Koopas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 36 λεπτά πριν, lovesucks είπε Έτσι ακριβώς και γω.Μουσική και βιβλία.🙂 Η μουσική είναι σταθερή, πάντα. Υ.Γ.: Θα συμφωνήσω και με τη σύζυγο που σε κοιτάζει με μισό μάτι όταν λες για κορεάτικες και τα σχετικά..χαχαχαχαχα Ένα βιβλίο ένα δέκα ταινίες μαζί. Όσο για τη μουσική, ανοίξτε ένα θέμα με διασκευές κομματιών. Θα έχει ενδιαφέρον! ΥΓ. Ναι, αλλά όταν είχα φύγει για ταξίδι, μια χαρά είχε κάτσει μόνη της να δει τη μέθοδο του σαλιγκαριού (ουπς, λάθος ταινία) εννοώ το παιχνίδι του καλαμαριού! 26 λεπτά πριν, MrHavoC είπε Ο Κέβιν Ο Κόστνερ στα νιάτα του, πριν καν τον σωματοφύλακα θα πω. 1
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Koopas said: Εν τω μεταξύ, την έχω τόσα χρόνια στην αναμονή για θέαση και όλο την αναβάλλω (παρέα με τόσες άλλες). Αν σε ενδιαφέρει η χριστιανική θεματική να τη δεις. Υπάρχει θέμα με διασκευές. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2024 από Millennium 1
lovesucks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Koopas είπε Όσο για τη μουσική, ανοίξτε ένα θέμα με διασκευές κομματιών. Θα έχει ενδιαφέρον! Εδώ είσαι..Όλοι έχουμε συνεισφέρει στο θέμα😋😋 Υ.Γ.:Αρνούμαι να δω το Squid game😑 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2024 από lovesucks 2
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, MrHavoC said: Εκκρεμεί η από κάτω αν δεν κάνω λάθος. Ή είναι η ίδια ταινία; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2024 από Millennium
HPXMAN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) το εχω πει εγω the guardian Field of Dreams Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2024 από HPXMAN 1
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 1 minute ago, HPXMAN said: το εχω πει εγω the guardian Α είναι μια ταινία. My bad.
BadIndian Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 59 λεπτά πριν, MrHavoC είπε Μήπως είναι το "Ο Ξυπόλυτος Τζο" (Field of dreams) του 1989. Κάτι μου λέει το κόκκινο φόντο με το απλανές βλέμμα του Κόστνερ. Ας βάλω και γω μια, μετά από μέρες. Κατηγορία τρόμος/θρίλερ ξανά... 1
Sibyl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Koopas είπε Εν τω μεταξύ, την έχω τόσα χρόνια στην αναμονή για θέαση και όλο την αναβάλλω (παρέα με τόσες άλλες). 26 λεπτά πριν, Millennium είπε Αν σε ενδιαφέρει η χριστιανική θεματική να τη δεις. 2
Glikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, Millennium είπε ''Atonement'' https://www.imdb.com/title/tt0783233/ 2
HPXMAN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 για πάμε σε κανένα παιδικό είχε γίνει παρουσιάση της στο γαλλικό φεστιβάλ παρουσία του σκηνοθέτη της τότε
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Just now, Glikos said: ''Atonement'' https://www.imdb.com/title/tt0783233/ Εύκολο για σένα Δεν έχω αντιδράσεις. 1
Glikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Μόλις τώρα, Millennium είπε Εύκολο για σένα Δεν έχω αντιδράσεις. Μου ήρθε στο μυαλό η συγκεκριμένη μόλις είδα την photo με τους πρωταγωνιστές, πολύ ωραία ταινία. Αρκετές που έχουν ποστάρει πάντως δεν τις έχω δει/βρει. 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα