xaros73 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:42 μμ 13 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Βάζω και εγώ άλλη μια, τίποτα δεν άλλαξε απο την παρακάτω εικόνα στην νοοτροπία του έλληνα Αυτη πρεπει να ειναι η "Είσαι στην ΕΟΚ... Μάθε για την ΕΟΚ (1981)" 2
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:45 μμ Ω ναι σωστός για άλλη μια φορά, αυτή είναι η ταινία..
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:07 μμ Βάζω και άλλη μια ένεκα της ημέρας (την έχω ξαναβάλει την εργάρα παλιότερα στο νήμα).. Και κλείνει με το παρακάτω τραγούδι όπου θα το βάλω όπως το ξέρουμε όλοι χωρίς στίχους.. 2
xaros73 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:33 μμ 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Βάζω και άλλη μια ένεκα της ημέρας (την έχω ξαναβάλει την εργάρα παλιότερα στο νήμα).. Και κλείνει με το παρακάτω τραγούδι όπου θα το βάλω όπως το ξέρουμε όλοι χωρίς στίχους.. "Συνοικια το Ονειρο" του Αλεξανδρακη. 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:09 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xaros73 είπε "Συνοικια το Ονειρο" του Αλεξανδρακη. Για άλλη μια φορά σωστός, "μας έχει θερισει χάρε" με τις γνώσεις σου. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:23 μμ από Tsoukos87 2
floyd89gr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 μμ (επεξεργασμένο) και μια απο μενα Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:19 μμ από floyd89gr 3
Millennium Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 14 hours ago, Millennium said: Βοήθεια για τη δικιά μου. Είναι του 1997 από γνωστό Ιάπωνα filmmaker αλλά παράλληλα και ηθοποιό.
lovesucks Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 15 ώρες πριν, Millennium είπε Η Kayoko Kishimoto στο Hana-bi(1997)/Πυροτεχνήματα https://m.imdb.com/title/tt0119250/?ref_=tt_mv_desc 14 ώρες πριν, floyd89gr είπε Chugyeokja(2008)/Ο κυνηγός https://m.imdb.com/title/tt1190539/?ref_=tt_mv_desc 2 2
Millennium Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μπράβο @lovesucks αυτή είναι . Του Φλόιντ δε τη ξέρω.
BadIndian Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στις 1/3/2025 στις 12:34 ΜΜ, HPXMAN είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή! Την επαναφέρω για να μη χαθεί στη λήθη. Κάτι μου λέει το ψυχεδελικό σκηνικό της αλλά αδυνατώ να σκεφτώ έστω και μια ταινία. Προφανώς ελληνική θα έλεγα και πιθανολογώ κάπου μεταξύ τέλους 80's με αρχές 90's. Κάποια επιπλέον βοήθεια ίσως από τον Πρόεδρο των Ελληνικών ταινιών να μας συνδράμει;
lovesucks Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 λεπτά πριν, Millennium είπε Εύκολη λήψη με όλους τους πρωταγωνιστές μέσα, ταινία μέτρια προς κακή θα λεγα. Hackers(1995)/Εισβολή στο δίκτυο https://m.imdb.com/title/tt0113243/ Εκκρεμεί κι αυτή. Στις 21/2/2025 στις 11:00 ΜΜ, sakis han είπε Να βαλω και εγω μια ευρωπαικη. Στις 22/2/2025 στις 9:36 ΜΜ, sakis han είπε Θα βαλω μια πιο χαρακτηριστικη σκηνη γιατι με την πρωτη ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει. 3
HPXMAN Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 13 λεπτά πριν, BadIndian είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή! Την επαναφέρω για να μη χαθεί στη λήθη. Κάτι μου λέει το ψυχεδελικό σκηνικό της αλλά αδυνατώ να σκεφτώ έστω και μια ταινία. Προφανώς ελληνική θα έλεγα και πιθανολογώ κάπου μεταξύ τέλους 80's με αρχές 90's. Κάποια επιπλέον βοήθεια ίσως από τον Πρόεδρο των Ελληνικών ταινιών να μας συνδράμει; 80 πρωταγωνιστής επαίζε και στο Ρετιρέ μιούζικαλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα