Jiakometi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τότε πρέπει να είναι το Lincoln του Spielberg EDIT : Οι κυρίες είναι πάντα ταχύτερες !!!!! Well done ! Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Jiakometi 1
lovesucks Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Τότε πρέπει να είναι το Lincoln του Spielberg EDIT : Οι κυρίες είναι πάντα ταχύτερες !!!!! Well done ! Έτυχε και πέτυχε..Συνήθως είμαι πιο αργή κι από την καθυστέρηση. Ευχαριστώ πάντως.🙂
Jiakometi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Μόλις τώρα, lovesucks είπε Έτυχε και πέτυχε..Συνήθως είμαι πιο αργή κι από την καθυστέρηση. Ευχαριστώ πάντως.🙂 😀 👍
Tsoukos87 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Δυστυχώς δεν ξημέρωσε καλά η μέρα, καλό ταξίδι στον εικονιζόμενο μια από τις καλύτερες ταινίες που συμμετείχε, έχει ξαναμπεί ξανά από μένα η συγκεκριμένη ταινία. 5
xaros73 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Δυστυχώς δεν ξημέρωσε καλά η μέρα, καλό ταξίδι στον εικονιζόμενο μια από τις καλύτερες ταινίες που συμμετείχε, έχει ξαναμπεί ξανά από μένα η συγκεκριμένη ταινία. Tombstone του 93, φοβερος ο Val Kilmer σε αυτη την ταινια. https://www.imdb.com/title/tt0108358/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_tombatone To άλλο με τον Jeff Daniels το εχω δει σιγουρα αλλά δεν μου ερχεται τωρα. Αμα το θυμηθω θα επανελθω. 10 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Το βαν του νεκροτομειου και η κιτρινη κορδελα παραπεμπουν σε αστυνομικη ταινια. Συν το μαλι και η ηλικια του Daniels, early 2000s. Οποτε καταληγω στο Blood Work με Clint Eastwood. Επεξ/σία 2 Απριλίου από xaros73 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Ολοσωστος εύγε φίλε χάροντα , με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.
xaros73 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 11 ώρες πριν, HPXMAN είπε Μπερέτες βλεπω οποτε 90ς ή αρχες 2000ς, τοτε τα ειχαν οι υπηρεσιες στις ΗΠΑ. Μετα περασαμε στα Glock σιγα σιγα. Και λογω ηλικιας των εικονιζομενων μαλλον αρχες 2000ς. Περιεργος συνδιασμος LL Cool Jay, και του άλλου απο το Trainspotting που δεν θυμαμαι το ονομα του. Οποτε το τσεκαρα και ειναι το Mindhunters, το ειχα δει τοτε αλλά δεν θυμομουν ολες τις λεπτομεριες εκτος απο την κεντρικη ιδεα. https://www.imdb.com/title/tt0297284/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_22 2
Koopas Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εύγε @HPXMAN και @BadIndian. Φόρος τιμής στον Val. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Koopas 2
Koopas Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Με τέτοιο μαλλάκι μάλλον στο Doors είναι ο Val... Έπαθες Ινδιάνο και αστόχησες, μεγάλε της μπάλας θεέ. 2
xaros73 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Millennium είπε Έχει ξαναμπεί. "Οι θρυλοι του παθους", Legends of the Fall. Απο τις λιγες ταινιες που μου εχει μεινει ο Ελληνικος αντι για τον Αγγλικο τιτλο. Σε βαθμο που το εψαξα να βρω τον Αγγλικο γιατι δεν τον θυμομουν... 😁 https://www.imdb.com/title/tt0110322/ Επεξ/σία 4 Απριλίου από xaros73 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα