BadIndian Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μπράβο ρε Arkin. Ότι θα έγραφα πως ο αριστερά θέλει να μανουριάσει με τον πρωταγωνιστή, αλλά μου διέφευγε ποια ταινία είναι. Για να σας δω σε μια σχετικά εύκολη... Παίζουμε στην ίδια κατηγορία. Επεξ/σία 29 Μαϊου από BadIndian
Arkin Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Μπράβο ρε Arkin. Ότι θα έγραφα πως ο αριστερά θέλει να μανουριάσει με τον πρωταγωνιστή, αλλά μου διέφευγε ποια ταινία είναι. Για να σας δω σε μια σχετικά εύκολη... Blair witch δεν εχει 5 6 μηνες που την ειδα. Και τη θεωρω και αρκετα overrated αν και ηταν απο τις πρωτες mainstream footage ταινιες που κυκλοφορησαν.
Arkin Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Μόλις τώρα, Agent_Orange είπε η τσόντα - παρωδία ήταν καλύτερη 1
Sibyl Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πανεύκολη αλλά τον συμπαθώ πολύ αυτόν για να έβαζα άλλη φωτογραφία. Επεξ/σία 29 Μαϊου από Sibyl 2
Arkin Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Sibyl είπε Πανεύκολη αλλά τον συμπαθώ πολύ αυτόν για να έβαζα άλλη φωτογραφία. Ελα βρε πολυ ευκολη αυτη.
Arkin Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε last of the mohicans? (ετσι γράφεται;) Σωστοςςςς.
Sibyl Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ελα βρε πολυ ευκολη αυτη. Δεν ψάχνω να βρω δύσκολες. Περνάνε από το μυαλό μου, οι αγαπημένες μου ταινίες και τις αναρτώ. Ενθουσιάζομαι όταν τις ανακαλώ στην μνήμη μου. 6 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε last of the mohicans? (ετσι γράφεται;) Σωστός, convivial boy. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα