Millennium Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 10 hours ago, hexenlord said: What we do in the shadows?!!!! Ναι ακριβώς. Και το imdb https://m.imdb.com/title/tt3416742/ 1
Millennium Δημοσ. Παρασκευή στις 03:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:03 μμ Κολλήσαμε πάλι. Κανένας να βάλει καμμιά ταινιουλα;
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:26 μμ Να βάλω κι εγώ άλλη μια, πριν 70 χρόνια περίπου προβλήθηκε.. 1
Millennium Δημοσ. Παρασκευή στις 04:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:07 μμ (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, Tsoukos87 said: Να βάλω κι εγώ άλλη μια, πριν 70 χρόνια περίπου προβλήθηκε.. Οι 12 Ένορκοι; https://m.imdb.com/title/tt0050083/ Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:14 μμ από Millennium 1
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:08 μμ Σωστός , αυτό είναι, νομίζω πως δεν εχει μπει στο νήμα και για αυτό την έβαλα.. 1
Millennium Δημοσ. Παρασκευή στις 04:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:15 μμ 4 minutes ago, Tsoukos87 said: Σωστός , αυτό είναι, νομίζω πως δεν εχει μπει στο νήμα και για αυτό την έβαλα.. Ταινιαρα. Δε θυμάμαι να ξαναμπήκε. Καλά έκανες και την έβαλες. 1
hexenlord Δημοσ. Κυριακή στις 10:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:43 μμ Σορρυ παιδια ξεχαστηκα τελειως, παμε: 1
katergaris79 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:25 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:25 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ο θίασος δεν είναι αυτό; Edit: Δεν είναι, κόντα ήμουν αλλά δεν είναι αυτό. Ας το αποκαλύψει άλλος! Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:27 πμ από katergaris79 1
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:16 μμ 1 ώρα πριν, katergaris79 είπε Ο θίασος δεν είναι αυτό; Edit: Δεν είναι, κόντα ήμουν αλλά δεν είναι αυτό. Ας το αποκαλύψει άλλος! Οχι αλλά σε καλό δρόμο είσαι φίλος 2
Millennium Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ 17 hours ago, hexenlord said: Σορρυ παιδια ξεχαστηκα τελειως, παμε: Κάτι σε μετά αποκαλυπτική ταινία μου κάνει... Δώστε καμμιά βοήθεια βρε παιδιά αν βλέπετε ότι δεν τις βρίσκουμε. 1
hexenlord Δημοσ. Δευτέρα στις 08:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:11 μμ (επεξεργασμένο) Ειναι ταινια φαντασιας αλλα οχι αποκαλυπτικη. Ο σκηνοθετης της εχει κανει αλλη μια ταινια φαντασιας-τρομου που εφαγε τρελο κραξιμο. ΕΙναι πολυ ιδιαιτερη ταινια. Οριακα art movie υπο μια εννοια. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:12 μμ από hexenlord
Millennium Δημοσ. χθες στις 10:48 πμ Δημοσ. χθες στις 10:48 πμ Μπα δε βλέπω φως στις δύο τελευταίες... Εγώ πάω πάσο.
katergaris79 Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ ΟΚ, ας δώσω το πρώτο να ξεκολλήσουμε: Ταξίδι στα Κύθηρα Να κάνω και μια απόπειρα για το δεύτερο; Megalopolis 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 11:44 πμ Δημοσ. χθες στις 11:44 πμ Σωστός, ναι το ταξίδι στα κύθηρα είναι, η τελευταία ταινία του Μ. Κατράκη και Δ. Παπαγιαννόπουλου πολύ καλή ταινία όπως οι περισσότερες του Αγγελόπουλου, σε μένα η άλλη ταινία μου έρχεται το Dune το παλιό του Lynch αλλά δε νομίζω να είναι αυτό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα