours ago, Millennium said: Καλησπέρα. Βάζω και εγώ μια. Εκκρεμεί και αυτή.
Koopas Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Millennium είπε Εκκρεμεί και αυτή. Στην τύχη θα το πάω, good bad ugly?
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 minutes ago, Koopas said: Στην τύχη θα το πάω, good bad ugly? Όχι, είναι western του '70 με μπόλικη δράση. Το Duck, You Sucker! https://m.imdb.com/title/tt0067140/ 2
Koopas Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Έχω δει ελάχιστα, να είμαι ειλικρινής. Όσο η εικόνα που έβαλα χθες ήταν περισσότερο στον χαβαλέ, γιατί έβλεπα το χορευτικό όσο έψαχνα μουσική για τη μικρή. Κοκορίκο.. κοκορίκο..!
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου On 08/06/2024 at 23:46, TheGrisGrisMan said: ——— Gifs επιτρέπονται; 😛 Είναι ταινία του 60-70 αλλά δε θυμάμαι τίτλο.
BadIndian Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Koopas είπε Έχω δει ελάχιστα, να είμαι ειλικρινής. Όσο η εικόνα που έβαλα χθες ήταν περισσότερο στον χαβαλέ, γιατί έβλεπα το χορευτικό όσο έψαχνα μουσική για τη μικρή. Κοκορίκο.. κοκορίκο..! Η ταινία βεβαίως είναι το "Η Κόμισσα της Κέρκυρας" (1972) σε σκηνοθεσία και σενάριο Αλέκου Σακελλάριου και πρωταγωνιστές την Ρένα Βλαχοπούλου και τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Στη φωτογραφία που πρωτο παρατέθηκε ξεχωρίζει ο Φώτης Μεταξόπουλος. Η σιόρα Αγγιολίνα είναι δασκάλα του πιάνο για τα μικρά παιδιά του νησιού και είναι αξέχαστη η σκηνή όπου διακόπτει το μάθημα για να μιλήσει με τον ενδιαφερόμενο (Αλεξανδράκη), όμως επιστρέφοντας βρίσκει τον πιο ατίθασο μαθητή της να παίζει στο πιάνο και στο σπίτι της το "Κάντονα Σταύρο, κάντονα. Βάλτου φωτιά και κάφτονα...". Παραδόξως είμαι πολύ καλός στις παλιές ελληνικές ταινίες (μέχρι να ανατείλει δηλαδή η εποχή της βιντεοκασέτας). Επίσης δε νομίζω ότι η χορεύτρια πίσω από τον Μεταξόπουλο είναι η Καραγιάννη. Μοιάζει δε λέω, αλλά δεν είναι. Για το gif που εκκρεμεί δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω. Σας ξαναπάω όμως στο είδος που αγαπάω...
Agent_Orange Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 hour ago, BadIndian said: η χορεύτρια πίσω από τον Μεταξόπουλο είναι η Καραγιάννη η αλήθεια είναι οτι και εγώ δε θυμάμαι καλά το πρόσωπο της εχμεχμεχμ 2
floyd89gr Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Το σατανικο αμαξι Christine https://www.imdb.com/title/tt0085333/?ref_=nv_sr_srsg_6_tt_1_nm_7_q_christine του Καρπεντερ Και μια Ευρωπαικη πολυ καλη .. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από floyd89gr 2
BadIndian Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Μόλις τώρα, floyd89gr είπε Christine https://www.imdb.com/title/tt0085333/?ref_=nv_sr_srsg_6_tt_1_nm_7_q_christine του Καρπεντερ Σωστός ο παίχτης!!! Βασισμένο στο ομώνυμο και ομόχρονο (1983) βιβλίο του Stephen King "Christine", αυτή η ταινία του Τζον Κάρπεντερ (που θέλει αφιέρωμα από μόνος του). Προσωπικά είναι από τα αγαπημένα διηγήματα και ταινίες. Στην φωτογραφία που παραθέτω δε, είναι άξια αναφοράς η συμμετοχή της ηθοποιού στο πρόσωπο της οποίας ζωγραφίζεται ο πραγματικός τρόμος, Alexandra Paul, γνωστή στους μύστες των παραλιών Baywatch και ως η (αντιπαθητική) υπαρχηγός, μετά φυσικά τον Μιτς, Στέφανι, με πολύ πιο κοντή κόμη. Συμπαθητικό ζευγάρι. Ε; Τι λέτε; Υ.Γ. Η ταινία σου είναι γαλλική, σωστά; 3
Millennium Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 13 hours ago, floyd89gr said: Και μια Ευρωπαικη πολυ καλη .. Μήπως είναι το Tell No One (2006); https://m.imdb.com/title/tt0362225/?ref_=ls_t_17 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα