Arkin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, MariosX είπε Η πρωτη Forrest Gump Η δευτερη The Shawshank Redemption Η τριτη Good Will Hunting. Επεξ/σία 5 Μαϊου από Arkin 1
liakinen Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) ^ Peaceful Warrior (2006) Σειρά μου: Επεξ/σία 5 Μαϊου από liakinen 1
Millennium Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 3 minutes ago, liakinen said: ^ Peaceful Warrior (2006) Σειρά μου: Cache https://m.imdb.com/title/tt0387898/ 3
Millennium Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Just now, liakinen said: @Millennium Είσαι τσάκαλος 😋 Μπα. Απλά μου ρθε φλασιά
liakinen Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 19 λεπτά πριν, Millennium είπε Μπα. Απλά μου ρθε φλασιά Εμ αυτή είναι η ουσία. Ειδικά όταν πρόκειται μόνο για εικόνα χωρίς ηθοποιούς.
TheGrisGrisMan Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Άκυρο (πρέπει να βρω την προηγούμενη πριν να βάλω νέα οπότε, θα περιμένω…) Επεξ/σία 5 Μαϊου από TheGrisGrisMan
pontez2 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Εκ πρώτης όψεως για ναυαγό μου κάνει αλλά σίγουρα δεν ειναι με Τομ Χανκς.
Koopas Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 5 λεπτά πριν, pontez2 είπε Εκ πρώτης όψεως για ναυαγό μου κάνει αλλά σίγουρα δεν ειναι με Τομ Χανκς. Βοηθάω, βρήκες μέρος του τίτλου. Μόλις διάβασα ξανά τους κανόνες και έπαιξα εκτός αυτών (ανέβασα μόνος μου). Ακυρώνω την προσπάθεια λοιπόν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα