Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 hour ago, xaros73 said: "Οι θρυλοι του παθους", Legends of the Fall. Απο τις λιγες ταινιες που μου εχει μεινει ο Ελληνικος αντι για τον Αγγλικο τιτλο. Σε βαθμο που το εψαξα να βρω τον Αγγλικο γιατι δεν τον θυμομουν... 😁 https://www.imdb.com/title/tt0110322/ Ναι σωστά, αυτή είναι. On 03/04/2025 at 17:30, Koopas said: Εκκρεμεί αυτή.
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Στις 3/4/2025 στις 5:30 ΜΜ, Koopas είπε Εκκρεμεί αυτή. Νομίζω είναι από μια ταινία όπου ο Kilmer έχει cameo/ μικρό ρόλο, δεν θυμάμαι πως λέγεται. Το μόνο που θυμάμαι μια σκηνή στο μπαρ όπου λέει σε κάποιον ότι έχασε το παιδί του και ο άλλος τύπος του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί για να τον καθησυχάσει. Βέβαια ίσως κάνω λάθος και η φωτό να είναι από άλλη ταινία. Επεξ/σία 4 Απριλίου από Glikos
Koopas Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Glikos είπε Νομίζω είναι από μια ταινία όπου ο Kilmer έχει cameo/ μικρό ρόλο, δεν θυμάμαι πως λέγεται. Το μόνο που θυμάμαι μια σκηνή στο μπαρ όπου λέει σε κάποιον ότι έχασε το παιδί του και ο άλλος τύπος του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί για να τον καθησυχάσει. Βέβαια ίσως κάνω λάθος και η φωτό να είναι από άλλη ταινία. Όχι, έχει τον βασικό ρόλο, ως ένας πορνοστάρ περασμένων δεκαετιών. 2
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Koopas είπε Όχι, έχει τον βασικό ρόλο, ως ένας πορνοστάρ περασμένων δεκαετιών. Α μάλιστα. Κάτι μου λέει η θεματολογία αλλά δεν την θυμάμαι. Επεξ/σία 4 Απριλίου από Glikos 2
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 minute ago, Koopas said: Όχι, έχει τον βασικό ρόλο, ως ένας πορνοστάρ περασμένων δεκαετιών. https://m.imdb.com/title/tt0335563/ Wonderland On 03/04/2025 at 17:30, Koopas said: 2 1
Koopas Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Σωστός ο Mill! Val Kilmer ως John Holmes, πορνοστάρ με ξακουστό το μέγεθος του εργαλείου (θέλει εσένα κι άλλες δύο) του. Μάλιστα, σε μία σκηνή, τον προκαλούν να κατεβάσει τα βρακιά, για να επιβεβαιώσουν τον ντόρο γύρω από αυτό. 2
Tsoukos87 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Βάζω κι εγώ μια, σήμερα θα γινόταν 46 ετών αλλά μας άφησε νωρίς.. 1
Koopas Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Ο Χιθ Λέτζερ είναι; Μου μοιάζει, δε μου μοιάζει, αλλά ταιριάζουν τα χρόνια του. 2
Millennium Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Καμμιά βοήθεια; Γιατί κολλήσαμε. Χιθ Λέτζερ είναι τελικά; 1
Tsoukos87 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Ναι αυτός είναι, είναι απο τις τελευταίες ταινίες του, και έχει πολύ δυνατό καστ η ταινία, και η ταινία είναι βιογραφική και αφορά μια εμβληματική φυσιογνωμία, νομίζω πως βοήθησα αρκετά... 1
Millennium Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 minute ago, Tsoukos87 said: Ναι αυτός είναι, είναι απο τις τελευταίες ταινίες του, και έχει πολύ δυνατό καστ η ταινία, και η ταινία είναι βιογραφική και αφορά μια εμβληματική φυσιογνωμία, νομίζω πως βοήθησα αρκετά... Μήπως είναι το: I'm not there https://m.imdb.com/title/tt0368794/ 1 1
Millennium Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Just now, Tsoukos87 said: Ω ναι , αυτό είναι, εύγε φίλε μιλ!! Ε το κάνες εύκολο με αυτά που πες. -------------------------------------------------------------------------- Πανευκολη 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα