Tsoukos87 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:40 μμ 2 ώρες πριν, xaros73 είπε Mε προλαβες με το Bonnie & Clyde. Η δικια σου κανα 1984 να υποθεσω? Απο το κινητο δεν μπορω να δω καλα. Θα την ανοιξω απο το pc αργοτερα. 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Πολύ σωστός ο Ντιέγκο! Είναι φυσικά το Bonnie & Clyde, από τους πρώτους σχετικά ρόλους του Τζιν Χάκμαν ως Μπακ Μπάροου. Η δική σου βεβαίως είναι το "1984" που κυκλοφόρησε δε και την ίδια χρονιά (1984) βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Όργουελ. https://m.imdb.com/title/tt0087803/ Σωστότατοι και οι δύο και θα κλείσω για σήμερα με μια άλλη εμβληματική ταινία! (πιθανώς να έχει ξαναμπεί)
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 μμ 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Σωστότατοι και οι δύο και θα κλείσω για σήμερα με μια άλλη εμβληματική ταινία! (πιθανώς να έχει ξαναμπεί) Θόδωρος Αγγελόπουλος λογικά. Ίσως "Το μετέωρο βήμα του Πελαργού";;; 2 ώρες πριν, toniko είπε Κι αυτό λογικά Κακογιάννης. Ζορμπάς ίσως;; 1
toniko Δημοσ. Πέμπτη στις 09:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:57 μμ Την ανέβασα λόγω ημέρας, αν αυτό βοηθάει!
Tsoukos87 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:11 μμ 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Θόδωρος Αγγελόπουλος λογικά. Ίσως "Το μετέωρο βήμα του Πελαργού";;; Κι αυτό λογικά Κακογιάννης. Ζορμπάς ίσως;; Αγγελόπουλος είναι αλλά όχι η ταινία που ανέφερες 1
Koopas Δημοσ. Πέμπτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:27 μμ 13 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Αγγελόπουλος είναι αλλά όχι η ταινία που ανέφερες Δεν έχω δει Αγγελόπουλο, αλλά θα ρίξω σουτ στην τύχη (νιώθω τυχερός σήμερα) και θα πω το βλέμμα του Οδυσσέα. Αφήνω και μία ταινία, που μου ήρθε προχθές στο μυαλό. Πόσες, μα πόσες έχω δει και έχουν χαθεί στη λήθη. 2
xaros73 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 μμ 20 λεπτά πριν, Koopas είπε Δεν έχω δει Αγγελόπουλο, αλλά θα ρίξω σουτ στην τύχη (νιώθω τυχερός σήμερα) και θα πω το βλέμμα του Οδυσσέα. Αφήνω και μία ταινία, που μου ήρθε προχθές στο μυαλό. Πόσες, μα πόσες έχω δει και έχουν χαθεί στη λήθη. O Mιχαλης ο Ντάγκλας ειναι απο το The gost and the Darkness, Μαζι με Val Kilmer https://www.imdb.com/title/tt0116409/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_36 3
rbmkn4 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 πμ 6 hours ago, toniko said: Frankestein Junior του Mel Brooks, o Gene Hackman 2 2
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:41 πμ 10 ώρες πριν, Koopas είπε Δεν έχω δει Αγγελόπουλο, αλλά θα ρίξω σουτ στην τύχη (νιώθω τυχερός σήμερα) και θα πω το βλέμμα του Οδυσσέα. Αφήνω και μία ταινία, που μου ήρθε προχθές στο μυαλό. Πόσες, μα πόσες έχω δει και έχουν χαθεί στη λήθη. Καλημέρες, όχι δεν είναι το βλέμμα του Οδυσσέα το έχω βάλει και αυτό στο νήμα, πιο παλιά είναι αυτή που έχω βάλει.
Koopas Δημοσ. Παρασκευή στις 07:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:57 μμ Αν και έχει μπει ξανά (από εμένα), ο τίτλος της ταιριάζει όσο ποτέ, τη σημερινή μέρα. 1
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:21 μμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, katergaris79 είπε Ο Θίασος δεν είναι; Ναι αυτό είναι φίλε!! Νομίζω πως έχει ξαναμπεί αλλά ταιριάζει απόλυτα με όλα αυτά που ζούμε.. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:23 μμ από Tsoukos87 2
Millennium Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Εκκρεμούν 3 , μη βάλετε άλλη παιδιά.
fitsoulas2024 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 μμ 22 ώρες πριν, xaros73 είπε O Mιχαλης ο Ντάγκλας ειναι απο το The gost and the Darkness, Μαζι με Val Kilmer τον Μιχαλη τον αναγνωρισα, αλλα ημουν ετοιμος να γραψω "Το διαμαντι του Νειλου" 😄
Millennium Δημοσ. Σάββατο στις 10:18 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:18 πμ 13 hours ago, Millennium said: Βοήθεια για τη δικιά μου. Είναι πολεμική των 60s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα