Arkin Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Σε bela tarr ημουν και εγω αλλα δεν ηξερα απο πια ταινια του οι παραπανω φωτογραφιες. Τεραστιος σκηνοθετης απο Ουγγαρια αν και δυσκολες οι ταινιες του για το ευρυ κοινο.
lovesucks Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε https://www.imdb.com/title/tt0111341/ 7 ωρίτσες Την είδες;;😋😋 2
floyd89gr Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8,2/10 παντως βαθμολογια απο 13κ κατι δειχνει αυτο .. 7 ωρες χωρις πιωμα δεν βγαινει ομως Επεξ/σία 30 Μαϊου από floyd89gr
Agent_Orange Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου ναι, την θυμάμαι γιατί καλούσε η φύση μετά την πρώτη ώρα άλλα δεν ήξερα ότι είναι 7 ώρες 2
lovesucks Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Μόλις τώρα, floyd89gr είπε 8,2/10 παντως βαθμολογια απο 13κ κατι δειχνει αυτο .. Τι δείχνει; Ρωτάω σοβαρά....αξίζει ν"αφιερώσω 7 ώρες;😋 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε ναι, την θυμάμαι γιατί καλούσε η φύση μετά την πρώτη ώρα άλλα δεν ήξερα ότι είναι 7 ώρες Κύλησαν νεράκι και δεν τις κατάλαβες, ε;;😋 1
Agent_Orange Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) κατι άλλο κύλησε 🤣 πως λέμε, και γαμώ τις ταινίες, χέστηκα πάνω μου (πλακα κάνω δεν την έχω δει, αλλά θα το κάνω όταν έρθει η πάπια από το σκρουτζ) Επεξ/σία 30 Μαϊου από Agent_Orange 3
lovesucks Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε κατι άλλο κύλησε 🤣 🤣🤣🤣🤣🤣 Ψόφησα στο γέλιο χαχαχαχαχαχααχαχαχα Και δεν έχω αντιδράσεις πάλι.. 3 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε κατι άλλο κύλησε 🤣 πως λέμε, και γαμώ τις ταινίες, χέστηκα πάνω μου (πλακα κάνω δεν την έχω δει, αλλά θα το κάνω όταν έρθει η πάπια από το σκρουτζ) Πέθανα!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ 2
Agent_Orange Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου αυτήν την έχω δεί όμως στο σινεμά (ειναι σειρά, αλλα την εβγαλαν σαν ταινία και μαλλον καρφώνομαι τωρα που το αναφέρω)
BadIndian Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Γνωστό όνομα ο Ούγγρος, αλλά μου είναι παντελώς άγνωστες οι ταινίες του, παρόλο που λογίζομαι για σινεφίλ. Θα συνεχίσω όμως το αφιέρωμα μου στον τρόμο τώρα που νύχτωσε και το αεράκι προκαλεί ρίγος στην ραχοκοκκαλιά μας... Ή μήπως κάτι άλλο είναι αυτό τελικά; Για πάμε με κάτι εύκολο. 1
floyd89gr Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Μυγα; αυτο ειναι το σωστο . Γουσταρουμε Κρονεμπεργκ Επεξ/σία 30 Μαϊου από floyd89gr 4
BadIndian Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε Μυγα; Πολύ σωστά. The Fly με τον Τζεφ Γκολντμπλαουμ του 1986. Σε παραγωγή, σκηνοθεσία και ψιλό σενάριο του τεράστιου David Cronenberg
lovesucks Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Σας έφαγα και τους δυο... Αυτή είναι η σωστή απάντηση και ολοκληρωμένη..και ναι το χω δει😋 The fly(1986) https://m.imdb.com/title/tt0091064/ 7 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Μυγα; 5 λεπτά πριν, floyd89gr είπε αυτο ειναι το σωστο Επεξ/σία 30 Μαϊου από lovesucks 2 1 1
BadIndian Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Μπράβο! Πλήρης απάντηση η lovesucks. Για βρείτε τώρα παρακαλώ αυτή του πράκτορα για να προχωρήσω... Πρέπει να είναι πολύ 80ίλα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα