Koopas Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ρε δεν μπορείτε να βρείτε το ευακι;; Είναι πολύ γνωστή η ταινία που παίζει.. Δεν το έχω. Επιπλέον βοήθεια;
Tsoukos87 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Παίζουν πολύ γνωστοί και είναι ως villain και είναι το τρίτο και τελευταίο μέρος γνωστής τριλογίας και είναι η ταινία στην δεκαετία 00ς
BadIndian Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στις 23/3/2025 στις 10:47 ΜΜ, Tsoukos87 είπε Ασπροδοντης;; Βάζω και εγώ μια.. Με το που έδωσες την ηθοποιό, μου ήρθε. Eva Mendez από το Once upon a time in Mexico (Κάποτε στο Μεξικό). Link αργότερα, αλλά είμαι σίγουρος γιατί το είδα σχετικά πρόσφατα. Θα πεθάνει με αυτή την αμφίεση νομίζω στα χέρια του "αόμματου" Johny Depp... Κρίμα... 1 1
Koopas Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, BadIndian είπε Με το που έδωσες την ηθοποιό, μου ήρθε. Eva Mendez από το Once upon a time in Mexico (Κάποτε στο Μεξικό). Link αργότερα, αλλά είμαι σίγουρος γιατί το είδα σχετικά πρόσφατα. Θα πεθάνει με αυτή την αμφίεση νομίζω στα χέρια του "αόμματου" Johny Depp... Κρίμα... "Αυτό το φαγητό είναι τόσο καλό, που θα πάω μέσα στην κουζίνα να σκοτώσω τον σεφ". 1 1
BadIndian Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Iggy pop, σε ζόμπι ταινία; Ε! Ναι! Σχεδόν το βρήκες...
Tsoukos87 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Τότε είναι το παρακάτω, δεν το έχω δει, μου ξέφυγε. https://www.imdb.com/title/tt8695030/?ref_=mv_desc 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Θα έλεγα κάτι με Jack the ripper αλλά πιστεύω ότι δεν είναι..
floyd89gr Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου οχι ειναι πολιτικη εποχης με πολυ γνωστο ιστορικο προσωπο
floyd89gr Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, lovesucks είπε Sir Daniel Day- Lewis? ναι αυτος παιζει 2
lovesucks Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, floyd89gr είπε Lincoln(2012) https://m.imdb.com/title/tt0443272/ 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα